Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Stratosnis είπε

Δεν έχουν παρακμάσει λίγο τα RTS; Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν το CoH 3, μέτριο, το τελευταίο καλό ήταν το Stronghold.

οντως το coh3 ήταν μέτριο. Γενικα ναι, εχουν πεσει τα rts. Το τελευταίο settlers ήταν συμπαθητικό, τα Anno ειναι καλα και το AoE4 απλα οκ

btw, δεν εχω παιξει ακομα τον c&c κλώνο, tempest rising

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, firepc είπε

btw, δεν εχω παιξει ακομα τον c&c κλώνο, tempest rising

Αυτό φαίνεται πολύ καλό και με έχει ψήσει άσχημα. Έχει και πολύ καλές κριτικές στο steam. Που είναι οι εποχές με τα C&C Generals και τα Battle for middle earth; Αυτή η ΕΑ έχει πεθάνει πια…

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p07apo είπε

Αυτό φαίνεται πολύ καλό και με έχει ψήσει άσχημα. Έχει και πολύ καλές κριτικές στο steam. Που είναι οι εποχές με τα C&C Generals και τα Battle for middle earth; Αυτή η ΕΑ έχει πεθάνει πια…

μονο BF και FC βγαζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κανένα Jedi που και που ευτυχώς. Το οποίο είναι το μόνο ποιοτικό project που της έχει απομείνει κατά την άποψη μου.

Επεξ/σία από p07apo
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερχεται σε λιγες ωρες το RoboCop: Rogue City - Unfinished Business να το πιασουμε να δουμε τι λεει μαζι με το βασικο παιχνιδι. Το πετυχα σε price glitch σε επισημο site στο 10αρικο απο 20 που παιζει και αγοραστηκε αμεσα. 

https://store.steampowered.com/app/3527760/RoboCop_Rogue_City__Unfinished_Business/

Απαιτησεις

Screenshot-2.png

Επισης το Dragon Ball Z: Kakarot παιρνει επιτελους το next gen update σημερα στον υπολογιστη 2 χρονια μετα τις κονσολες

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eκανε τους λομπιστες να βγουν με το πομποδες site games.eu λες και τα ελεγχουν ολα . Αυτο δειχνει οτι οι μεγαλες εταιριες ειναι σιγουρες οτι θα μας πανε  σε "you will own nothing " και εχουν χ@στει τωρα που βγαινει στην επιφανεια .

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...