NickTG Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Φαντάζομαι έχει γίνει λάθος στα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν βλέπω να γράφει OLED οθόνη. 1 2
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου δλδ καποιος που εχει xbox, δεν μπορει να παιξει τα παιχνίδια του στο φορητό xbox?
Panag1970 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, firepc είπε δλδ καποιος που εχει xbox, δεν μπορει να παιξει τα παιχνίδια του στο φορητό xbox? Games that are Xbox Play Anywhere are yours to play across the Xbox ecosystem on PC and Xbox console 1
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, Panag1970 είπε Games that are Xbox Play Anywhere are yours to play across the Xbox ecosystem on PC and Xbox console Έχω στο xbox το Kameo, μπορώ να το παίξω στο φορητό xbox?
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 52 minutes ago, firepc said: Έχω στο xbox το Kameo, μπορώ να το παίξω στο φορητό xbox? Όχι, δεν είναι Play Anywhere τίτλος.
firepc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Όχι, δεν είναι Play Anywhere τίτλος. ε, άρα δεν είναι xbox το μηχάνημα Είναι pc
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, firepc said: ε, άρα δεν είναι xbox το μηχάνημα Είναι pc Το είπαμε, είναι ένα φορητό PC όπως τα άλλα 200 που κυκλοφορούν εκεί έξω. Απλά έχει ένα αυτοκολλητάκι XBOX πάνω του και για αυτό έχει διπλή τιμή. 2
Tigio13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Malthador είπε Το είπαμε, είναι ένα φορητό PC όπως τα άλλα 200 που κυκλοφορούν εκεί έξω. Απλά έχει ένα αυτοκολλητάκι XBOX πάνω του και για αυτό έχει διπλή τιμή. Οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τους αγορασμένος τίτλους σε xbox να μην μπορείς να τους παίξεις σε αυτό. Αυτό σημαίνει πως με το rog μπορείς να παίζεις μόνο με συνδρομή και ότι είναι στο game pass για pc?
The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) αυτό ειναι απαραδεκτο... να εχεις μια βιβλιοθηκη πχ 100 games και να σου λενε οτι είναι πλεον αχρηστα.. ποιος ξερει αν θα βγαλει ποτέ η ms νέο xbox; ισως και όχι. αν δεν βγαλει θα μείνουμε με ένα σωρό άχρηστα keys. Δεν θα με ενοχλουσε το 1000αρι αν επαιζε pc games+xbox ! το αντιθετο.. θα ετρεχα να το παρω. εχει η ms το πλεονεκτημα μονοπωλιου των windows και δεν το εκμεταλλεύεται... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από The_Judas 1
firepc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Εβγαλε xbox αλλα δεν παιζει τα παιχνίδια του xbox γτ στην ουσία είναι PC Καλο τρολ αυτος ο Φιλ 1
enable_your_mind Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Η ΜΣ θελει να προωθει το game pass + xcloud και μεσω αυτων μια χαρα μπορεις να παιξεις xbox παιχνιδια και πλεον απειρα και απο τη βιβλιοθηκη σου και στη νεα συσκευη.. αυτο την ενδιαφερει , συσκευες που μπορουν να το προσφερουν θα κυκλοφορει και ας ειναι και σε ψυγεια
The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Η ΜΣ θελει να προωθει το game pass + xcloud και μεσω αυτων μια χαρα μπορεις να παιξεις xbox παιχνιδια και πλεον απειρα και απο τη βιβλιοθηκη σου και στη νεα συσκευη.. αυτο την ενδιαφερει , συσκευες που μπορουν να το προσφερουν θα κυκλοφορει και ας ειναι και σε ψυγεια δεν θα μπορουμε να τα παιξουμε όμως χωρίς gamepass στο cloud.
enable_your_mind Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, The_Judas said: δεν θα μπορουμε να τα παιξουμε όμως χωρίς gamepass στο cloud. Χεστηκε η ΜΣ για την Ελληνικη αγορα.. Αν την ενδιεφερε θα το ειχε φερει.. Εγω που ειμαι Τσεχια μια χαρα παιζω με το xcloud σε οποιαδηποτε συσκευη ( απο κινιτο-tablet-tv και ειδικα στο rog ally μου ) . Οποτε δυστυχως η αγορα της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη για να την κοιταξουν μεμονωμενα
Tigio13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Όταν ανακοινώθηκε η συσκευή ήμουν από αυτούς που έλεγαν θα την πάρω day 1. Στα 900 € δε δικαιολογείται κατ εμε να μην έχει oled οθόνη, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν χρόνια υλοποιήσεις με oled και φτηνότερα και μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι παίρνω μια κονσόλα της ms και δε θα μπορώ να παίζω τοπικά τίποτα. Μόνο ίντερνετ και μόνο game pass. Και αν αυτό το λέω εγώ που έχω συνδρομή ultimate μέχρι τέλος του 27 μάλλον το σκέφτεται και πολύς κόσμος ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα