Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tempo είπε

βλέπω πχ τιμές 90% κάτω στο Αιγυπτιακό store. Αν μπω εκεί κάνω login κανονικά με τα στοιχεία του λογαριασμού και αγοράσω ένα παιχνίδι θα υπάρχει κανονικά στην βιβλιοθήκη μου; Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει αγορά κατευθείαν απο κάποιο store εκτός Ελλάδας, με κλειδιά απο άλλη χώρα έχω κάνει.

Εχουν μπλοκαρει αυτα τα κολπα εδω και κανα χρονο. Δεν μπορεις καν να αγορασεις απο πχ Αιγυπτο, χωρις καρτα εκδοσεως απο Αιγυπτο. Το ιδιο ισχυει και για λοιπες χωρες εκτος ΕΕ, οπως οι παλιες δημοφιλεις, Τουρκια, Αργεντινη, Βραζιλια, Ινδια, κλπ.
Μονο με νεο λογαριασμο γινεται, με απαραιτητη καρτα Αιγυπτου (ισως εχουν βαλει και το Αιγυπτιακο τηλ εως απαραιτητο πλεον), και παλι οταν συνδεθει η κονσολα σου για πρωτη φορα απο Ελλαδα, θα μπει geolocation lock για 90 μερες, θα μπλοκαριστουν οι αγορες Αιγυπτου και δεν θα μπορεις να αγορασεις ουτε απο ΕΕ με αυτον τον λογαριασμο, εως οτου αλλαξεις ολα τα στοιχεια σε Ελληνικα και νομισμα Ευρω. Πρακτικα λοιπον, ξεχασε το.

• Thanks 1
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα Public, Κωτσόβολο δεν πωλείται η κονσόλα Xbox Series X.

Στο Germano τα ίδια.

Στο Πλαίσιο μόνο στο κατάστημα στα Ιωάννινα.

Άρα μιλάμε για το επίσημο ΤΕΛΟΣ της κονσόλας ?

Η Microsoft Ιταλίας πουλάει μεταχειρισμένες κονσόλες.

Μόνο στην Γαλλία βρήκα να πωλείται η καινούργια κονσόλα, Galaxy Black Special Edition 2TB.

https://www.microsoft.com/fr-fr/d/Xbox-Series-X-2To-Édition-spéciale-Galaxy-Black/8smbrt7wmfp9?icid=Cat-Xbox-CC1-XSXGalaxy&activetab=pivot:présentationtab

Δημοσ.
1 ώρα πριν, valandis είπε

Στα Public, Κωτσόβολο δεν πωλείται η κονσόλα Xbox Series X.

Στο Germano τα ίδια.

Στο Πλαίσιο μόνο στο κατάστημα στα Ιωάννινα.

Άρα μιλάμε για το επίσημο ΤΕΛΟΣ της κονσόλας ?

Ετσι όπως κατάφερε να τα κάνει η Microsoft σε αυτή την γενιά, λογικό και αναμενόμενο.

Σκέψου ότι ολο 2024 στην Ευρώπη, δεν κατάφερε να πουλήσει συνολικά ούτε 300.000 κονσόλες.

Ούτε η προσθήκη του Call of duty στο gamepass δεν άλλαξε κάτι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ετσι όπως κατάφερε να τα κάνει η Microsoft σε αυτή την γενιά, λογικό και αναμενόμενο.

Σκέψου ότι ολο 2024 στην Ευρώπη, δεν κατάφερε να πουλήσει συνολικά ούτε 300.000 κονσόλες.

Ούτε η προσθήκη του Call of duty στο gamepass δεν άλλαξε κάτι.

Τελικά δεν ήταν τόσο game changer. Ούτε το gamepass , ούτε η προσθήκη του COD σε αυτό.

Δημοσ.

Το έχουμε ξαναπεί ρε παιδιά, δεν την ενδιαφέρει τη Microsoft να πουλήσει κονσόλες. Συνδρομές gamepass και software θέλει να πουλάει, και σε αυτό δεν τα πάει και άσχημα τώρα που δίνει τα παιχνίδια της και στο playstation.

Και στην επόμενη γενιά "αναγκαστικά" θα βγάλει κονσόλα γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορεί να προωθήσει τα παιχνίδια και τις συνδρομές αντίστοιχα, κάπου πρέπει να τρέχουν (και το cloud κάπου τα τρέχει για να μας τα σερβίρει εμάς).

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagkol είπε

Το έχουμε ξαναπεί ρε παιδιά, δεν την ενδιαφέρει τη Microsoft να πουλήσει κονσόλες. Συνδρομές gamepass και software θέλει να πουλάει, και σε αυτό δεν τα πάει και άσχημα τώρα που δίνει τα παιχνίδια της και στο playstation.

Και στην επόμενη γενιά "αναγκαστικά" θα βγάλει κονσόλα γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορεί να προωθήσει τα παιχνίδια και τις συνδρομές αντίστοιχα, κάπου πρέπει να τρέχουν (και το cloud κάπου τα τρέχει για να μας τα σερβίρει εμάς).

Εγώ για παράδειγμα που θέλω κονσόλα τι να τη κάνω τη συνδρομή? Χωρίς κονσόλες τέλος οι συνδρομές. 

Άσε που το PS5 είναι πλέον πιο συμφέρον από το xbox. Δεν επηρεάζεται από τους δασμούς του Τραμπ.

Δημοσ.

https://www.windowscentral.com/gaming/forza/report-forza-horizon-6-may-be-announced-this-year-in-the-same-place-the-game-is-set

Forza Horizon 6 could be heading to Japan — and the reveal may be sooner than you think

We've seen official, widely circulated documents strongly suggesting that Forza Horizon 6 is actually planned to be announced during 2025's Tokyo Game Show, an annual gaming-focused conference kicking off in Japan toward the end of September.

Lets Go GIF by Fast & Furious

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vasilis_ts είπε

Δεν άντεξα. 😅

Screenshot_31.jpg

Φίλε μου συγχαρητήρια, το σκέφτομαι και εγώ μέρες αν και προτιμώ να το πάρω από Ελλάδα αν και όποτε έρθει. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ακόμα επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα 

Δημοσ.

Δεν ξέρω μου φαίνεται τρομερά ακριβό επειδή απλά έχει 2tb ssd δίσκο αντί για 1tb.

Επίσης πραγματικά πιστεύω σε αυτή τη γενεια κονσολών όσο παλιώνει μια κονσόλα αντί να φτηναίνει, ακριβαίνει.

Πραγματικά είμαι ο μόνος που του φαίνεται κάτι τέτοιο τόσο περίεργο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...