Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 hours ago, vorlon68 said:

Τα ίδια παντελή μου, τα ίδια παντελάκη μου.

Μη μου θυμίζεις τον Μπακογιαννη έλα τώρα

"οταν κανει σχεδια ο Θεός οι ανθρωποι γελανε"

• Haha 3
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχοντας το PS4 για χρόνια, περίμενα υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το μεγάλο βήμα στην επόμενη γενιά κονσολών. Δεν ήθελα απλώς ένα PS5, ήθελα κάτι που θα με κάλυπτε για πολλά χρόνια, μια κονσόλα που θα μου προσέφερε την απόλυτη εμπειρία gaming.

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το PS5 Pro, ήξερα ότι η αναμονή είχε τελειώσει. Δεν με ενδιέφεραν απλώς τα 4K/60fps με ray tracing – αν και φυσικά τα ήθελα! – αλλά η συνολική αναβάθμιση που θα μου εξασφάλιζε η νέα κονσόλα.

Η μετάβαση από το PS4 στο PS5 Pro ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αύξηση στην ισχύ, η ταχύτητα, τα γραφικά... όλα συνέβαλαν σε μια ανώτερη εμπειρία gaming. Ναι, μπορεί κάποια παιχνίδια να χρειαστεί να τρέξουν σε λίγο χαμηλότερες ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Σημασία έχει η συνολική εικόνα, η οποία είναι απλά εκπληκτική.

Και ενώ το απλό PS5 σίγουρα θα κάλυπτε τις ανάγκες μου, επέλεξα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Επέλεξα το PS5 Pro. Ήθελα την κορυφαία εμπειρία, ήθελα να γνωρίζω ότι έχω στα χέρια μου την πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς.

• Like 6
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Iamkontzo είπε

Έχοντας το PS4 για χρόνια, περίμενα υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή για να κάνω το μεγάλο βήμα στην επόμενη γενιά κονσολών. Δεν ήθελα απλώς ένα PS5, ήθελα κάτι που θα με κάλυπτε για πολλά χρόνια, μια κονσόλα που θα μου προσέφερε την απόλυτη εμπειρία gaming.

Έτσι, όταν ανακοινώθηκε το PS5 Pro, ήξερα ότι η αναμονή είχε τελειώσει. Δεν με ενδιέφεραν απλώς τα 4K/60fps με ray tracing – αν και φυσικά τα ήθελα! – αλλά η συνολική αναβάθμιση που θα μου εξασφάλιζε η νέα κονσόλα.

Η μετάβαση από το PS4 στο PS5 Pro ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Η αύξηση στην ισχύ, η ταχύτητα, τα γραφικά... όλα συνέβαλαν σε μια ανώτερη εμπειρία gaming. Ναι, μπορεί κάποια παιχνίδια να χρειαστεί να τρέξουν σε λίγο χαμηλότερες ρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Σημασία έχει η συνολική εικόνα, η οποία είναι απλά εκπληκτική.

Και ενώ το απλό PS5 σίγουρα θα κάλυπτε τις ανάγκες μου, επέλεξα να πάω ένα βήμα παραπέρα. Επέλεξα το PS5 Pro. Ήθελα την κορυφαία εμπειρία, ήθελα να γνωρίζω ότι έχω στα χέρια μου την πιο ισχυρή κονσόλα της αγοράς.

Μεγειά την νέα σου κονσόλα, να την χαρείς! Πως άντεξες τόσα χρόνια με το θόρυβο του απλού PS4..χαρά στην υπομονή σου φίλε γιατί το θυμάμαι ότι έκανε σαν αεροπλάνο που απογειώνεται όταν άρχισε να ζεσταίνεται! 😄

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Μεγειά την νέα σου κονσόλα, να την χαρείς! Πως άντεξες τόσα χρόνια με το θόρυβο του απλού PS4..χαρά στην υπομονή σου φίλε γιατί το θυμάμαι ότι έκανε σαν αεροπλάνο που απογειώνεται όταν άρχισε να ζεσταίνεται! 😄

ΑΣΤΟ! :P 

• Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Η Sony φταίει για όλο αυτό με τις πολιτικές της και την απουσία next gen τίτλων.

Αν είχαμε κάτι που να αξίζει να παίξουμε δεν θα ασχολούμασταν τώρα με αυτά. Εν αναμονή του GTA6 που ίσως σώσει την γενιά.

????

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Έκπτωση μέχρι τέλος του χρόνου σε μια digital κονσόλα από την Sony!

Τι έκπληξη....

Έρχονται τιμαρες και επιστροφαρες για bf, χωρίς εξαίρεση σε κάποια κονσόλα 😏

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, bushidocougar είπε

Έκπτωση μέχρι τέλος του χρόνου σε μια digital κονσόλα από την Sony!

Τι έκπληξη....

το "έκπληξη" το λες ειρωνικά  αλλα  το digital μοντελο μεχρι σημερα δεν επαιζε ποτε σε προσφορα γι 'αυτο αλλωστε πηρα με τον δισκο που επαιζε συχνα παρολο που δεν με ενδιαφέρουν τα δισκάκια .....

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Votritis είπε

το "έκπληξη" το λες ειρωνικά  αλλα  το digital μοντελο μεχρι σημερα δεν επαιζε ποτε σε προσφορα γι 'αυτο αλλωστε πηρα με τον δισκο που επαιζε συχνα παρολο που δεν με ενδιαφέρουν τα δισκάκια .....

To digital έχει παίξει πάρα πολλές φορές σε έκπτωση απο την επίσημη αντιπροσωπία στα 400€. Ίσως για πρώτη φορά το δούμε κάτω από τα 400€...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gdal73 είπε

To digital έχει παίξει πάρα πολλές φορές σε έκπτωση απο την επίσημη αντιπροσωπία στα 400€. Ίσως για πρώτη φορά το δούμε κάτω από τα 400€...

ποτε ακριβός  επαιξε το digital 400Ε ? εγω περσι τα Χριστούγεννα πηρα το ps5 και σιγουρα μεχρι τοτε δεν ειχε παιξει, αν εχει παει τοσο 1-2 φορες απο τοτε οκ...... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...