Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CarbonFibre είπε

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε PS6 rumor thread;😁

Συμφωνώ. Έχουμε φλωρέψει πολύ στο παρόν θέμα (όπως και του series X) και έχει πολύ καιρός να πέσει λουκέτο. Ένα ps6 θέμα θα ανάψει τα αίματα 🤌

• Haha 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

https://digitalworldpsn.com/need-for-speed-unbound-ps5/

Εχει αγορασει κανεις απο εδω η γενικα που να το βρω σε ψηφιακη μορφη;

Αυτο το primary secondary τι ειναι που γραφει;

Λογαριασμό με το game πουλάνε και οχι το game μονο του

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Στο EA Play δεν το εχεις δικό σου. Μπορεις να παίζεις οσο διαρκεί η συνδρομή στο στο EA Play

Ναι το γνωριζω αλλα εχει και αλλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ακουστικά της Sony και δεν τον βόλευαν καθόλου, του πίεζαν το κεφάλι, οπότε τα πούλησε.Δεν θυμάμαι μοντέλο, είχαν 90€ νομίζω.

Υπάρχουν αξιόλογα ακουστικά να είναι άνετα έως 50€ με σωστό μικρόφωνο για PS5;

Δημοσ.
3 hours ago, AntiCambeR said:

Καλημέρα.

Είχε αγοράσει ο αδερφός μου ακουστικά της Sony και δεν τον βόλευαν καθόλου, του πίεζαν το κεφάλι, οπότε τα πούλησε.Δεν θυμάμαι μοντέλο, είχαν 90€ νομίζω.

Υπάρχουν αξιόλογα ακουστικά να είναι άνετα έως 50€ με σωστό μικρόφωνο για PS5;

δες τα Logitech G435

Δημοσ.

Καλημέρα μια ερώτηση πάνω στο dulasense μπορώ να συνδέσω ενσύρματα όποια ακουστικά θέλω διότι σύνδεσα κάποια με jack και δεν άκουγα τίποτα μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DimitriosT86 είπε

Καλημέρα μια ερώτηση πάνω στο dulasense μπορώ να συνδέσω ενσύρματα όποια ακουστικά θέλω διότι σύνδεσα κάποια με jack και δεν άκουγα τίποτα μήπως είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?

Κανονικά, οποιαδήποτε ακουστικά είναι plug and play.

Απλά μπες στις ρυθμίσεις της κονσόλας, να δεις κάποια μικρο-ρυθμίσεις γιατί μπορεί να φταίει αυτό.

Έχω βάλει 5-6 διαφορετικά ενσύρματα, όλα έπαιξαν τέλεια.

Επίσης, μπορείς για ήχο (οχι για μικρόφωνο) με ένα μικρό BT adapter, να συνδέσεις οποιαδήποτε BT ακουστικά!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...