7nisiotis Δημοσ. 20 Ιουνίου Δημοσ. 20 Ιουνίου 6 hours ago, just_a_dude said: Γιατί οι άνθρωποι της κουλτούρας που προωθεί το veilguard δεν είναι gamers ως επί το πλείστον. Απλά γράφουν στα socials. Και το Stellar Blade έχει και boobas. ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ερωτικές σκηνές η Στέλλα σε σχεση με το φειλγκαρντ. 1
psof Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 21 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν μου βγάζει τίποτα Hellblade. Assassin's Creed killer μου φαίνεται. Θα περιμένουμε πιο πολύ gameplay αλλά εμένα μου έδωσε την εντύπωση ότι το action/stealth θα είναι πολύ απλό και ουσιαστικά θα είναι ένα walking simulator με λίγο action, stealth, γρίφους και παρκούρ εδώ και εκεί ανα περιοχή. Ούτε rpg mechanics θα έχει, ούτε loot ούτε κάτι πιο προχωρημένο. Απο αυτή την πλευρά μου θύμισε το hellblade. Θα βασιστεί στα γραφικά και την ιστορία/narrative.
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, 7nisiotis είπε ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ερωτικές σκηνές η Στέλλα σε σχεση με το φειλγκαρντ. Μόνο που δείχνει κώλους και βζα αρκεί, δε χρειαζόταν ερωτικές σκηνές για να την κάνουν λάστιχο κάποιοι. Επεξ/σία 21 Ιουνίου από xtrmsnpr 1 2
7nisiotis Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 9 hours ago, xtrmsnpr said: Μόνο που δείχνει κώλους και βζα αρκεί, δε χρειαζόταν ερωτικές σκηνές για να την κάνουν λάστιχο κάποιοι. written by kotaku or pcgamer be like 1
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, 7nisiotis είπε written by kotaku or pcgamer be like Δε θίγω καθόλου αυτό το που κλαίγεται το meme ότι γίνεται, δεν είμαι ινσελάκος για να έχω καν τέτοιο σκεπτικό. Σχολίασα ότι το με αυτά που δείχνει το stellar blade, δεν χρειαζόταν ερωτικές σκηνές για να τον κάνουν λάστιχο. Ο ghostrider πόσταρε ένα γαμάτο βιντεάκι στο θέμα του stellar blade, που ο μέσος gamer είναι το βιντεάκι αυτό! 1
cpttony Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου Στις 1/8/2024 στις 5:30 ΜΜ, cpttony είπε Δε ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home Απ΄ότι φαίνεται το initiative δε θα πιάσει (δυστυχώς) τον στόχο. Το ξαναβάζω μιας και σε ~1 μήνα λήγει. 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:35 μμ 13 ώρες πριν, cpttony είπε https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home Απ΄ότι φαίνεται το initiative δε θα πιάσει (δυστυχώς) τον στόχο. Το ξαναβάζω μιας και σε ~1 μήνα λήγει. Ούτε το 50% δεν συγκεντρώθηκε 1 χρόνο τώρα που τρέχει. Λυπηρό. Από την άλλη επιβεβαιώνει τί χάπατα είναι οι gamers, οπότε άσε να σκούζουν για τον γουοκισμό, πιο καλά περνάνε φαίνεται, αυτό είναι το πρόβλημα έξαλλου🤡! 2
dalan2007 Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 04:35 μμ Πολυ καλα νεα..απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για μενα. 1
Cacciatore Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:24 μμ To Painkiller ήταν ανέκαθεν great fun to play! Είχα λιώσει όλη την σειρά κάποτε, απορώ που εχουν αργήσει τόσο να βγάλουν νέο game
firepc Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:07 μμ (επεξεργασμένο) 10 Οκτωβρίου https://store.steampowered.com/app/1392860/Little_Nightmares_III/ Επεξ/σία Τρίτη στις 10:08 μμ από firepc 3
psof Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:38 πμ 10 ώρες πριν, dalan2007 είπε Πολυ καλα νεα..απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για μενα. Grandstrategy εκτός Paradox; Για να δούμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα