psof Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 5 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Έχοντας παίξει το πρώτο Conquistadors, το οποίο μου άρεσε, θα συνιστούσες να παίξω το Vikings ή να πάω κατευθείαν στους Ρωμαίους; To Vikings άρχισε πολύ καλά αλλά με κούρασε στο 2ο μισό. To Rome ήταν καταπληκτικό για μένα μέχρι το τέλος. Κλάσεις ανώτερο. Προτείνω το Rome για πολλούς λόγους. 1 2
plr77 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 8 ώρες πριν, firepc είπε Και το Zau tales of Kenzera αύριο 💪 to zau κοστιζει 49 λεπτα
G.TH. Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 23 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Έχοντας παίξει το πρώτο Conquistadors, το οποίο μου άρεσε, θα συνιστούσες να παίξω το Vikings ή να πάω κατευθείαν στους Ρωμαίους; Το Vikings είναι πιο rpg. Το Rome έχει και στρατηγικό επίπεδο, υποτυπώδες. Και τα δυο έχουν λυμένο με διαφορετικό τρόπο το θέμα της διαχείρισης ύπνου και φαγητού που ήταν μαρτύριο στο πρώτο. Η μάχη κακά τα ψέματα δεν είναι και πολύ διαφορετική. Αν πάρεις το Rome πάρε οπωσδήποτε και το dlc, προσθέτει ποικιλία 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Κυκλοφόρησε και η σαπίλα Game of Thrones: Kingsroad στην έκδοση 1.0, για steam, epic, κινητά, έχει και δικό της launcher ή αν θέλει κάποιος μπορεί να κατεβάσει κατευθείαν την mobile έκδοση στο pc του και να παίξει μέσω του google play games. Πολύ grind, θέλει και τα λεφτούλια σου τα ζεστά ασχέτως ότι είναι f2p. mobile game στο pc🤮, στο κινητό παλεύεται πιο πολύ Επεξ/σία 30 Μαϊου από xtrmsnpr
psof Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Πως γίνεται τόσο μεγάλα IP να δίνουν τα δικαιώματα σε ανύπαρκτους και να βγάζουν τέτοιες σαπίλες συνέχεια.. Gollum, Game of Thrones κλπ. Ένα Game of Thrones απο την CD Red Project θα ήταν τρομερό ή σε grand strategy απο την Paradox(ξέρω για το mod). Επεξ/σία 27 Μαϊου από psof 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου 1 ώρα πριν, firepc είπε 😱 Στο κινητό? Γιατί αυτό είναι ένα τέρμα κακάσχημο πρόσωπο Αυτές τις υφές τις βλέπουμε μόνο σε mobile games.
firepc Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Δεν νομίζω να είναι για κντ. Πάντως είναι αγαπημένος ήρωας απ' τα 00s Χαίρομαι που επιστρέφει 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαϊου Δημοσ. 30 Μαϊου Μόλις τώρα, firepc είπε Δεν νομίζω να είναι για κντ. Πάντως είναι αγαπημένος ήρωας απ' τα 00s Χαίρομαι που επιστρέφει Μακάρι! Κάνουμε αμάν και πως να δούμε νέο παιχνίδι τόσα χρόνια! 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου Γαλλία: Σκάνδαλο #Metoo στην Ubisoft - Σοκαριστικές καταγγελίες από εργαζόμενες 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα