lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:49 μμ 1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε Για να κανει πισω δυσκολο, σιγουρα περιμενε την κατακραυγή αλλα δεν τους νοιάζει τιποτα.Αλλα σχεδια εχουν αυτοι και ειναι προετοιμασμένοι για τον κακο χαμο που γινεται. Δεν νομίζω να είναι κάποιος προετοιμασμένος να χάσει 80 και 90% των πελατών. 17 λεπτά πριν, konstantin79 είπε αυτός που θα αφήσει το ultimate μαλλον προς το βασικό θα πάει. Αν είναι να αφήσω το ultimate για τα dayone παιχνίδια και αναγκαστώ να κοιτάω να αγοράζω οτι με ενδιαφέρει τότε θα πάω στο basic ισα ισα για το online. H διαφορά των 50 με 200 παιχνίδα δεν ειναι κάτι που θα με κερδίσει από την στιγμή που δεν θα εχω οτι παιχνίδι θελω day one. Και εγώ μάλλον στο basic θα πάω επειδή έχεις το multiplayer. 1
Mr_Terror Δημοσ. Πέμπτη στις 02:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:57 μμ 6 λεπτά πριν, lucanis είπε Δεν νομίζω να είναι κάποιος προετοιμασμένος να χάσει 80 και 90% των πελατών. Και εγώ μάλλον στο basic θα πάω επειδή έχεις το multiplayer. κατσε να δουμε τι απωλειες θα εχει.Η ms εχει λεφτα να μπορεσει να καλυψει μια τοσο μεγαλη χασουρα.Αν δεν περασει λιγος καιρος να δουμε τι ζημια εχει προκαλεσει η νεα αυξηση του gamepass οτι και να λεμε εμεις δεν εχει σημασια. 1
lucanis Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:07 μμ https://gamerant.com/xbox-game-pass-cancel-subscription-website-crashing/ 1
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Ουσιαστικά ρισκάρουν και ποντάρουν στο γεγονός να μην ακυρώσουν τη συνδρομή τους πάνω από το 1/3 των χρηστών. Με την αύξηση της τάξεως του 50%, αν ακυρώσουν λιγότεροι από ένας στους τρεις, πάλι κερδισμένοι θα βγουν. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το Netflix με τις αυξήσεις και παρουσίαζε αύξηση κερδών, άσχετα αν οι συνολικοί χρήστες μειώνονταν.
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 03:36 μμ 8 minutes ago, Charismo said: Ουσιαστικά ρισκάρουν και ποντάρουν στο γεγονός να μην ακυρώσουν τη συνδρομή τους πάνω από το 1/3 των χρηστών. Με την αύξηση της τάξεως του 50%, αν ακυρώσουν λιγότεροι από ένας στους τρεις, πάλι κερδισμένοι θα βγουν. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και το Netflix με τις αυξήσεις και παρουσίαζε αύξηση κερδών, άσχετα αν οι συνολικοί χρήστες μειώνονταν. Δεν είναι το ίδιο με το Netflix. Στο Netflix είτε δει ένα άτομο την σειρά, είτε την δουν δέκα, είναι το ίδιο και το αυτό. Το ίδιο cut θα πάρει και το Netflix και ο παραγωγός. Στο Game Pass τα πράγματα είναι διαφορετικά, όσο περισσότεροι είναι οι συνδρομητές, τόσο περισσότεροι παίζουν τα games που περιέχονται σε αυτό και άρα τόσο περισσότεροι θα αγοράσουν season passes, battle passes, DLC's ή ακόμα και games που τα έπαιξαν, τους άρεσαν και μετά βγήκαν από την συνδρομή (έτσι έκανα εγώ π.χ. με το Nier: Automata, όταν το έβγαλαν, πήγα και το αγόρασα για να το κάνω revisit). Αν το Game Pass χάσει μεγάλη μερίδα των συνδρομητών του, ας πούμε το 20-30%, τότε δεν είναι μόνο ότι θα χάσει έσοδα η MS (και τα οποία θα τα καλύψει από την αύξηση στην τιμή), αλλά θα αρχίσει η φαγούρα και με τους publishers που διαθέτουν το προϊόν τους στην πλατφόρμα, καθώς οι μειωμένοι χρήστες θα τους φέρνουν και μειωμένα έσοδα. Επομένως κάποιοι από αυτούς θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, πράγμα που θα έχει ως αποτέλεσμα να χαθούν κι άλλες συνδρομές και τελικά θα είναι ένας φαύλος κύκλος όλο αυτό το πράγμα. Το καλό είναι ότι έχω Ultimate μέχρι τον Νοέμβριο του 2027. Μετά δεν νομίζω ότι θα μπω στην διαδικασία να ανανεώσω, αλλά βλέπουμε τι θα έχει γίνει μέχρι τότε.
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:18 μμ 38 λεπτά πριν, Malthador είπε Στο Game Pass τα πράγματα είναι διαφορετικά, όσο περισσότεροι είναι οι συνδρομητές, τόσο περισσότεροι παίζουν τα games που περιέχονται σε αυτό και άρα τόσο περισσότεροι θα αγοράσουν season passes, battle passes, DLC's ή ακόμα και games που τα έπαιξαν, τους άρεσαν και μετά βγήκαν από την συνδρομή (έτσι έκανα εγώ π.χ. με το Nier: Automata, όταν το έβγαλαν, πήγα και το αγόρασα για να το κάνω revisit). Συγνώμη αλλα ποιος νοήμων gamer θα πάει να πάρει season pass ή DLC για κάποιο game που δεν του ανήκει; Πρέπει είτε να ειναι μαζόχας είτε εχει λεφτά για πέταμα.
thagkol Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:20 μμ Just now, vorlon68 said: Συγνώμη αλλα ποιος νοήμων gamer θα πάει να πάρει season pass ή DLC για κάποιο game που δεν του ανήκει; Πρέπει είτε να ειναι μαζόχας είτε εχει λεφτά για πέταμα. Δε συμφωνώ. Παίζω ένα game και μου αρέσει πολύ, παίρνω και season pass ή DLC και συνεχίζω. Δεν μου κάνει καμία απολύτως διαφορά το αν μου ανήκει το παιχνίδι, έτσι κι αλλιώς αν κάτι το τερματίσω δεν πρόκειται να το ξαναπαίξω στο μέλλον 3
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:23 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, thagkol είπε Δε συμφωνώ. Παίζω ένα game και μου αρέσει πολύ, παίρνω και season pass ή DLC και συνεχίζω. Δεν μου κάνει καμία απολύτως διαφορά το αν μου ανήκει το παιχνίδι, έτσι κι αλλιώς αν κάτι το τερματίσω δεν πρόκειται να το ξαναπαίξω στο μέλλον Αυτά βλέπει και η MS και λέει αφου εχουν λεφτα για πέταμα ας πάω την συνδρομή 27€, θα τα δώσουν. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:32 μμ από vorlon68 1
thagkol Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:27 μμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, vorlon68 said: Αυτά βλέπει και η MS και λέει αφου εχουν λεφτα για πέταμα ας πάω την συνδρομή 27€, θα υα δώσουν. Δηλαδή αν θέλω να παίξω το DLC ενός παιχνιδιού για σένα θα πρέπει να αγοράσω και το παιχνίδι αλλιώς είμαι μαζόχας; Άρα αντί για 20 ευρώ που κάνει το DLC θα πρέπει να δώσω 70+ για να πάρω και το παιχνίδι μαζί, το οποίο το έχω έτσι κι αλλιώς από τη συνδρομή; Για ποιο λόγο και σε τι θα μου χρησιμεύσει; Μόνο για να λέω ότι είναι δικό μου; Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:28 μμ από thagkol
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε Το optimisation δεν έχει να κάνει με το αν είναι κονσόλα ή PC. Η μόνη διαφορά είναι ότι το ένα έχει σταθερά χαρακτηριστικά και κατ'επέκταση "οφείλουν" να το κάνουν να τρέχει σωστά σε αυτά τα specs. Δεδομένα τρέχει καλύτερα σε μια κονσόλα απ'ότι σε ένα pc με τα ίδια specs. Το optimization ανέκαθεν αφορούσε κυρίως τα 1st party studio και όχι όλες τις εταιρείες. Στους υπόλοιπους 3ους, ο καθένας κάνει ότι θέλει, όπως βλέπουμε ειδικά σε αυτή την γενιά. Να σου θυμίσω πως έτρεχαν τα Cyberpunk και Control πχ στις προηγούμενες κονσόλες? Να σου θυμίσω ότι η πλειοψηφία των παιχνιδιών στην προηγούμενη γενιά έτρεχαν στα 30fps? Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:11 μμ από Fulgore
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:39 μμ 7 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι ρε συ, πώς γίνεται όμως να έχει φτάσει μία τέτοια εταιρεία να αξίζει $4 τρις Μια ειναι η απάντηση. Μονοπώλιο.
Fulgore Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:05 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Στο Game Pass τα πράγματα είναι διαφορετικά, όσο περισσότεροι είναι οι συνδρομητές, τόσο περισσότεροι παίζουν τα games που περιέχονται σε αυτό και άρα τόσο περισσότεροι θα αγοράσουν season passes, battle passes, DLC's ή ακόμα και games που τα έπαιξαν, τους άρεσαν και μετά βγήκαν από την συνδρομή (έτσι έκανα εγώ π.χ. με το Nier: Automata, όταν το έβγαλαν, πήγα και το αγόρασα για να το κάνω revisit). Ισχύει μερικώς αυτό, για πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια, και όχι για την πλειοψηφία των παιχνιδιών του gamepass. Για την πλειοψηφία των παιχνιδιών του gamepass ειδικά των day one ακριβών τίτλων βλέπε πχ Doom the dark ages, η νοοτροπία από πολλούς(όχι όλους προφανώς)είναι ''παίζω το παιχνιδι day one, για να μην το αγοράσω καθόλου''. Αλλοί πάλι μπορεί να το αγοράσουν αργότερα σε (μεγάλη) έκπτωση, ανάλογα τον τίτλο. Κλασσικό σχόλιο που διαβάζω πολύ σε εξωτερικό, είναι το παρακάτω. Αλλο παράδειγμα πέρυσι ο CEO σε moon studios(Ori) έλεγε στον κόσμο να αγοράσει το παιχνίδι για να τους στηρίξει, ενα αντίστοιχο σχόλιο πάνω σε αυτό Γιαυτό πολλοί λέγανε το SeriesS σαν Gamepass μηχάνημα. Να βάλεις συνδρομή Gamepass, χωρίς να αγοράσεις τα περισσότερα παιχνίδια που παίζεις, να μείνει χαμηλό το κόστος. Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:09 μμ από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Μέλος Moderators Δημοσ. Πέμπτη στις 05:35 μμ 4 hours ago, vorlon68 said: Συγνώμη αλλα ποιος νοήμων gamer θα πάει να πάρει season pass ή DLC για κάποιο game που δεν του ανήκει; Πρέπει είτε να ειναι μαζόχας είτε εχει λεφτά για πέταμα. Μην σε ταράξω, αλλά τα digital games ποτέ δεν σου ανήκουν, είτε τα παίζεις με συνδρομή, είτε τα αγοράσεις από το store. Μια άδεια χρήσης έχεις, τίποτε περισσότερο. 4 hours ago, Αλεξανδρος A.92 said: Μια ειναι η απάντηση. Μονοπώλιο. Είναι σίγουρα πιο σύνθετη η απάντηση. 3 hours ago, Fulgore said: Ισχύει μερικώς αυτό, για πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια, και όχι για την πλειοψηφία των παιχνιδιών του gamepass. Για την πλειοψηφία των παιχνιδιών του gamepass ειδικά των day one ακριβών τίτλων βλέπε πχ Doom the dark ages, η νοοτροπία από πολλούς(όχι όλους προφανώς)είναι ''παίζω το παιχνιδι day one, για να μην το αγοράσω καθόλου''. Αλλοί πάλι μπορεί να το αγοράσουν αργότερα σε (μεγάλη) έκπτωση, ανάλογα τον τίτλο. Κλασσικό σχόλιο που διαβάζω πολύ σε εξωτερικό, είναι το παρακάτω. Όλοι αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα διακόψουν την συνδρομή τους με τις αυξήσεις που έφαγε. Το να παίζεις τα games day one, χωρίς να τα αγοράσεις καθόλου έχει νόημα όταν η συνδρομή αξίζει λιγότερο απ' ότι τα games που έχεις σκοπό να παίξεις μέσα σε ένα έτος. Αν είναι πιο ακριβή, τότε δεν έχει νόημα, ο κόσμος δεν είναι και τόσο χαζός. Επομένως, στην περίπτωση που μέσα σε ένα έτος βγουν πέντε τίτλοι του εβδομηντάευρου που θες να τους παίξεις day one, αλλά η συνδρομή έχει πάνω από 350 ευρώ, ε σόρι είσαι και λίγο βλάκας αν προτιμήσεις την συνδρομή. Δεν αναφέρω καν ότι πλέον δεν βγαίνουν τόσοι ΑΑΑ τίτλοι, αλλά και να βγαίνουν δεν είναι δεδομένο ότι θα ενδιαφέρονται όλοι για όλους. 3 hours ago, Fulgore said: Γιαυτό πολλοί λέγανε το SeriesS σαν Gamepass μηχάνημα. Να βάλεις συνδρομή Gamepass, χωρίς να αγοράσεις τα περισσότερα παιχνίδια που παίζεις, να μείνει χαμηλό το κόστος. Τουλάχιστον με το να ανοίξουν το xCloud σε όλους καθιστούν obsolete την αγορά κονσόλας. 1
vorlon68 Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:43 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Malthador είπε Μην σε ταράξω, αλλά τα digital games ποτέ δεν σου ανήκουν, είτε τα παίζεις με συνδρομή, είτε τα αγοράσεις από το store. Μια άδεια χρήσης έχεις, τίποτε περισσότερο. Ειναι δικό μου όμως. Οσο υπάρχει MS/Sony και εχουν ενεργους server και μπορω να το κατεβάσω θα παίζω. Απο την αλλη οποτε την βαρέσει στην MS/Sony να βγάλει το game απο το Gamepass/PS+ και καποιος εχει season pass ή DLC τοτε θα κάτσει στον άξονα y Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:11 μμ από vorlon68
SabotazNic Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:37 μμ 51 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Ειναι δικό μου όμως. Οσο υπάρχει MS/Sony και εχουν ενεργους server και μπορω να το κατεβάσω θα παίζω. Απο την αλλη οποτε την βαρέσει στην MS/Sony να βγάλει το game απο το Gamepass/PS+ και καποιος εχει season pass ή DLC τοτε θα κάτσει στον άξονα y Ήδη το έχουμε δει αυτό από μεγάλο παίκτη (οριακά το έχεις δει από την Microsoft την ίδια αφού το κλείσιμο του deal ήρθε 2 εβδομαδες μετά). Η Activision, Σεπτέμβριο '23, απλά έκλεισαν τους warzone 1 servers, και μαζί με αυτό έχασα ό,τι cosmetics είχα αγορασμένα (πλέον μπορώ να "χρησιμοποιήσω" μόνο του mw19 μιας και μόνο αυτό το Game το έχω). Ούτε καν έστω λίγα cp για να αγοράσω κάτι άλλο ως "warzone 1 player".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα