Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, d_gkal είπε

Αυτό συνδέεται με κάποιον τρόπο στην κονσολα η είναι αυτόνομο;

οπως ειπε το παλικαρι, παιζεις τα παιχνιδια μεσω xcloud streaming, δλδ ειναι αυτονομο κ δε χρειαζεται να εχεις την κονσολα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μόλις ενεργοποίησα ultimate συνδρομή στην κονσόλα μου.

ερωτηση…θέλω να κατεβάσω να παίξω το campaign απτο cod modern warfare 3, μόνο το campaign όμως δεν με ενδιαφέρουν τα multiplayer κλπ.βλεπω μου δίνει επιλογή για το τι ακριβός θα κατεβάσω αλλά σε προηγούμενη δοκιμή που είχα κάνει (αν θυμάμαι καλά στο cod mw1) είχα επιλέξει να κατεβάσω μόνο το campaign αλλά για καποοο λόγο δεν έπαιζε το παιχνίδι και είχα διαβάσει ότι αναγκαστικά πρέπει αν κατεβάσεις όλα τα πρόσθετα παιχνιδιού ακόμα και το warzone…όντως μετά από δοκιμή δούλεψε.

η ερώτηση μου είναι αν το έχουν φτιάξει αυτό ή αν όντως είναι υποχρεωτικό να κατεβάσω κοντά 400gb περιεχόμενο αν θέλω να παίξω το campaign του 3.

γνωριζει κάποιος; 

Δημοσ.

Πολύ κρίμα για το Perfect Dark. Ήταν από τους πολύ αναμενόμενους τίτλους για εμένα και το τρέιλερ φαινόταν πολύ υποσχόμενο. 

• Like 2
Δημοσ.

Χθες μου ηρθε ευχαριστηριο μηνυμα απο Xbox με δωρεαν κωδικο για το Preorder του Gears Reloaded λογω του οτι εχω ολα τα προηγουμενα…

Δημοσ.
11 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Πολύ κρίμα για το Perfect Dark. Ήταν από τους πολύ αναμενόμενους τίτλους για εμένα και το τρέιλερ φαινόταν πολύ υποσχόμενο. 

Αντί να φάει αυτό cancel..

8aa0502ccb28ac20ba72b75ba729ab0dd3fe02c6

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Fulgore είπε

Πάει και το Perfect Dark @Psycho_Warhead

Microsoft is closing down Xbox studio The Initiative, with Perfect Dark killed as well — joining Everwild and ZeniMax's IP, and other unannounced projects

https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/microsoft-is-closing-down-xbox-studio-the-initiative

Διάβασα επίσης ότι απέλυσε 90 άτομα από την turn 10(Forza motorsport) 

Σαν να λέει κάνω focus μόνο στα Forza horizon και την playground studios.

Επεξ/σία από nikos5800

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...