Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρα από death 2 και ghost of yotei, έχετε υπόψιν κάποιο δυνατό exclusive που αναμένεται για play 5?

(Η έστω πρωτα για το play, γιατί πλέον σπάνε τα συμβόλαια πάνω στο χρόνο και βγαίνουν για PC...)

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι και αυτά επίσης είχα ακούσει και εγώ. Πέρα από naughty dog τα άλλα μου είναι αδιάφορα.

Stellar blade πχ δεν έχω παίξει και δεν έχω αγοράσει καν, ώστε να με καίει το phantom.

Wolverine που θα είναι τύπου superhero, οκ Κλάιν έχω βαρεθεί όλα τα marvel spiderman τυπου με τις παραλλαγές που κανείς τα ίδια χιλιαδες βαρέτα side mission και απλά χαζεύεις τα γραφικά και το main story

Saros ούτε καν. Returnal τύπου roguelike που χάνεις και επαναλαμβάνεις όλο το biodome με randomiser δωμάτια, έχω και καλύτερη πράγματα να κάνω

Γενικά δεν είχε βάθος το PS5. Και αυτό λέει και ένα πρόσφατο βιντεάκι που βγηκε πριν κάνα δυο βδομάδες

Δηλαδή για μένα, και άτομα ίσως σα και μένα με καλό PC που παίζουν τα πάντα εκεί και έχουν play μόνο για τα exclusive, αυτή η γενιά του δεν έβγαλε κάτι δυστυχώς. Το PS4 είχε βγάλει παιχνιδαρες που σπάσαν αποκλειστικότητα μετά από αρκετά χρόνια. Τώρα απλά είσαι ο πρώτος στο να παίξεις marvel, god of war, και death, και κάποια στιγμή αν είχες υπομονή θα τα παίζεις και στο PC...

Τώρα οκ οι περισσότεροι παίζουν online, η σου λένε δε θέλω να στήνω PC, θέλω να μου σκάει update να πατάω confirm δε θέλω να σκαλίζω τυχόν bugs κτλ καταλαβαίνω τους βολεύει.

Εγώ στο βάθος της ποικιλίας αποκλειστικών παιχνιδιών αναφέρομαι

13 minutes ago, Votritis said:

μαλλον εννοει "αποκλειστικά" για το 2025.......

Όχι γενικότερα ρωτάω να ξέρω τι είναι στον ορίζοντα. Γιατί νιώθω ότι τώρα τα σκασα γιατί είμαι ανυπόμονος, και θέλω να παίξω death και ghost με καλύτερα γραφικά γιατί δε κρατιομουν να περιμένω μέχρι να βγουν PC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

The demo, which runs on a PlayStation 5 at 60 frames per second, shows off in-engine capabilities set in the world of The Witcher 4, including the new Unreal Animation Framework, Nanite Foliage rendering, MetaHuman technology with Mass AI crowd scaling, and more.

https://press.cdprojektred.com/en/news/1778/cd-projekt-red-and-epic-games-present-the-witcher-4-unreal-engine-5-tech-demo-at-the-state-of-unreal-2025

Επεξ/σία από Darthvader
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chek2fire είπε

να βγάλουν και ένα για αριστερόχειρες και θα είναι day one αγορά.

H για αυτους που παιζανε στα arcades με τον μοχλο δεξια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά υπάρχει κανενα controller με διάταξη xbox  γύρω στα 100 ευρώ?

Γιατί μόνο κάτι 200άρια βλέπω.

Επεξ/σία από Nexus.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aκομα και το resi 9 δεν μπορεσε να σωσει το summer games fest για αλλη μια φορα.Τσαμπα 2 ωρες

Κυκλοφορια 27-2-2026

Επεξ/σία από dekulinkgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...