Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Αν καποιος εχει δοκιμασει ακουστικα bluetooth εκτος της σονυ, να παιζουν σωστα με το ps5.

Εγω και sony που εχω παντως τα WF-1000XM5 δεν λειτουργουνε μαζι. Θα πιστευε κανεις οτι 2 ναυαρχιδες προιοντα(εχω το ps5 pro) της ιδιας εταιρειας θα λειτουργουσαν αψογα μεταξυ τους αλλα οχι. Τα συνδεω αναγκαστικα μεσω της τηλεορασης και εχω καθυστερηση,δεν εχω βρει τροπο για απευθειας συνδεση οσο και αν εψαξα,εχω και του pc ασυρματο headset το corsair virtuoso αλλα δεν συνδεεται

1 ώρα πριν, panossar95 είπε

Και δευτερο, εχετε δοκιμασει καποια ακουστικα σε λογικη τιμη που να παιζουν σωστα χωρις να εχουν καθυστερηση?

για ποσα λεφτα μιλαμε;

Επεξ/σία από geomrk
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Κωτσόβολο έχουν για 8 ώρες ακόμα προσφορά 2+1 δώρο για διάφορα αντικείμενα. Στην προσφορά περιλαμβάνεται και η εικοσαευρη κάρτα για PS. Οπότε, 60€ με τα έξοδα αποστολής βγαίνουν στα 42,99€ τελική.

Δημοσ.
2 hours ago, geomrk said:

Εγω και sony που εχω παντως τα WF-1000XM5 δεν λειτουργουνε μαζι. Θα πιστευε κανεις οτι 2 ναυαρχιδες προιοντα(εχω το ps5 pro) της ιδιας εταιρειας θα λειτουργουσαν αψογα μεταξυ τους αλλα οχι. Τα συνδεω αναγκαστικα μεσω της τηλεορασης και εχω καθυστερηση,δεν εχω βρει τροπο για απευθειας συνδεση οσο και αν εψαξα,εχω και του pc ασυρματο headset το corsair virtuoso αλλα δεν συνδεεται

για ποσα λεφτα μιλαμε;

Η αλήθεια είναι ότι το pc headset που έχω είχα δώσει 200€ και με καλύπτει πλήρως. Οπότε δεν θα ήθελα κάτι σε τέτοιο πόσο απλά για το ps5. Μαξ 50€ αλλά θέλω να είναι δοκιμασμένα όσο αναφορά την καθυστέρηση ήχου...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stevenfins είπε

Στον Κωτσόβολο έχουν για 8 ώρες ακόμα προσφορά 2+1 δώρο για διάφορα αντικείμενα. Στην προσφορά περιλαμβάνεται και η εικοσαευρη κάρτα για PS. Οπότε, 60€ με τα έξοδα αποστολής βγαίνουν στα 42,99€ τελική.

δυστυχως αυτο δεν ισχυει πλεον, δεν σε αφηνει να την επιλεξεις πανω απο μια φορα...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, koproli8os είπε

δυστυχως αυτο δεν ισχυει πλεον, δεν σε αφηνει να την επιλεξεις πανω απο μια φορα...

Το δοκίμασα τώρα και με αφήνει. Το βάζω μία φορά στο καλάθι και από εκεί μετά αλλάζω την ποσότητα. Δείχνει ότι το παίρνει όταν πάω για πληρωμή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, koproli8os είπε

4 ώρες πριν, stevenfins είπε

Το δοκίμασα τώρα και με αφήνει. Το βάζω μία φορά στο καλάθι και από εκεί μετά αλλάζω την ποσότητα. Δείχνει ότι το παίρνει όταν πάω για πληρωμή.

Αγορα 2 φορες απο 3 40αρες και 1 25αρα για να παρω και την δωροεπιταγη απο mastercard. Παραδοξως δεν αφαιρουσε το κοστος της 25αρας, οποτε τελικη σε καθε παραγγελια 108 ευρω. Θα ενημερωσω αν τελικα προχωρησε ή οχι.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, panossar95 είπε

Η αλήθεια είναι ότι το pc headset που έχω είχα δώσει 200€ και με καλύπτει πλήρως. Οπότε δεν θα ήθελα κάτι σε τέτοιο πόσο απλά για το ps5. Μαξ 50€ αλλά θέλω να είναι δοκιμασμένα όσο αναφορά την καθυστέρηση ήχου...

Έχω πάρει το Audiostick της Scull n Co και συνδέω ότι Bluetooth ακουστικά θέλω. Υποστηρίζει και aptX και aptX LL για μικρότερο latency 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα, εχει δοκιμασει κανεις AR γυαλια τυπου RayNeo, Xreal κλπ?

Βασικα, θελω να μπορω να παιζω χωρις να ενχλω και να βλεπει ο αλλος τηλεοραση

Η ειναι καλυτερα να παρω κανενα μτχ VR2?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, duende είπε

Καλημερα, εχει δοκιμασει κανεις AR γυαλια τυπου RayNeo, Xreal κλπ?

Βασικα, θελω να μπορω να παιζω χωρις να ενχλω και να βλεπει ο αλλος τηλεοραση

Η ειναι καλυτερα να παρω κανενα μτχ VR2?

3η επιλογή το PS Portal. 

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/52589984/iPega-Vasi-gia-PS5-PS5-Slim-se-Leyko-chroma.html

Εχει καποιος δοκιμασει την συγκεκριμενη βαση? Ειναι οκ? 

Την χρειαζομαι γιατι εχω θεμα με το επιπλο στο σαλονι και πρεπει να μπει οριζοντια. Ή αν εχετε καποια αλλη να προτεινετε. Ευχαριστω.

Δημοσ.
1 hour ago, panossar95 said:

https://www.skroutz.gr/s/52589984/iPega-Vasi-gia-PS5-PS5-Slim-se-Leyko-chroma.html

Εχει καποιος δοκιμασει την συγκεκριμενη βαση? Ειναι οκ? 

Την χρειαζομαι γιατι εχω θεμα με το επιπλο στο σαλονι και πρεπει να μπει οριζοντια. Ή αν εχετε καποια αλλη να προτεινετε. Ευχαριστω.

Το slim εχει ηδη μεσα στο πακετο του, πλαστικο εξαρτηματακι για να μπει οριζοντια η κονσολα.
Δεν σου κανει αυτο?

Δημοσ.
6 minutes ago, nek4d said:

Το slim εχει ηδη μεσα στο πακετο του, πλαστικο εξαρτηματακι για να μπει οριζοντια η κονσολα.
Δεν σου κανει αυτο?

Το αγοράσα μεταχειρισμένο και ξέχασε να το βάλει μάλλον ο πωλητής, οπότε τώρα βαριέμαι να μπω στην διαδικασία να βρισκόμαστε πάλι για αυτό.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Τι αξεσουάρ θα προτείνατε για ps portal; Μέχρι τώρα σκέφτομαι για τζαμακι, θήκη μεταφοράς και ίσως thumb grips. Πιστεύετε χρειάζεται κάτι άλλο; Πχ grips ή θηκη σιλικόνης;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Noloukos είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Τι αξεσουάρ θα προτείνατε για ps portal; Μέχρι τώρα σκέφτομαι για τζαμακι, θήκη μεταφοράς και ίσως thumb grips. Πιστεύετε χρειάζεται κάτι άλλο; Πχ grips ή θηκη σιλικόνης;

Εγώ έχω τζαμάκι, θήκη μεταφοράς και πήρα και τη βάση φόρτισης. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...