thagkol Δημοσ. 2 Ιουνίου Δημοσ. 2 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή link για support της Microsoft; Προσπαθώ να σετάρω το Rog Ally μου για να παίζω gamepass offline και μου λέει ότι έχω ήδη αλλάξει 3 φορές συσκευή σε 1 χρόνο (τόσες επιτρέπει) και πρέπει να περιμένω 7 μήνες, όμως εγώ δεν έχω παίξει ποτέ offline και πρέπει κάπως να μιλήσω μαζί τους να μου το φτιάξουν. edit: Μου απάντησαν μέσω email ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν. Επειδή μου φαίνεται κουλό αυτό (το να μη μπορούν να το φτιάξουν), ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μιλήσω με κάποιον από Ελλάδα; Επεξ/σία Τρίτη στις 12:23 μμ από thagkol
imr Δημοσ. Πέμπτη στις 04:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:58 μμ Just now, kundi said: Χαμος και σκεφτόμουν να αγοράσω το baldur gate 3
fagoura Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:57 μμ Στις 2/6/2025 στις 8:57 ΜΜ, thagkol είπε Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο ή link για support της Microsoft; Προσπαθώ να σετάρω το Rog Ally μου για να παίζω gamepass offline και μου λέει ότι έχω ήδη αλλάξει 3 φορές συσκευή σε 1 χρόνο (τόσες επιτρέπει) και πρέπει να περιμένω 7 μήνες, όμως εγώ δεν έχω παίξει ποτέ offline και πρέπει κάπως να μιλήσω μαζί τους να μου το φτιάξουν. edit: Μου απάντησαν μέσω email ότι δεν μπορούν να το φτιάξουν. Επειδή μου φαίνεται κουλό αυτό (το να μη μπορούν να το φτιάξουν), ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μιλήσω με κάποιον από Ελλάδα; Κανονας ασφαλειας ειναι, αν σου επιβεβαιωσαν ετσι και στο τσατ, μην περιμενεις κατι αλλο σε τυχον τηλ, οι κανονες μπαινουν για καποιους λογους και δεν τους παρακαμπτουν.
bill_viper Δημοσ. Παρασκευή στις 09:35 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:35 πμ 9 λεπτά πριν, Lotof είπε Fuckin' finally!! Άλλο ένα game για το backlog..!! 😇 1
thagkol Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:31 μμ (επεξεργασμένο) 16 hours ago, fagoura said: Κανονας ασφαλειας ειναι, αν σου επιβεβαιωσαν ετσι και στο τσατ, μην περιμενεις κατι αλλο σε τυχον τηλ, οι κανονες μπαινουν για καποιους λογους και δεν τους παρακαμπτουν. Το θέμα είναι ότι δεν έχω παίξει offline ποτέ, οπότε να δεχτώ ότι μπορεί να έχω ορίσει την κονσόλα σαν offline συσκευή κατά λάθος, αλλά σίγουρα δεν την έχω αλλάξει γιατί δεν ήξερα καν πώς γίνεται. Και τώρα μου λέει ότι έχω ήδη κάνει 3 αλλαγές σε ένα χρόνο και να περιμένω ως τον Ιανουάριο του 2026. Δηλαδή με χάκαραν; Δεν έχω κάποια τέτοια ένδειξη, έχω 2 factor authentication εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν έχω χρεωθεί κάτι, το χρηματικό υπόλοιπo στο λογαριασμό μου είναι απείραχτο και στα devices δε φαίνεται κάποια συσκευή που δεν αναγνωρίζω. Anyway, εμένα με χάλασε πολύ αυτό τώρα γιατί έρχεται καλοκαίρι και το offline play στο φορητό σίγουρα θα χρειαζόταν ενώ τώρα κάθομαι στον άξονα και θα πρέπει να παλεύω με hotspot σε μέρη που δεν έχει καλό σήμα το κινητό. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:37 μμ από thagkol
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 02:32 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 02:32 μμ 5 hours ago, Lotof said: Άχου το μωρέ, κι εγώ νόμιζα ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν τρέξει μόνο σε 10GB RAM. Tελικά κατάφεραν να το κάνουν να τρέξει στο SeS ακριβώς έναν χρόνο μετά το PS5 release, τι σύμπτωση! Ούτε μία μέρα παραπάνω, έτσι για τα προσχήματα ξέρω 'γω. 1 2
fagoura Δημοσ. Παρασκευή στις 03:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:07 μμ 1 ώρα πριν, thagkol είπε Το θέμα είναι ότι δεν έχω παίξει offline ποτέ, οπότε να δεχτώ ότι μπορεί να έχω ορίσει την κονσόλα σαν offline συσκευή κατά λάθος, αλλά σίγουρα δεν την έχω αλλάξει γιατί δεν ήξερα καν πώς γίνεται. Και τώρα μου λέει ότι έχω ήδη κάνει 3 αλλαγές σε ένα χρόνο και να περιμένω ως τον Ιανουάριο του 2026. Δηλαδή με χάκαραν; Δεν έχω κάποια τέτοια ένδειξη, έχω 2 factor authentication εδώ και πάρα πολύ καιρό, δεν έχω χρεωθεί κάτι, το χρηματικό υπόλοιπo στο λογαριασμό μου είναι απείραχτο και στα devices δε φαίνεται κάποια συσκευή που δεν αναγνωρίζω. Anyway, εμένα με χάλασε πολύ αυτό τώρα γιατί έρχεται καλοκαίρι και το offline play στο φορητό σίγουρα θα χρειαζόταν ενώ τώρα κάθομαι στον άξονα και θα πρέπει να παλεύω με hotspot σε μέρη που δεν έχει καλό σήμα το κινητό. Χμμμ, τι να σου πω, περιεργο..., τσατ μαζι τους, και ζητα να μαθεις ποτε εγιναν οι 3 ετησιες αλλαγες. Μια σκεψη, δοκιμασε να βαλεις την επιλογη home console στο Ally και να την βγαλεις απο τις αλλες κονσολες. "Profile & system" > "Settings" > "General" > "Personalization", and select "My home Xbox." Then, choose "Make this my home Xbox" Το δεχεται? Ισως μετα σου επιτρεψει offline.
gregpec2 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:50 μμ 1 ώρα πριν, Malthador είπε Άχου το μωρέ, κι εγώ νόμιζα ότι δεν μπορούσαν να το κάνουν τρέξει μόνο σε 10GB RAM. Tελικά κατάφεραν να το κάνουν να τρέξει στο SeS ακριβώς έναν χρόνο μετά το PS5 release, τι σύμπτωση! Ούτε μία μέρα παραπάνω, έτσι για τα προσχήματα ξέρω 'γω. Είσαι καχύποπτος. Είναι απλή σύμπτωση! Spoiler 😁
kundi Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:42 μμ αν πάρω 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες φορτώνει κανονικά το κοντρόλ ? η θέλει αυτό τον αντάπτορα
thagkol Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:45 μμ (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, kundi said: αν πάρω 2 επαναφορτιζόμενες μπαταρίες φορτώνει κανονικά το κοντρόλ ? η θέλει αυτό τον αντάπτορα Να τις φορτίζεις μέσα από το controller δε γίνεται, αλλά αν τις φορτίσεις στον φορτιστή τους μετά προφανώς δουλεύουν κανονικά στο controller. 4 hours ago, fagoura said: Χμμμ, τι να σου πω, περιεργο..., τσατ μαζι τους, και ζητα να μαθεις ποτε εγιναν οι 3 ετησιες αλλαγες. Μια σκεψη, δοκιμασε να βαλεις την επιλογη home console στο Ally και να την βγαλεις απο τις αλλες κονσολες. "Profile & system" > "Settings" > "General" > "Personalization", and select "My home Xbox." Then, choose "Make this my home Xbox" Το δεχεται? Ισως μετα σου επιτρεψει offline. Έφτιαξε μόνο του, τι να πω, μίλαγα με τον τύπο στο Chat και του γκρίνιαζα και ξαφνικά λέω κάτσε να το ξαναδώ και δούλευε, είχε μπει μόνο του το Rog Ally σαν Offline συσκευή και μάλιστα τώρα λέει ότι έχω άλλες 2 αλλαγές... Είτε είχε φάει κάποιο κόλλημα είτε κατάλαβαν όντως ότι πρόκειται για bug και μου το έφτιαξαν χωρίς να πουν κάτι για να μη φανεί ότι παραβιάζουν την πολιτική τους. Επεξ/σία Παρασκευή στις 07:35 μμ από thagkol 1
ParafronGR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 55 λεπτά πριν, Fulgore είπε Είδα το showcase από την αρχή μέχρι το τέλος με το BO7 και το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι μάλλον "im too old for this sh*t". Μόνο το DLC του Indiana με ενθουσίασε (αν και νόμιζα στην αρχή ότι θα ήταν κάποιου είδους tease για το επόμενο, αλλά καλοδεχούμενο και αυτό) και το BO7 καθαρά και μόνο για το story μέσω GamePass, αλλιώς δεν δίνω ούτε 1€ για το COD. Προσωπικά μέχρι στιγμής περιμένω τα εξής: Αύγουστος -> Mafia The Old Country Σεπτέμβριος -> Indiana Jones DLC Νοέμβριος (?) -> COD Story Mode Μάιος -> GTA 6.
Paragontas-x Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Εγώ πάντως περίμενα να ανακοινώσουν τα epic & steam stores στις xbox κονσόλες. Αλλά δυστυχώς δεν.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα