Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γρηγορη συνέχεια τα ίδια ρωτάς.Και να σου πούμε περνάνε οι κωδικοί αλλού region δεν είναι ο κανόνας.Το ρίσκο θα το πάρεις εσύ.Μπορει 50 άτομα να έχουν κάνει αγορές με κωδικούς αλλου region και να μην είχαν πρόβλημα και να πας να περάσεις εσύ κωδικό και να φας πόρτα.Κανεις δεν μπορεί να σου υπογράψει συμβόλαιο ότι θα περάσει ο κωδικος. το ρίσκο είναι δικό σου.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

2 Μαϊου πήρα key παιχνιδιού για Mεξικό, και πέρασε κανονικά σε Ελληνικό λογ/σμο. Αν άλλαξε κάτι απο τότε δεν το ξέρω. 

Δημοσ.

3 Μαΐου πήρα το Leisure Suit Larry Wet Dreams Dry Twice XBOX LIVE Key ARGENTINA από ENEBA και το πέρασε κανονικά με τον κλασσικό τρόπο με VPN κλπ. Μάλιστα, πρόσεξα ότι στο Eneba επέστρεψε και η επιλογή πληρωμής με paysafe.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Γρηγορη συνέχεια τα ίδια ρωτάς.Και να σου πούμε περνάνε οι κωδικοί αλλού region δεν είναι ο κανόνας.Το ρίσκο θα το πάρεις εσύ.Μπορει 50 άτομα να έχουν κάνει αγορές με κωδικούς αλλου region και να μην είχαν πρόβλημα και να πας να περάσεις εσύ κωδικό και να φας πόρτα.Κανεις δεν μπορεί να σου υπογράψει συμβόλαιο ότι θα περάσει ο κωδικος. το ρίσκο είναι δικό σου.

Τα ρωτάω συνέχεια γιατί πολυ απλά συνέχεια αλλάζουν. 

Δεν είπα ποτέ να μου εγγυηθεί κάποιος κάτι απλά να μου πούνε την προσωπική τους εμπειρία τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Δεν είπα ποτέ να μου εγγυηθεί κάποιος κάτι απλά να μου πούνε την προσωπική τους εμπειρία τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Σου εχουν πει τοσα παιδια την προσωπικη τους εμπειρια.Καποια παιδια αντιμετώπισαν προβληματα, αλλα παιδια οχι.Και ξαναρωτας συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.
Και παμε στο ζουμι.Σιγουρα δεν ειναι οπως πριν μερικους μηνες η κατασταση.Στο game pass ινδιας φαινεται σαν να εχει αλλαξει η κατασταση.Δεν περνας τον κωδικο ινδιας απλα ανοιγοντας ενα vpn.Οτι καναμε δηλαδη πριν λιγο καιρο.Φαινεται οτι εκει κατι εχει αλλαξει η ms για να περιορίσει τις φθηνες συνδρομες.Στα παιχνιδια ομως φαινεται οτι ακομα δουλευει ο κλασικος τροπος.Δηλαδη αγορα κλειδιου απο τριτη χωρα και περασμα με vpn.Αυτος ο τροπος φαινεται ακομα να λειτουργει.Αλλα το ρισκο ειναι δικο μας παντοτε και δεν υπαρχει το σιγουρο.Παραδειγμα να κανω μια αγορα παιχνιδιου απο Αργεντινή και να περασω τον κωδικο, και εσυ ιδια αγορα να κανεις και να φας πορτα.Ειναι το ρισκο που λεω οτι παιρνουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Αγόρασε ένα πάρα πολύ φθηνό παιχνίδι του ίδιου region του game που σε ενδιαφέρει, και δες αν περνάει. Αν ναι, προχώρα στην αγορά που σε ενδιαφέρει. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος.

Επεξ/σία από gregpec2
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gregpec2 είπε

Αγόρασε ένα πάρα πολύ φθηνό παιχνίδι του ίδιου region του game που σε ενδιαφέρει, και δες αν περνάει. Αν ναι, προχώρα στην αγορά που σε ενδιαφέρει. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ να κάνω.

Αλλά και εδώ μπορεί να υπάρχει πρόβλημα.

Και εξηγώ:

Μπορεί να έχουν αφήσει να μπορείς να το κάνεις αυτό μέχρι ένα άλφα ποσό και σε συγκεκριμένες χώρες/regions.

Οπότε μπορεί όντως να αγοράσεις κάτι τρομερά φτηνό και να το δεχτεί και όταν αγοράσεις το πολύ ακριβό να μην το δεχτεί.

Όπως είπε και ο mr_terror(Ακης αν θυμάμαι καλά) πρέπει να κάνεις δοκιμές και ρισκάρεις και λίγο.

Κάτι άλλο πιο σημαντικό που είμαι σίγουρος ότι έχει ξανά συζητηθεί αλλά θα το επαναφέρω γιατί είναι μείζον ερώτημα για κάτι τέτοιες αγορές.

Υπάρχει περίπτωση να σε μπαναρει η Microsoft για τέτοιου είδους αγορές? Λογικά όχι γιατί τόσα εκατομμύρια κόσμος που το έχει κάνει αυτό ειδικά για το xbox game pass ultimate δεν έχει μπαναρει κανέναν απ' ότι ξέρω, απλά μάλλον τελευταία έκοψε αυτό το δρόμο(xbox game pass core(Brazil ή India - ultimate)

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Ρε παιδες ερώτηση. Βαζω gamepass απο τουρκία και περναει κανονικα με VPN. Τις προαλλες επιχειρησα να βαλω τα κλειδια στο account ενος φιλου που τα πήρε απο Ινδια αλλά παρα το οτι ειχα vpn ενεργο τα εβλεπε ως different region. Δοκιμασα κλειδι απο 3 διαφορετικες χωρες στο δικο μου account γιατι λεω μηπως το σταματησε η MS αλλα περασαν κανονικα. Ξερει καποιος αν θελει κατι συγκεκριμενο η Ινδια η τα έχασε τα λεφτα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Ρε παιδες ερώτηση. Βαζω gamepass απο τουρκία και περναει κανονικα με VPN. Τις προαλλες επιχειρησα να βαλω τα κλειδια στο account ενος φιλου που τα πήρε απο Ινδια αλλά παρα το οτι ειχα vpn ενεργο τα εβλεπε ως different region. Δοκιμασα κλειδι απο 3 διαφορετικες χωρες στο δικο μου account γιατι λεω μηπως το σταματησε η MS αλλα περασαν κανονικα. Ξερει καποιος αν θελει κατι συγκεκριμενο η Ινδια η τα έχασε τα λεφτα;

Δες τα τελευταία ποστς.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα κουφό που αντιμετώπισα το πρωί με το χβοχ.Πριν φύγω για δουλειά το άναψα για να κατεβάσω το νέο doom.Mου το εμφάνιζε μόνο επί πληρωμή.Εχω ενεργή συνδρομή game pass ultimate.Επειδη βιαζόμουν να φύγω δεν ασχολήθηκα να δω τι συμβαινει.Το αντιμετώπισε κάποιος αλλος;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ένα κουφό που αντιμετώπισα το πρωί με το χβοχ.Πριν φύγω για δουλειά το άναψα για να κατεβάσω το νέο doom.Mου το εμφάνιζε μόνο επί πληρωμή.Εχω ενεργή συνδρομή game pass ultimate.Επειδη βιαζόμουν να φύγω δεν ασχολήθηκα να δω τι συμβαινει.Το αντιμετώπισε κάποιος αλλος;

Δεν αντιμετώπισα κάποιο θέμα. Κατεβάζω κανονικα.

Μπήκες απο το μενού του game pass (recently added) , ή από το store έψαξες το doom ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από το μενού μπήκα προσθήκη παιχνιδιών game pass και δεν το είχε μέσα.Το είχε σε ξεχωριστό παραθυράκι που αν το παταγες το είχε μόνο επί πληρωμή.Καποιο κόλλημα του συστήματος θα ήταν.Μολις πάω σπίτι θα το ξαναδω

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Και εγώ μια από τα ίδια τώρα που μπήκα, κανονικά είχε ξεχωριστά επιλογή για αγορά και κατέβασμα μέσω GP.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναρωτιέμαι αν και πότε θα μας ενεργοποίησουν το cloud, είπαμε πολλοί από εμάς έχουμε ακόμη σάπιες χάλκινες συνδέσεις αλλά απορώ γιατί δεν υπάρχει ούτε καν επιλογή για την Ελλάδα τόσα χρόνια. 

Επεξ/σία από Cyberdemon87
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...