Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σα τα κοράκια έπεσαν όλοι πάνω στα steam sales, δε νιώθουν οι σερβερς. Για να κάνεις αναζήτηση ούτε λόγος, αν είσαι τυχερός θα εμφανίσει ψάχνοντας για λίγα δευτερόλεπτα αυτό που θες, αν πατήσεις έντερ να ψάξει, πάει τρως error.

Ούτε το καλάθι δε λειτουργεί να κάνουμε αγορές, πάτε πιείτε μπύρες ρε! 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Haha 3
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Δεν περιμένω πολλά, αλλά μόνο που άκουσα το theme (σε πιο μοντέρνα έκδοση) με έπιασε μια νοσταλγία. :D 

Και το νέο Double Dragon έχει το δικό του theme σε μοντέρνα έκδοση, αλλά σαν παιχνίδι, μου φαίνεται αρκετά αλλαγμένο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/6/2025 στις 2:22 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε

Δεν περιμένω πολλά, αλλά μόνο που άκουσα το theme (σε πιο μοντέρνα έκδοση) με έπιασε μια νοσταλγία. :D 

μόνο που άκουσα το theme με ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ να ανακαλύψω ότι υπάρχει και στη συνέχεια να πάρω το arcade archives bubble bobble στο switch. Θα σου στείλω στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού να μου βάλεις όσα πλήρωσα γιατί προφανώς φταις και μου ΧΡΩΣΤΑΣ.

😆

(ευχαριστώ)

Επεξ/σία από spirit)earth)aflame
  • Like 1
  • Haha 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 28/06/2025 at 09:43, noFEARgr said:

@Thresh 

Ειμαι σιγουρος οτι εχει ξανα αναφερθει αλλα δεν θα επρεπε να ανεβει στο home page στο insomnia ;

Done 😛 (25mins ago)

• Thanks 2
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

μόνο που άκουσα το theme

Όταν ήμουν μικρός, πήγαινα στο ξενοδοχείο του Πόρτο Ύδρα τα καλοκαίρια που είχε αίθουσα με coin op και ο μπάρμπας εκεί δεν άλλαζε ποτέ το volume τους και ενώ όλα ήταν σχετικά χαμηλά, το Bubble Bobble ακουγόταν με το που έμπαινες μέσα. :D 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρομοίως μου θυμίσες πολύ παλιά Λούτσα (early 90s) που είχε ένα "ουφάδικο" εκεί με καμιά 50ρια ηλεκτρονικά, αλλά το μπούμπλε ακουγόταν με το που έμπαινες (είχε δυο δίπλα στην είσοδο),

ενώ ένα άλλο γνωστό τότε κοντά στην πλ. Κάνιγγος (Απόλλων λεγόταν?) είχε ένα μπούμπλε σαν το κακομοίρικο σε μια γωνιά, χαχαχα)

Επεξ/σία από spanian
  • Like 2
Δημοσ.

Υπήρχε και σύστημα με συνδυασμό κουμπιών και μοχλού για να ξεκινάς με όλες τις τσιχλιτσες και παπουτσάκι όταν ήταν σε demo mode 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...