Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, -WISE- είπε

Μόλις αγόρασα το Alan Wake 2, μην με πριζώνεις. Δεν έχει τελειωμό το backlog.

χαχαχ σε νιωθω απολυτα.Αν σε παιρνει χτυπα και το silent hill που εχουν κανει φοβερη δουλεια.Αν και πιστευω θα πεσει η τιμη του μονιμα και κατω απο τα 35 προσεχως.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά, γρήγορη ερώτηση σχετικά με τη φυσική έκδοση του Death Stranding 2.

Είδα ότι κάποια οπισθόφυλλα είναι στα Ελληνικά, ενώ άλλα είναι στα Αγγλικά.

Στα Ελληνικά θα περιλαμβάνονται σίγουρα οι ελληνικοί υπότιτλοι και μενού.

Στα Αγγλικά όμως; Περιλαμβάνονται ελληνικοί υπότιτλοι και μενού;

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ότι και στις εκδόσεις με τα Αγγλικά οπισθόφυλλα περιλαμβάνονται τα Ελληνικά;

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, kundi είπε

Πρέπει να αποφασίσω , είμαι να αγοράσω ps5  αυριο βγαινει η συλλεκτικη εκδοση τι λετε ?

image.jpeg.68c993e35e0ab83bc3748475e3bdf203.jpeg

image.jpeg.389ffa29c44b4fa28f2af083b6280181.jpeg

Εννοείς ένα από τα 2 bundles που βάζεις?Εγώ θα έπαιρνα το 30th anniversary.Πιο όμορφο ρε παιδί μου.Δε το κοιτάζω από την άποψη για πιο συλλεκτικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kundi είπε

Πρέπει να αποφασίσω , είμαι να αγοράσω ps5  αυριο βγαινει η συλλεκτικη εκδοση τι λετε ?

image.jpeg.68c993e35e0ab83bc3748475e3bdf203.jpeg

image.jpeg.389ffa29c44b4fa28f2af083b6280181.jpeg

Οι προ παραγγελίες της 30th ξεκινάνε 23 Ιουλίου με διαθεσιμότητα 29 Σεπτεμβρίου 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οι προ παραγγελίες της 30th ξεκινάνε 23 Ιουλίου με διαθεσιμότητα 29 Σεπτεμβρίου 

ναι έχεις δίκιο , 

54 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Εννοείς ένα από τα 2 bundles που βάζεις?Εγώ θα έπαιρνα το 30th anniversary.Πιο όμορφο ρε παιδί μου.Δε το κοιτάζω από την άποψη για πιο συλλεκτικό.

για να δω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kundi είπε

ναι έχεις δίκιο , 

για να δω 

εχε υπόψιν σου και την τιμή. γιατί το ένα τώρα είναι στα 400 και το άλλο μάλλον θα το έχουν στα 500(νομίζω τόσο είχε). οπότε αποφάσισε όσο έχεις καιρό, γιατί μόλις ανοίξουν οι παραγγελίες, λογικά θα εξαφανιστεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...