Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, music_lover είπε

Είδα σε κάποια βίντεο ότι αλλάζουν ολόκληρο το μηχανισμό με καινούργιο ίδιο ή άλλο με hall effect διακόπτες αλλά απαιτεί επιπλέον skills και tools.

Οχι μην μπεις στο κοπο - οσα εχω αλλαξει και δικα μου και φιλων - καμια 15αρια τα τελευτα 10 χρονια , απο εποχη ps4, παντα το ιδιο πραγμα αλλαζα και δουλευαν.

• Like 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, firepc είπε

Πάρτε physical για να σας ανήκει το παιχνίδι! 🤡

Πάνω από 85% των παιχνιδιών σε δίσκο στο ps5 δεν χρειάζεται καμία σύνδεση ή κατέβασμα για να παίξουν σε πάνω από 500 παιχνίδια που έχουν δοκιμαστεί και έχουν πλήρες το παιχνίδι. Καλό είναι να μην πετάμε ατάκες απλά για εντυπωσιασμό. Η MS μαζί με την ΕΑ είναι οι συνήθεις ένοχοι.

https://www.doesitplay.org/

Επεξ/σία από CarbonFibre
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, music_lover είπε

Προσπάθησα αρκετά με το 1ο αλλά δεν με κράτησε κάπου στις 12 ώρες το παράτησα. Έχω και το 2ο που το πήρα σε τιμή χώμα, ίσως ασχοληθώ. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μια από τα ίδια. Τώρα που παίζω Spider man 2, είναι πάρα πολύ μια από τα ίδια με το προηγούμενο. Μετά το CP 2077, όλα μου φαίνονται βαρετά και αγγαρεία. Και δεν είμαι και κανένας που έχει χρόνο για gaming. Πολύ αρεα και που θα παίξω.

Επεξ/σία από Tatofski64
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Προσπάθησα αρκετά με το 1ο αλλά δεν με κράτησε κάπου στις 12 ώρες το παράτησα. Έχω και το 2ο που το πήρα σε τιμή χώμα, ίσως ασχοληθώ. Αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μια από τα ίδια. Τώρα που παίζω Spider man 2, είναι πάρα πολύ μια από τα ίδια με το προηγούμενο. Μετά το CP 2077, όλα μου φαίνονται βαρετά και αγγαρεία. Και δεν είμαι και κανένας που έχει χρόνο για gaming. Πολύ αρεα και που θα παίξω.

Ναι κατανοητό, δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους, ούτε για όλες τις στιγμές. Όταν τελείωσα πχ το last of us δεν μου άρεσε τίποτε άλλο για μεγάλο διάστημα. Αφού αποφάσισα να κάνω παύση για κάνα μήνα μέχρι να πάω στο επόμενο..

• Like 3
Δημοσ.
15 hours ago, Tatofski64 said:

11 hours ago, music_lover said:

Ναι κατανοητό, δεν είναι όλα τα παιχνίδια για όλους, ούτε για όλες τις στιγμές. Όταν τελείωσα πχ το last of us δεν μου άρεσε τίποτε άλλο για μεγάλο διάστημα. Αφού αποφάσισα να κάνω παύση για κάνα μήνα μέχρι να πάω στο επόμενο..

Όπως τα είπατε:δεν είναι για όλους και ούτε για όλες τις στιγμές τα παιχνίδια...Παλαιότερα τερμάτισα το 1ο,τώρα είμαι ενα βήμα πριν τελειώσω το 2ο και μετά απο 70+ ώρες ενασχόλησης μαζί του,το έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, music_lover said:

Ω ρε φίλε, κι ακόμα δεν έχω παίξει το FW ενώ το ZD ήταν από τις καλύτερες gaming εμπειρίες της ζωής μου...

Πάντως όντως δεν είναι κάθε παιχνίδι για κάθε στιγμή. Κι εγώ όταν τέλειωσα το Cyberpunk έκανα μια παύση. Μετά έπιασα το Witcher 3, κι όταν το τέλειωσα κι αυτό άδειασα εντελώς και για κανένα μήνα έπαιζα κυρίως στο retro κονσολάκι. Τώρα ξανάπιασα το AC Mirage και μόλις τελειώσει κι αυτό βλέπουμε...

Επεξ/σία από Marcos_Aurilius
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...