Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, firepc είπε

δλδ καποιος που εχει xbox, δεν μπορει να παιξει τα παιχνίδια του στο φορητό xbox?

Games that are Xbox Play Anywhere are yours to play across the Xbox ecosystem on PC and Xbox console

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Panag1970 είπε

Games that are Xbox Play Anywhere are yours to play across the Xbox ecosystem on PC and Xbox console

Έχω στο xbox το Kameo, μπορώ να το παίξω στο φορητό xbox?

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, firepc said:

ε, άρα δεν είναι xbox το μηχάνημα

Είναι pc

Το είπαμε, είναι ένα φορητό PC όπως τα άλλα 200 που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Απλά έχει ένα αυτοκολλητάκι XBOX πάνω του και για αυτό έχει διπλή τιμή.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Το είπαμε, είναι ένα φορητό PC όπως τα άλλα 200 που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Απλά έχει ένα αυτοκολλητάκι XBOX πάνω του και για αυτό έχει διπλή τιμή.

Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τους αγορασμένος τίτλους σε xbox να μην μπορείς να τους παίξεις σε αυτό. 

Αυτό σημαίνει πως με το rog μπορείς να παίζεις μόνο με συνδρομή και ότι είναι στο game pass για pc? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αυτό ειναι απαραδεκτο... να εχεις μια βιβλιοθηκη πχ 100 games και να σου λενε οτι είναι πλεον αχρηστα.. ποιος ξερει αν θα βγαλει ποτέ η ms νέο xbox; ισως και όχι.

αν δεν βγαλει θα μείνουμε με ένα σωρό άχρηστα keys.

Δεν θα με ενοχλουσε το 1000αρι αν  επαιζε pc games+xbox ! το αντιθετο.. θα ετρεχα να το παρω.

εχει η ms το πλεονεκτημα μονοπωλιου των windows και δεν το εκμεταλλεύεται...

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.

Η ΜΣ θελει να προωθει το game pass + xcloud  και μεσω αυτων μια χαρα μπορεις να παιξεις xbox παιχνιδια και πλεον απειρα και απο τη βιβλιοθηκη σου  και στη νεα συσκευη.. αυτο την ενδιαφερει , συσκευες που μπορουν να το προσφερουν θα κυκλοφορει και ας ειναι και σε ψυγεια 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε

Η ΜΣ θελει να προωθει το game pass + xcloud  και μεσω αυτων μια χαρα μπορεις να παιξεις xbox παιχνιδια και πλεον απειρα και απο τη βιβλιοθηκη σου  και στη νεα συσκευη.. αυτο την ενδιαφερει , συσκευες που μπορουν να το προσφερουν θα κυκλοφορει και ας ειναι και σε ψυγεια 

δεν θα μπορουμε να τα παιξουμε όμως χωρίς gamepass στο cloud.

Δημοσ.
1 hour ago, The_Judas said:

δεν θα μπορουμε να τα παιξουμε όμως χωρίς gamepass στο cloud.

Χεστηκε η ΜΣ  για την Ελληνικη αγορα..  Αν την ενδιεφερε θα το ειχε φερει.. Εγω που  ειμαι Τσεχια μια χαρα παιζω με  το xcloud  σε οποιαδηποτε συσκευη (  απο κινιτο-tablet-tv και ειδικα στο rog ally μου ) . Οποτε δυστυχως η αγορα της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη για να την κοιταξουν μεμονωμενα

Δημοσ.

Όταν ανακοινώθηκε η συσκευή ήμουν από αυτούς που έλεγαν θα την πάρω day 1. 

Στα 900 € δε δικαιολογείται κατ εμε να μην έχει oled οθόνη, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν χρόνια υλοποιήσεις με oled και φτηνότερα και μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι παίρνω μια κονσόλα της ms και δε θα μπορώ να παίζω τοπικά τίποτα. Μόνο ίντερνετ και μόνο game pass. 

Και αν αυτό το λέω εγώ που έχω συνδρομή ultimate μέχρι τέλος του 27 μάλλον το σκέφτεται και πολύς κόσμος ακόμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...