Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και προκειται για περιφερειακο, θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανω εδω την ερωτηση. Εχει παραγγειλει κανεις Custom χειριστηριο απο το Xbox Design Lab και να το παρελαβε?? Εφτιαξα ενα Elite V2 οπως το ηθελα και μετα απο αρκετες ημερες ακυρωσαν την παραγγελια. Ακρη για τον λογο που το εκαναν δεν εβγαλα. Οι απαντησεις ειναι πολυ γενικες της φασης, λαθος διευθυνση, πληρωμη, κλπ. Τα λεφτα τα τραβηξαν κανονικα και επειτα τα πιστωσαν. Διευθυνση κατα την φορμα τους, βγαινει αυτοματα οποτε ουτε εκει φαινεται να υπαρχει θεμα. Το support τις ιδιες παπ@ριες μου ειπε με τις γενικες απαντησεις…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/8/2025 στις 9:23 ΠΜ, valandis είπε

Φίλε μου συγχαρητήρια, το σκέφτομαι και εγώ μέρες αν και προτιμώ να το πάρω από Ελλάδα αν και όποτε έρθει. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ακόμα επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα 

Δε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition

Είναι για πώληση αποκλειστικά μόνο από το MS Store

Στις 25/8/2025 στις 3:07 ΜΜ, SaFiS είπε

Αν και προκειται για περιφερειακο, θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανω εδω την ερωτηση. Εχει παραγγειλει κανεις Custom χειριστηριο απο το Xbox Design Lab και να το παρελαβε?? Εφτιαξα ενα Elite V2 οπως το ηθελα και μετα απο αρκετες ημερες ακυρωσαν την παραγγελια. Ακρη για τον λογο που το εκαναν δεν εβγαλα. Οι απαντησεις ειναι πολυ γενικες της φασης, λαθος διευθυνση, πληρωμη, κλπ. Τα λεφτα τα τραβηξαν κανονικα και επειτα τα πιστωσαν. Διευθυνση κατα την φορμα τους, βγαινει αυτοματα οποτε ουτε εκει φαινεται να υπαρχει θεμα. Το support τις ιδιες παπ@ριες μου ειπε με τις γενικες απαντησεις…

Είχα κάνει παραγγελία custom controller για το παιχνίδι Redfall και δεν είχα πρόβλημα.

Αλλά δεν ήταν Elite controller 

Επεξ/σία από Westcoast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...