Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 18/8/2025 στις 9:00 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Είμαι από τους λίγους που ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας? Γενικά μόλις ακούω οτιδήποτε με Jurassic Park κάτι παθαίνω.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και με συγχωρείτε για την παρένθεση. Ξέρει κανείς σε ps5, που ήταν η έκδοση disc bundle Astro bot, εφόσον πωληθεί εάν το παιχνίδι μένει στον σκληρό ή είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με τον αρχικό λογαριασμό;

Δημοσ.
49 minutes ago, Niou90 said:

Καλησπέρα και με συγχωρείτε για την παρένθεση. Ξέρει κανείς σε ps5, που ήταν η έκδοση disc bundle Astro bot, εφόσον πωληθεί εάν το παιχνίδι μένει στον σκληρό ή είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με τον αρχικό λογαριασμό;

Δεν ξέρω αν στην disc έκδοση ήταν διαφορετικά αλλά στο digital που πήρα εγώ το παιχνίδι ήρθε με μορφή κωδικού που το ενεργοποίησα στον λογαριασμό μου. 

Αν πουλήσω δηλαδή το ps5 δεν θα έχει πρόσβαση στο παιχνίδι ο νέος κάτοχος. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, orfeas11 είπε

Δεν ξέρω αν στην disc έκδοση ήταν διαφορετικά αλλά στο digital που πήρα εγώ το παιχνίδι ήρθε με μορφή κωδικού που το ενεργοποίησα στον λογαριασμό μου. 

Αν πουλήσω δηλαδή το ps5 δεν θα έχει πρόσβαση στο παιχνίδι ο νέος κάτοχος. 

Πιστεύω έτσι θα είναι και στην disc έκδοση!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

image.png.c64855005e8279817691860ef19b0d4c.png

image.png.a43cf4dd522dce9a3f96e2c37140e938.png

Λύθηκε η απορία 😊 ευχαριστώ! Δεν έχω το κουτί γιατί εγώ πρόκειται να αγοράσω το μεταχειρισμένο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...