Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, therock είπε

Παιδια ειμαστε ετοιμοι, εγω λεω να το παρω πρωτη μερα. Γιατι τα σκρουτζομαγαζα ομως λενε 23 Ιουλιου, ενω κυκλοφορει 26 Ιουνη

Δεν εχει spoilers για το 2 αυτο ετσι? Θελω να το δω να φρεσκαρω λιγο το ζουμι απο το παλιο αλλα δε θελω να δω gamepley και εξελιξεις απο το 2

Oτι καταλαβαίνετε τι γινεται στα παιχνιδια του Κοτζιμα και φοβαστε μην φατε σποιλερ(?)........εγω το Μεταλ Γκιαρ 4 ειναι το τελευταιο του που επαιξα και δεν κατάλαβα τιποτα  

• Haha 4
Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 11:23 ΠΜ, therock είπε

Παιδια ειμαστε ετοιμοι, εγω λεω να το παρω πρωτη μερα. Γιατι τα σκρουτζομαγαζα ομως λενε 23 Ιουλιου, ενω κυκλοφορει 26 Ιουνη

Δεν εχει spoilers για το 2 αυτο ετσι? Θελω να το δω να φρεσκαρω λιγο το ζουμι απο το παλιο αλλα δε θελω να δω gamepley και εξελιξεις απο το 2

day 1 αγορά. Το πρώτο το είχα λατρέψει. Δεν υπάρχει ο τύπος με τα game που φτιάχνει 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 18/6/2025 στις 8:23 ΜΜ, Votritis είπε

Oτι καταλαβαίνετε τι γινεται στα παιχνιδια του Κοτζιμα και φοβαστε μην φατε σποιλερ(?)........εγω το Μεταλ Γκιαρ 4 ειναι το τελευταιο του που επαιξα και δεν κατάλαβα τιποτα  

Αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα τρια, λογικο να μην καταλαβεις. Ηταν μια συνοψη και το κλεισιμο της ιστοριας των προηγουμενων.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα τρια, λογικο να μην καταλαβεις. Ηταν μια συνοψη και το κλεισιμο της ιστοριας των προηγουμενων.

Oλα τα εχω παίξει , εκτος το 5 που επαιξα μονο την εισαγωγή στο νοσοκομείο,  εγω τα υψηλά νοήματα του Κοτζιμα δεν μπορω να τα πιάσω.........

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπερα σε όλους, grand turismo 7 digital for ps 5 από που να πάρω για καλύτερη τιμή; 

digital μονο μεσα απο το store της Σονυ  ,νομιζω τα αλλα που πουλιούνται ειναι προσβαση σε λογαριασμο οχι το παιχνιδι . Αγοραζεις απο εδω μια καρτα των "50Ε" https://www.instant-gaming.com/en/5524-buy-playstation-store-gift-card-50eur-eur50-card-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-greece/?currency=EUR&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21004233019&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gbraid=0AAAAADNzuvVLqQQ1VLFYW53TJgnszCaRd&gclid=Cj0KCQjwt8zABhDKARIsAHXuD7YOl5sFGiV5vXQ2pDLrBavh7pLsjn08v2XzYSEGjpCFfIBcR1flmDoaAmSUEALw_wcB και περιμενεις να παίξει σε προσφορα στο ps store τουλάχιστον ετσι το ειχα παρει εγω . 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Votritis είπε

digital μονο μεσα απο το store της Σονυ  ,νομιζω τα αλλα που πουλιούνται ειναι προσβαση σε λογαριασμο οχι το παιχνιδι . Αγοραζεις απο εδω μια καρτα των "50Ε" https://www.instant-gaming.com/en/5524-buy-playstation-store-gift-card-50eur-eur50-card-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-greece/?currency=EUR&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=21004233019&utm_content=&utm_term=&gad_source=1&gbraid=0AAAAADNzuvVLqQQ1VLFYW53TJgnszCaRd&gclid=Cj0KCQjwt8zABhDKARIsAHXuD7YOl5sFGiV5vXQ2pDLrBavh7pLsjn08v2XzYSEGjpCFfIBcR1flmDoaAmSUEALw_wcB και περιμενεις να παίξει σε προσφορα στο ps store τουλάχιστον ετσι το ειχα παρει εγω . 

Μωρέ για τον μικρό είναι, εγώ το πούλησα το δικό μου. 80 ευρώ το έχουν στο store,δεν τα αξίζει. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Μωρέ για τον μικρό είναι, εγώ το πούλησα το δικό μου. 80 ευρώ το έχουν στο store,δεν τα αξίζει. 

Περίμενε να το βάλουν σε εκπτωση

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Έχει δωρεάν το My first grand turismo, είναι 2-3 ώρες νομίζω.

https://www.playstation.com/en-gr/games/gran-turismo-7/my-first-gran-turismo/

Ας το δοκιμάσει, και αν του αρέσει, το τσιμπας όταν βγει προσφορά.

Επεξ/σία από Tatofski64
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τους λίγους δημιουργούς που μπορείς να κάνεις pre-order και να πεις ότι θα είναι σίγουρα καλο παιχνίδι και δε θα κλαις το 80αρι.

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους βγηκε ημερομημνια. Ηλπιζα μεσα στο καλοκαιρι, αλλα ευτυχως εστω ειναι μεσα στο 2025. 10 οκτωβριου. Αντε να βγει και για Re-Animal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...