Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
32 minutes ago, gtsoui said:

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει η microsoft με mid gen upgrade.

Ο Phil Spencer έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι δεν σκέφτονται κάτι αντίστοιχο του one x και τα έλεγε ακόμα και αφού διέρρευσαν οι φημες για ps5 pro. 

Θεωρώ αδιανόητο (με την προυποθεση ότι όντως θα βγει ps5 pro) ότι θα παραμείνει το series x ως έχει εναντίον ένας αρκετα ισχυρότερου hardware.

Εκτός αν το ανανεωμένο digital Series X που θα βγάλουν σε ένα χρόνο έχει και σημαντικό upgrade. Δεν ξέρεις τι μπορεί να αναθεωρήσουν απέναντι στις ανακοινώσεις και κυκλοφορίες της Sony.

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostiger είπε

Καλα, καπου πηρε το ματι μου μια επικεφαλιδα, δεν γνωριζω αν ηταν clickbait το αρθρο ή αν βασιζεται στα τελευταια leaks, το οποιο ανεφερε οτι αν μεχρι το 2027 δεν εχει επιτευχθει συγκεκριμενος αριθμος συνδρομων, θα αποσυρθει απο την αγορα.

Δυσκολο τη δεδομενη στιγμη και ιδιως οταν ολοκληρωθει η εξαγορα θα ξερναει χρημα, αλλα για επιχειρησεις μιλουμε και δη Αμερικανικες. Βασικα, χωρις τη σταθερη καθοδηγηση και το οραμα του Σπενσερ στα πρωτα χρονια μετα τον Ματρικ, ενδεχεται να το ειχαν κλεισει ηδη το μαγαζι.

Η αληθεια ειναι πως θα εχει πολυ ενδιαφερον η επομενη περιοδος. Το δυνατο ξεκινημα του Starfield, το νεο Forza και οσα ακολουθουν διαμορφωνουν ενα πολυ θετικο κλιμα το οποιο θα απογειωθει οταν και εφοσον ολοκληρωθει η εξαγορα. Αυτα υποβαλλει η λογικη. Και καποια περαιτερω αυξηση τιμης των συνδρομων μελλοντικα, επειδη ακριβως ειναι τρελα τα κοστη..

Νομιζω οτι τα παραειπαν για ευνόητους λόγους. Απο την αλλη πλευρα η πορεια του xbox δεν ειναι ζήτημα επιβιωσης οπως ειναι για sony και Nintendo και με βαση το παρελθον εχουν δειξει οτι μπορουν να εγκαταλείψουν με μεγαλη ευκολια καποιο project που δεν ικανοποιει τους μετοχους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Charismo είπε

Εκτός αν το ανανεωμένο digital Series X που θα βγάλουν σε ένα χρόνο έχει και σημαντικό upgrade. Δεν ξέρεις τι μπορεί να αναθεωρήσουν απέναντι στις ανακοινώσεις και κυκλοφορίες της Sony.

Με βάση όμως όσα διέρρευσαν χθες, που μόνο το τι χρώμα βρακί φοράει ο spencer δεν μάθαμε, θεωρώ ότι αν όντως υπήρχε σχέδιο για upgrade θα είχε βγει και αυτό. Εδώ είδαμε πράγματα για το xbox του 2028.

Επεξ/σία από gtsoui
  • Like 1
Δημοσ.

Νομικά τι μπορεί να κάνει η microsoft για το leak Που έχει γίνει ; Είναι δυνατόν να βγαίνει στον αέρα όλο το πλάνο της επόμενης 5 ετίας μιας εταιρείας από λάθος ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GaGaS_Thess είπε

Νομικά τι μπορεί να κάνει η microsoft για το leak Που έχει γίνει ; Είναι δυνατόν να βγαίνει στον αέρα όλο το πλάνο της επόμενης 5 ετίας μιας εταιρείας από λάθος ; 

Αν δεις λιγο πιο πανω στην ιδια σελιδα εχω αναρτησει συνδεσμο του Eurogamer σχετικα με το θεμα, δεν υπαρχει κατι να κανουν, μονοι τους τα διερρευσαν, ασχετα που στο μεταξυ τα εχουν αφαιρεσει και απο τη σελιδα στης FTC η οποια παντως ρητα ανεφερε οτι δεν προηλθαν απο αυτη οι διαρροες..

Δημοσ.

Επιτηδες τα αφησαν να διαρευσουν δηθεν τυχαια, για να εχουν μαρτυρες υπερασπισης ολο τον κοσμο στην δικαστικη διαμαχη. Μοχλος εξασφαλισης και πιεσης για το deal.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

θα ηθελα πολυ να δω το wow στο game pass χωρις την επιπλεον συνδρομη που χρειαζεται

image.png

Εγώ θυμάμαι το '19 που σταμάτησα να παίζω, μπορούσες να αγοράσεις token με in game gold για να ανανεώσεις τη συνδρομή σου. Δεν ισχύει αυτό πια;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

Εγώ θυμάμαι το '19 που σταμάτησα να παίζω, μπορούσες να αγοράσεις token με in game gold για να ανανεώσεις τη συνδρομή σου. Δεν ισχύει αυτό πια;

Ισχύει ακόμα από όσο ξέρω . Το παράτησα μόλις βγήκε το Dragonflight . Η τιμή του ΤΟΚΕΝ είχε ξεπεράσει τα 300Κ . 

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Ισχύει ακόμα από όσο ξέρω . Το παράτησα μόλις βγήκε το Dragonflight . Η τιμή του ΤΟΚΕΝ είχε ξεπεράσει τα 300Κ . 

Εγώ που το παράτησα πριν το πρώτο expansion 🤣

backing up homer simpson GIF

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα έχω μια συνδρομή Game Pass Ultimate για ένα μήνα.

Αλλά ισχύει για νέους συνδρομητές μόνο.

Ο κωδικός ισχύει μέχρι 30/6/2025

Αγόρασα την κάρτα επέκτασης για Xbox από τη Western Digital και έχει προσφορά για ένα μήνα αλλά εγώ δεν μπορώ την ενεργοποιήσω.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει PM

Ο κωδικός δεν είναι διαθέσιμος πλέον.

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

41 minutes ago, Westcoast said:

Καλησπέρα έχω μια συνδρομή Game Pass Ultimate για ένα μήνα.

Αλλά ισχύει για νέους συνδρομητές μόνο.

Ο κωδικός ισχύει μέχρι 30/6/2025

Αγόρασα την κάρτα επέκτασης για Xbox από τη Western Digital και έχει προσφορά για ένα μήνα αλλά εγώ δεν μπορώ την ενεργοποιήσω.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει PM

Την κάρτα επέκτασης την αγόρασες από το site της Western Digital? Σκεφτόμουν και εγώ να αγοράσω την 500 gb αλλά δεν ήξερα αν έχει τίποτα τελωνείο και εάν η τιμή που βγάζει είναι η τελική και το άφησα. Πόσες μέρες περίπου έκανε?

Επεξ/σία από jimakal
Δημοσ.

@jimakal Δεν εχει τελωνειο, απο Ολλανδια ερχεται. Και εγω παρηγγειλα την 1ΤΒ για τωρα που ερχεται το Forza Motorsport. Κατα την εγγραφη στο Site σου στελνουν κωδικο για εκπτωση 10% τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις αμεσως. Μια βδομαδα κανει με UPS, σημερα θεωρητικα παραλαμβανω και εγω, αλλιως αυριο μιας και βρισκομαι Βορεια Ελλαδα οποτε εχουν επηρεαστει τα δρομολογια απο τις πλημμυρες…

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, jimakal είπε

Την κάρτα επέκτασης την αγόρασες από το site της Western Digital? Σκεφτόμουν και εγώ να αγοράσω την 500 gb αλλά δεν ήξερα αν έχει τίποτα τελωνείο και εάν η τιμή που βγάζει είναι η τελική και το άφησα. Πόσες μέρες περίπου έκανε?

Ναι αγόρασα στις 9 Σεπτεμβρίου από το επίσημο site της Western Digital με 1TB

Όχι δεν έχει τελωνείο η αποστολή γίνεται από Ολλανδία με UPS και η τιμή είναι τελική.

Η παραγγελία μου έγινε αποστολή στις 11 Σεπτεμβρίου και μου ήρθε στις 20 Σεπτεμβρίου δηλαδή 7 εργάσιμες ημέρες.

Με μια μέρα καθυστέρηση λόγω καιρικών φαινομένων όπως μου είπανε στην UPS Greece

Αν δημιουργήσεις λογαριασμό θα έχεις δωρεάν μεταφορικά με απλή αποστολή και 10% έκπτωση στην παραγγελία σου.

Μετά την εγγραφή θα σου έρθει ένα email με κωδικό έκπτωσης.

Με την έκπτωση η Expansion Card μου κόστισε από 160.99 ευρώ 144.90 ευρώ.

https://www.westerndigital.com/el-gr/products/external-drives/wd-black-c50-expansion-card-for-xbox-ssd#WDBMPH5120ANC-WCSN

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...