firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου και μπράβο και στην MS που είναι on fire φετος με το gp 💪 5
psof Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Ηξερα για τη Shadowheart και τον πρωταγωνιστή του FF16 αλλά δεν είχα ιδέα ότι έχουν και τον Anti Serkis(Gollum) στο παιχνίδι και μάλιστα σε σοβαρό ρόλο! Πως μια τόσο μικρή ομάδα απο τη Γαλλία κατάφερε να προσλάβει τέτοιο κορυφαίο voice cast; Το παιχνίδι αξίζει το δικό του θέμα πιστεύω!
lucanis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 ώρες πριν, firepc είπε και μπράβο και στην MS που είναι on fire φετος με το gp 💪 Βλέπω όμως ότι η συνδρομή πήγε και 5 ευρώ παραπάνω. Από 12 στα 17.
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, lucanis είπε Βλέπω όμως ότι η συνδρομή πήγε και 5 ευρώ παραπάνω. Από 12 στα 17. εγώ 12€ δίνω στο PC κανονικά απ' το MS Store 1
lucanis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 2 ώρες πριν, firepc είπε εγώ 12€ δίνω στο PC κανονικά απ' το MS Store Για την Ultimate λέω και για την χρέωση του επόμενου μήνα. Μέχρι τώρα και εγώ 12 έδινα.
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 3 λεπτά πριν, lucanis είπε Για την Ultimate λέω και για την χρέωση του επόμενου μήνα. Μέχρι τώρα και εγώ 12 έδινα. Τι να την κάνεις την ultimate? Οτι βγαίνει στο xbox, βγαίνει και στο PC 1
lucanis Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 30 λεπτά πριν, firepc είπε Τι να την κάνεις την ultimate? Οτι βγαίνει στο xbox, βγαίνει και στο PC https://www.ign.com/articles/how-much-does-xbox-game-pass-cost
Sarandis Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Έπαιξα το tutorial. Ενδιαφέρον σύστημα μάχης, κακό lipsync. Το parry και το dodge είναι απαραίτητα στο hard, το λέει και στην περιγραφή στην επιλογή δυσκολίας. Επεξ/σία 24 Απριλίου από Sarandis
Doberjohnny Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 22 ώρες πριν, firepc είπε και μπράβο και στην MS που είναι on fire φετος με το gp 💪 Αυτό ακριβώς φίλε. Νιωθω ότι από Indiana Jones και μετά δεν έχω σταματήσει να μεγαλώνω το backlog με παιχνιδαρες (παίζω PC δεν έχω Xbox)
omghi2u Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εβαλαν και το Oblivion στο gamepass Επεξ/σία 24 Απριλίου από omghi2u 2
newlynx Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, omghi2u είπε Εβαλαν και το Oblivion στο gamepass Τι να πιάσουμε και να παίξουμε; Oblivion? Clair Obscur: Expedition 33; Commandos: Origins; South of Midnight; Blue Prince; DOOM: The Dark Ages από μέσα Μάϊου; Παίζω Frostpunk 2 και το backlog (μόνο στο GP) μεγαλώνει γρηγορότερα από ότι περίμενα για φέτος. 1
Despotas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 22/4 κυκλοφόρησε το stealth-action Steel Seed: https://store.steampowered.com/app/458430/Steel_Seed/ Υπάρχει και demo. 1
Mr Aris Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Patchακι για το Riven, με διορθώσεις κτλ + ray-traced reflections This patch introduces support for ray-traced reflections into Riven, among various quality of life fixes and improvements. Please note that Ray Tracing support in Riven is only available on RTX and above GPUs for Windows, and M3+ chips for Mac. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα