Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και προκειται για περιφερειακο, θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανω εδω την ερωτηση. Εχει παραγγειλει κανεις Custom χειριστηριο απο το Xbox Design Lab και να το παρελαβε?? Εφτιαξα ενα Elite V2 οπως το ηθελα και μετα απο αρκετες ημερες ακυρωσαν την παραγγελια. Ακρη για τον λογο που το εκαναν δεν εβγαλα. Οι απαντησεις ειναι πολυ γενικες της φασης, λαθος διευθυνση, πληρωμη, κλπ. Τα λεφτα τα τραβηξαν κανονικα και επειτα τα πιστωσαν. Διευθυνση κατα την φορμα τους, βγαινει αυτοματα οποτε ουτε εκει φαινεται να υπαρχει θεμα. Το support τις ιδιες παπ@ριες μου ειπε με τις γενικες απαντησεις…

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/8/2025 στις 9:23 ΠΜ, valandis είπε

Φίλε μου συγχαρητήρια, το σκέφτομαι και εγώ μέρες αν και προτιμώ να το πάρω από Ελλάδα αν και όποτε έρθει. Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει ακόμα επίσημη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα 

Δε θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το Xbox Series X 2TB Galaxy Black Special Edition

Είναι για πώληση αποκλειστικά μόνο από το MS Store

Στις 25/8/2025 στις 3:07 ΜΜ, SaFiS είπε

Αν και προκειται για περιφερειακο, θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανω εδω την ερωτηση. Εχει παραγγειλει κανεις Custom χειριστηριο απο το Xbox Design Lab και να το παρελαβε?? Εφτιαξα ενα Elite V2 οπως το ηθελα και μετα απο αρκετες ημερες ακυρωσαν την παραγγελια. Ακρη για τον λογο που το εκαναν δεν εβγαλα. Οι απαντησεις ειναι πολυ γενικες της φασης, λαθος διευθυνση, πληρωμη, κλπ. Τα λεφτα τα τραβηξαν κανονικα και επειτα τα πιστωσαν. Διευθυνση κατα την φορμα τους, βγαινει αυτοματα οποτε ουτε εκει φαινεται να υπαρχει θεμα. Το support τις ιδιες παπ@ριες μου ειπε με τις γενικες απαντησεις…

Είχα κάνει παραγγελία custom controller για το παιχνίδι Redfall και δεν είχα πρόβλημα.

Αλλά δεν ήταν Elite controller 

Επεξ/σία από Westcoast
Δημοσ.

Και εγώ παλιότερα που είχα κάνει ένα απλό και ένα elite ήρθαν κανονικά. Από γερμανικό ms store  αν θυμάμαι καλά. 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα δεν ηθελα να ξεκινησω νεο topic αλλα εχω ενα θεματακι με το gears reloaded απο την beta κιολας, δεν μπορω να μπω σε παιχνιδι με τιποτα!! κανει για καποια seconds search και με πεταει πισω εχω δοκιμασει τα παντα...απο διαγραφη παιχνιδιου saves και απο κονσολα και απο cloud restart router μεχρι και στο gears forum εχω στειλει αλλα τιποτα! Και στο βιντεακι που ανεβαζω βλεπω οτι στο squad type συνεχεια φορτωνει και δεν μπορω να το αλλαξω

Δημοσ.
14 hours ago, kosmi33 said:

Παιδια καλησπερα δεν ηθελα να ξεκινησω νεο topic αλλα εχω ενα θεματακι με το gears reloaded απο την beta κιολας, δεν μπορω να μπω σε παιχνιδι με τιποτα!! κανει για καποια seconds search και με πεταει πισω εχω δοκιμασει τα παντα...απο διαγραφη παιχνιδιου saves και απο κονσολα και απο cloud restart router μεχρι και στο gears forum εχω στειλει αλλα τιποτα! Και στο βιντεακι που ανεβαζω βλεπω οτι στο squad type συνεχεια φορτωνει και δεν μπορω να το αλλαξω

Μήπως έβαλες πρόσφατα κάποιο VPN ή μήπως άλλαξες τους DNS σου; Σε άλλα παιχνίδια παίζει κανονικά;

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Αν εχω ενα δευτερο Microsoft Account και αγοράσω το X παιχνίδι που εχω και στο προηγούμενο, μπορώ να μεταφέρω με κάποιο τρόπο τα saves; Οχι ολοκληρο το game. Aπλά τα saves

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Παιδιά ερώτηση. Αν εχω ενα δευτερο Microsoft Account και αγοράσω το X παιχνίδι που εχω και στο προηγούμενο, μπορώ να μεταφέρω με κάποιο τρόπο τα saves; Οχι ολοκληρο το game. Aπλά τα saves

Τα save παντρεύονται με τον λογαριασμο που εχεις παιξει το χ παιχνιδι.Δεν μπορεις να τα μεταφερεις σε διαφορετικο λογαριασμο δυστυχως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε απλά έχουν ξεφύγει.

Θα πρέπει να πουλήσει κάποιος το σπίτι του για να πάρει νέα κονσόλα.

Πραγματικά έχουν ξεφύγει όμως.

Ενώ παλιότερα όσο πάλιωνε μια κονσόλα έπεφτε η τιμή της πλέον γίνεται το αντίθετο. Όσο παλιώνει μια κονσόλα ακριβαίνει κι άλλο.

Τι να πει κανείς.

Στο τέλος δεν θα αγοράζει κανείς κονσόλες.

Επεξ/σία από Paragontas-x
  • Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

μια φήμη είναι μονο δεν εχει επιβεβαιωθεί.

αν ισχύουν οι φήμες ότι θα έχει και συμβατότητα με STEAM άρα θα μπορείς να παίζεις και παιχνίδια του PC, μια χαρά θα μπορέσουν να το πουλήσουν ακριβότερα με τη δικαιολογία ότι το PS6 θα έχει μόνο backwards compatibility με PS4/PS5 ενώ στο Xbox θα είναι "all in one".

Εδώ είχαν τα @ να κοτσάρουν το Kinect και να ζητάνε ό,τι θέλουν, τώρα θα κολλήσουν;

Δημοσ.

Αν κρινω απο το οτι ηδη στο PC  η εφαρμογη πλεον εχει ολα τα υπολοιπα platforms stores ( steam ,gog ,κλπ) , μονο φημη δεν μοιαζει.. μαλλον για double λειτουργικο θα το πηγαινει στη νεα κονσολα που θα εχει και ενα ειδος windows  

Δημοσ.
1 hour ago, Paragontas-x said:

Στις ήδη υπάρχον κονσόλες(series s & x) δεν παίζει να δούμε αυτά τα stores?

Οχι , για αυτο και η νεα κονσολα δειχνει να εχει αρκετη παραπανω υποδυναμη για να μπορει να παιζει τα παιχνιδια σαν ενα ειδος πισι..Εγω αυτο καταλαβαινω οτι θα κανουν μια μιξη κονσολας-πισι που θα μπορεις να παιξεις τα παντα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...