just_a_dude Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Εγώ δεν έχω θέμα με τα horror αρκεί να έχω όπλο. Πυροβόλο όπλο εννοώ. Τώρα απλά να τρέχω σαν το Βέγγο να γλυτώσω χωρίς να έχω κάτι να αμυνθώ δεν με τραβάει σαν gameplay.
Arkin Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Εγώ δεν έχω θέμα με τα horror αρκεί να έχω όπλο. Πυροβόλο όπλο εννοώ. Τώρα απλά να τρέχω σαν το Βέγγο να γλυτώσω χωρίς να έχω κάτι να αμυνθώ δεν με τραβάει σαν gameplay. Ναι αυτα ειναι πιο βατα τα horror δρασης. Κατι visage madison με αυτα τρεμω προσωπικα. Το ill φαινεται κατι ενδιαμεσο μιας και εχει και οπλο αλλα εχει και τους εχθρους που δεν νιωθουν οπως φαινεται στα trailer. Το song of horror που επαιξα πριν λιγα χρονια τα ειχα χρειαστει και δεν συγκρινετε με τα 2 που ανεφερα ειναι πολυ πιο scripted. Κατι outlast evil within και αυτα μου δινουν τρελα creepy vibe. Θελω και εγω τερμα κλειστο φως ακουστικα τρομαρα μου οταν βαλω καποιο horror και απο το πρωτο δευτερολεπτο ειμαστε με την τριχα καγκελο. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 1 ώρα πριν, p4n0s86 είπε Γιατί τόσα dislikes? τώρα που το λες, όντως τι φάση;; 1851 θετικά-1000 αρνητικά; Τί δεν άρεσε; Το τρέιλερ ήταν τουλάχιστον αρκετά καλό
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Chrono Odyssey Closed Beta Details 20-22/6 Αναφορά σε κείμενο Minimum Requirements OS: Windows 10 Processor: Intel Core i5-3570K / AMD FX-8310 Memory: 16 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti / Radeon RX 6600 DirectX: Version 11 Storage: 50 GB available space Recommended Requirements OS: Windows 10 Processor: Intel Core i7-12700K / AMD Ryzen 5 5600X Memory: 32 GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce RTX 3070 / Radeon RX 6800 XT DirectX: Version 12 Storage: 50 GB available space
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ισως το χειρότερο launch παιχνιδιού/remaster εδώ και πολλά χρόνια Επεξ/σία 11 Ιουνίου από Fulgore
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 5 hours ago, Fulgore said: Ισως το χειρότερο launch παιχνιδιού/remaster εδώ και πολλά χρόνια Αυτό είναι Remaster του (τιμιότατου) παιχνιδιού από το 2010/11;
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Konami & Bloober Team working on a remake of the first Silent Hill 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Βγαίνει το The Alters σήμερα και δείχνει εξαιρετικό, βαθμολογία πολύ καλή και αρκετά optimized σύμφωνα με DSOG. Επίσης, είναι στο Gamepass. https://www.metacritic.com/game/the-alters/ 2
Arkin Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Βγαίνει το The Alters σήμερα και δείχνει εξαιρετικό, βαθμολογία πολύ καλή και αρκετά optimized σύμφωνα με DSOG. Επίσης, είναι στο Gamepass. https://www.metacritic.com/game/the-alters/ Εξαιρετικο το demo που επαιξα πριν λιγους μηνες το προτεινω εχει πολυ ψωμι απο πισω και πολυ ωραιο ο συνδυασμος στο gameplay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα