music_lover Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ Δημοσ. χθες στις 09:53 πμ 35 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε Άρα και 700€ το χρόνο να το έβαζε πάλι value for money θα ήταν. Δε κοστολογούνται έτσι οι συνδρομές αδερφέ. Ακόμη και στο παράδειγμά σου που αφορά αποκλειστικά εσένα ποια από τα 12 αυτά παιχνίδια είναι must-buy day one για σενα? Όλα? Αν ναι όντως σε συμφέρει να συνεχίσεις. Έχω cosmote+nova σπίτι γιατί βλέπω αρκετούς αγώνες. Αν πούμε ότι βλέπω περίπου 8 αγώνες Super League, 4 αγώνες Europa/Champions League και 6 αγώνες Ευρωλίγκας αυτό βγαίνει 18 αγώνες συν καμιά ταινία που μπορεί να δει κάποιος ή κανά παιδικό ο μικρός. Αυτά σε pay per view είναι 5-7€ ο αγώνας. Αν μου ζητήσουν τον άλλο μήνα αντί για 20€ που δίνω κανά 80άρι να τους πω ευχαριστώ γιατί και πάλι πιο φτηνά θα μου βγει? Γλιτώνεις και την επίσκεψη σε sport's καφέ. Ε δεν θα πιείς κάτι εκεί; Δεν θα τσιμπήσεις και κανένα αλμυρό; Άρα φουλ οικονομία τα συνδρομητικά 😆 1 1
Fulgore Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ Δημοσ. χθες στις 10:23 πμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, TutaKachun είπε ΜΑ αυτό ακριβώς λέω. Ο καθένας δικαιολογεί ένα κόστος ανάλογα την χρήση που κάνει. Γιαυτό εγώ είμαι σε δίλημμα. Γιατί από την μία θέλω να κραξω την microsoft για τετοια τεράστια αύξηση αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν παίζω 1 παιχνίδι τον μήνα από το gamepass έχω γλιτώσει στο χρόνο 360 ευρώ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ Δεν έχεις γλυτώσεις τα χρήματα που αναφέρεις, γιατί πολύ απλά αν δεν υπήρχε το gamepass δεν θα τα αγόραζες day one . Και εγώ πχ φέτος έπαιξα το Avowed στο gamepass των 70ευρώ.Εκτός gamepass, δεν θα το αγόραζα καν ή αν το αγόραζα θα το έπαιρνα κάτω από 20ευρώ.Μια από τα ίδια και για το Hellblade 2 ή ακόμα και για το φετινό Doom, που προφανώς δεν θα το αγόραζα στα 70 και 80ευρώ day one εκτός gamepass. Ποιος χαλάει στην Ελλάδα(και όχι μόνο) 750+ευρώ τον χρόνο σε single player video games το 2025? Γιαυτό δεν υπάρχει καθόλου κίνηση και στις αγγελίες. Εδώ τόσα και λιγότερα, δεν χάλαγε ο κόσμος πριν βγεί το gamepass ή ακόμα και εποχές 360 που ήταν φθηνότερα τα παιχνιδια και δεν είχαμε πληθωρισμό. Επεξ/σία πριν από 21 ώρες από Fulgore 2
Mitroglou7 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Το νόημα και αυτής της συνδρομής και της απέναντι αντίστοιχης συνδρομής για μένα είναι: Να δοκιμάσεις παιχνίδια που δε θα τα αγόραζες σε διαφορετική περίπτωση. Κυρίως Indie Μια στο τόσο να μπει day one κάποιο παιχνίδι που πραγματικά σ'ενδιαφέρει Να έχεις πρόσβαση στο Online Ουσιαστικά να σου δίνει παραπάνω επιλογές. Για να έχει αυτό νόημα θα πρέπει να είναι φτηνή η συνδρομή. Όταν η τιμή της φτάνει να είναι μισό παιχνίδι το μήνα τότε ουσιαστικά σε αναγκάζει να παίζεις ό,τι βγαίνει εκεί και σου αφαιρεί επιλογές αντί να σου προσθέτει τουλάχιστον από οικονομικής άποψης και αν υποθέσουμε ότι έχεις ένα περιορισμένο budget. 4
kax54638 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 5 hours ago, Mitroglou7 said: Το νόημα και αυτής της συνδρομής και της απέναντι αντίστοιχης συνδρομής για μένα είναι: Να δοκιμάσεις παιχνίδια που δε θα τα αγόραζες σε διαφορετική περίπτωση. Κυρίως Indie Μια στο τόσο να μπει day one κάποιο παιχνίδι που πραγματικά σ'ενδιαφέρει Να έχεις πρόσβαση στο Online Ουσιαστικά να σου δίνει παραπάνω επιλογές. Για να έχει αυτό νόημα θα πρέπει να είναι φτηνή η συνδρομή. Όταν η τιμή της φτάνει να είναι μισό παιχνίδι το μήνα τότε ουσιαστικά σε αναγκάζει να παίζεις ό,τι βγαίνει εκεί και σου αφαιρεί επιλογές αντί να σου προσθέτει τουλάχιστον από οικονομικής άποψης και αν υποθέσουμε ότι έχεις ένα περιορισμένο budget. Εξαιρετική τοποθέτηση. Τον ένα χρόνο περίπου που είχα gamepass νομίζω έπαιξα 2-3 παιχνίδια που θα αγόραζα έτσι κι αλλιώς. Όλα τα άλλα απλά τα δοκίμασα επειδή ηταν μέρος της συνδρομής και σε καμία περίπτωση δεν θα τα αγόραζα διαφορετικά. Οπότε για εμένα ήταν μάλλον δεν άξιζε η συνδρομη. Τώρα αν είσαι κάποιος που παίζει σχεδόν τα πάντα προφανώς και συμφέρει αλλά μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί και καλοί τίτλοι που δεν μπαίνουν στο game pass ποτέ. Οπότε σε και περίπτωση δεν σε εξασφαλίαει ότι θα παίξεις ότι σε ενδιαφέρει. 1
NickTG Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 10 hours ago, Fulgore said: Ποιος χαλάει στην Ελλάδα(και όχι μόνο) 750+ευρώ τον χρόνο σε single player video games το 2025? Κάμποσοι.
Fulgore Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες @Malthador λές να δούμε και xbox σταθερή κονσόλα μελλοντικά από καμία Asus πέραν της φορητής? 1
Cacciatore Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, οι άνθρωποι δεν έχουν κανένα πλάνο. Σαν το ελληνικό άσμα, όπου φυσάει ο άνεμος... Όσο στοχευμέnη στρατηγική είχαν με το Original Xbox και το επόμενο Xbox360, όπου όχι απλά μπήκαν στην αγορά, αλλά την κατέκτησαν, αλλο τόσο χαμένη στην μετάφραση είναι απο το Χ1 και μετά Τα συνδρομητικά μοντέλα, είναι ταφόπλακα και δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν, αν είναι δυνατόν, τέτοιο μέγεθος εταιρείας με χρυσοπληρωμένα και ικανότατα assets να μην έχει σοβαρό πλάνο και όραμα. Σίγουρα θα έχουν κάποια κέρδη μεσοπρόθεσμα, αυτό που δεν (θέλουν) καταλαβαίνουν είναι όταν τελειώσει οριστικά κάτι, και πουλήσεις μέχρι και το πτώμα του, μετα δεν μπορείς να κερδίσεις κάτι απο αυτό, γιατι θα είναι ανύπαρκτο. Άλλη μια φορά χαμένοι οι καταναλωτές, απο την έλλειψη ανταγωνισμού, ποιοτικών παιχνδιών κλπ. Άλλη μια μορφή ψυχαγωγίας που την εκτελούν... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα