konstantin79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε εκτακτο μήνυμα η oldubil να αδειασουν αμεσα τα υπολοιπα (μεχρι το βράδυ). Φαντάζομαι κατι αντιστοιχο και για την fups. Διάβασα οτι ήδη δεν σε αφήνει να τραβήξεις τα χρήματα σου πίσω, οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Προσωπικά εκανα σήμερα μια συναλλαγή για παιχνίδι και πέρασε. Δυστυχώς συνδρομές μεσω τετοιων καρτών μάλλο τέλος......ή βασικά μεχρι να βρεθεί η επόμενη τσατσια 1
rodosf1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, konstantin79 είπε Χθες το βράδυ κυκλοφόρησε εκτακτο μήνυμα η oldubil να αδειασουν αμεσα τα υπολοιπα (μεχρι το βράδυ). Φαντάζομαι κατι αντιστοιχο και για την fups. Διάβασα οτι ήδη δεν σε αφήνει να τραβήξεις τα χρήματα σου πίσω, οπότε όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Προσωπικά εκανα σήμερα μια συναλλαγή για παιχνίδι και πέρασε. Δυστυχώς συνδρομές μεσω τετοιων καρτών μάλλο τέλος......ή βασικά μεχρι να βρεθεί η επόμενη τσατσια Οι αγορές από Xbox Store περνάνε κανονικά μέχρι τωρα πάντως από FUPS. Σήμερα είναι να πληρωθεί κ ο μήνας του netflix, θα δείξει. Έχει ευτυχώς πολλές προσφορές το store σήμερα για να αδειάσουμε υπόλοιπο.
nek4d Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Χαμος..., ενημερωστε οτι νεωτερο μαθετε σχετικα... 1
nek4d Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (Μια ευκολη λυση χρησιμου αδειασματος της fups, που δοκιμασα συνδυαστικα και επαιξε, ειναι η μεταφορα στο playstation πορτοφολι. Δουλευει με τουρκικο vpn επιτοπου).
SaFiS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη για το Forza!!! 5
rodosf1 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 11 ώρες πριν, SaFiS είπε Περιμένω πως και πως να έρθει η Πέμπτη για το Forza!!! Τρίτη 10 Οκτ δεν βγαίνει; μη μου λες Πέμπτη κ πάθω κανένα σοκ! Τοση ανυπομονησία όσο ποτέ για ένα game - εμπειρία! Κ είμαι σίγουρος γιατί έτσι ήτανε και τα παλιά Forza!
D.Luffy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 26 minutes ago, rodosf1 said: Τρίτη 10 Οκτ δεν βγαίνει; μη μου λες Πέμπτη κ πάθω κανένα σοκ! Τοση ανυπομονησία όσο ποτέ για ένα game - εμπειρία! Κ είμαι σίγουρος γιατί έτσι ήτανε και τα παλιά Forza! Αύριο για όσους έκαναν προπαραγγελία την Premium Edition. 4
SaFiS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, rodosf1 said: Τρίτη 10 Οκτ δεν βγαίνει; μη μου λες Πέμπτη κ πάθω κανένα σοκ! Τοση ανυπομονησία όσο ποτέ για ένα game - εμπειρία! Κ είμαι σίγουρος γιατί έτσι ήτανε και τα παλιά Forza! Πάντα Day One Pre-Order Premium Edition για όλα τα Forza… 2 hours ago, gtsoui said: Το ψήνω.... Μας έχει καταστρέψει η MS και την λόξα που έχω για Limited χειριστήρια… 😂😂😂😂 4
Charismo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, gtsoui said: Το ψήνω.... Για μια στιγμή που διάβασα τον τίτλο νόμιζα είναι όντως από χρυσό, όπως είχε βγάλει η Apple χρυσό Apple Watch στα 17.000$ 😛
Tigio13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, SaFiS είπε Πάντα Day One Pre-Order Premium Edition για όλα τα Forza… Μας έχει καταστρέψει η MS και την λόξα που έχω για Limited χειριστήρια… 😂😂😂😂 Είμαστε πολλοί και το έχει καταλάβει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα