fagoura Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 13 ώρες πριν, tempo είπε βλέπω πχ τιμές 90% κάτω στο Αιγυπτιακό store. Αν μπω εκεί κάνω login κανονικά με τα στοιχεία του λογαριασμού και αγοράσω ένα παιχνίδι θα υπάρχει κανονικά στην βιβλιοθήκη μου; Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει αγορά κατευθείαν απο κάποιο store εκτός Ελλάδας, με κλειδιά απο άλλη χώρα έχω κάνει. Εχουν μπλοκαρει αυτα τα κολπα εδω και κανα χρονο. Δεν μπορεις καν να αγορασεις απο πχ Αιγυπτο, χωρις καρτα εκδοσεως απο Αιγυπτο. Το ιδιο ισχυει και για λοιπες χωρες εκτος ΕΕ, οπως οι παλιες δημοφιλεις, Τουρκια, Αργεντινη, Βραζιλια, Ινδια, κλπ. Μονο με νεο λογαριασμο γινεται, με απαραιτητη καρτα Αιγυπτου (ισως εχουν βαλει και το Αιγυπτιακο τηλ εως απαραιτητο πλεον), και παλι οταν συνδεθει η κονσολα σου για πρωτη φορα απο Ελλαδα, θα μπει geolocation lock για 90 μερες, θα μπλοκαριστουν οι αγορες Αιγυπτου και δεν θα μπορεις να αγορασεις ουτε απο ΕΕ με αυτον τον λογαριασμο, εως οτου αλλαξεις ολα τα στοιχεια σε Ελληνικα και νομισμα Ευρω. Πρακτικα λοιπον, ξεχασε το. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα