Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/6/2025 στις 11:35 ΜΜ, cpttony είπε

https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home

Απ΄ότι φαίνεται το initiative δε θα πιάσει (δυστυχώς) τον στόχο. Το ξαναβάζω μιας και σε ~1 μήνα λήγει.

image.png.a1a1816ee577e6bf974865eb0045ac7d.png

Αργά αντανακλαστικά στην κοινότητα.
Λίγα ως ελάχιστα είναι τα groups που έχουν απήχηση και το ανέβασαν. Ελάχιστοι streamers μιλάνε γι'αυτό.
Όμως η καμπάνια έπιασε τις 790Κ, το 79% https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home , από το τελευταίο δεκαήμερο που τα είπαμε και εμείς.

Έχουμε ως τις 31/7/25!
Δε ξέρω πόσοι είστε πολιτικοποιημένοι, αλλά αφορά το δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Ξεκουνηθείτε, spread the word!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 9
Δημοσ.
3 hours ago, xtrmsnpr said:

Λίγα ως ελάχιστα είναι τα groups που έχουν απήχηση και το ανέβασαν. Ελάχιστοι streamers μιλάνε γι'αυτό.
Όμως η καμπάνια έπιασε τις 790Κ, το 79% https://eci.ec.europa.eu/045/public/#/screen/home , από το τελευταίο δεκαήμερο που τα είπαμε και εμείς.

Έχουμε ως τις 31/7/25!
Δε ξέρω πόσοι είστε πολιτικοποιημένοι, αλλά αφορά το δικαίωμα της ιδιοκτησίας. Ξεκουνηθείτε, spread the word!

Εγω το ψηφησα χτες και γραφτηκα και στο European Citizens’ Initiative Newsletter που θα λεει ποτε θα κατατεθει .

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω το ψηφησα χτες και γραφτηκα και στο European Citizens’ Initiative Newsletter που θα λεει ποτε θα κατατεθει .

Άμα πιάσει το 1 μύριο θα κατατεθεί, αλλιώς θα το κοιτάζουμε μόνο και θα χαμε να λέγαμε. Οψόμεθα.

Δημοσ.

Eχει παρει παρα πολλους ψηφους την τευταια περιοδο . Λιγο ακομα πουσαρισμα χρειαζεται και το πιανουμε ευκολα 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχει να ψηφίσουμε τίποτα που να ζητάμε να σταματήσουν να φτιάχνουν moba ή fortnite ή overwatch κλώνους;
Ή να ζητάμε να σταματήσουν τα pay to win ή τα lootboxes;
Ή να μην μας πουλάνε ως DLC πράγματα που είναι ήδη μέσα στα παιχνίδια;
Ή να ζητάμε να μην βγάζουν παιχνίδια για τελειωμένα ενώ δεν είναι ούτε καν σε beta;
Αυτά νομίζω θα έπρεπε να ζητάμε και μετά και αυτό.
(Το υπέγραψα και εγώ)

• Like 3
Δημοσ.
8 hours ago, xtrmsnpr said:

Έχουμε ως τις 31/7/25!

Signature confirmed☝️

Δημοσ.
15 hours ago, comfuzio said:

Δεν έχει να ψηφίσουμε τίποτα που να ζητάμε να σταματήσουν να φτιάχνουν moba ή fortnite ή overwatch κλώνους;
Ή να ζητάμε να σταματήσουν τα pay to win ή τα lootboxes;
Ή να μην μας πουλάνε ως DLC πράγματα που είναι ήδη μέσα στα παιχνίδια;
Ή να ζητάμε να μην βγάζουν παιχνίδια για τελειωμένα ενώ δεν είναι ούτε καν σε beta;
Αυτά νομίζω θα έπρεπε να ζητάμε και μετά και αυτό.
(Το υπέγραψα και εγώ)

Αυτό λίγο πολύ στην ευχέρεια τους είναι, δικό τους το προϊόν ας βάλουν ότι θέλουν. Εσύ αποφασίζεις αν θα δώσεις τα λεφτά σου.
*Δεν μιλάω για περιπτώσεις που άλλα έλεγαν και άλλα έδωσαν προφανώς.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Καπου θυμαμαι οτι ειχε μια ενοτητα το insomnia οπου καποιοι περιεγραφαν καποιο παιχνιδι παλιο που αναζητουσαν και οι πιο εμπειροι τους βοηθουσαν να το βρουν. Υπαρχει ακομα αυτο το threat ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

από ταινίες, σε μουσικές και σε παιχνίδια και και και! Κουνήστε δάχτυλα τώρα!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...