Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Votritis είπε

clair obscur και doom στο gamepass .......... Sony στο ps+ extra 😄 

d87e44a0f6f5a9ebf039d7ea4745cc080951ef50

και COD και Indiana Jones. 

Ευτυχώς που πρόλαβα και τελειωσα το Jones πριν λήξει η ινδική συνδρομή

• Haha 1
  • Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολλα παιδια ρωτανε πως υπολογιζεται η αποφορολογηση οταν θελουν να αγορασουν πχ μια κονσολα.

Βρηκα αυτο το σιτε που βαζεις την τιμη και στο υπολογιζει αυτοματα.
Δεν ηξερα που να το βαλω και το ποσταρω εδω.Απο Αυριο που ξεκινανε και οι εκπτωσεις της σονυ καποιο παιδι μπορει να θελει να αγορασει κονσολα με αποφορολογηση.Αν ειναι ακυρο το ποστ μου ελευθερα ας το διαγραψουν οι μοντς.

https://exipnopoulaki.gr/apoforologhsh/

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, Mr_Terror said:

Πολλα παιδια ρωτανε πως υπολογιζεται η αποφορολογηση οταν θελουν να αγορασουν πχ μια κονσολα.

Βρηκα αυτο το σιτε που βαζεις την τιμη και στο υπολογιζει αυτοματα.
Δεν ηξερα που να το βαλω και το ποσταρω εδω.Απο Αυριο που ξεκινανε και οι εκπτωσεις της σονυ καποιο παιδι μπορει να θελει να αγορασει κονσολα με αποφορολογηση.Αν ειναι ακυρο το ποστ μου ελευθερα ας το διαγραψουν οι μοντς.

https://exipnopoulaki.gr/apoforologhsh/

Εσύ καλά κάνεις και το ποστάρεις, αλλά εντυπωσιάζομαι που υπάρχει site για να κάνει κανείς μια διαίρεση...

• Like 2
  • Haha 5
Δημοσ.
22 minutes ago, Marcos_Aurilius said:

Εσύ καλά κάνεις και το ποστάρεις, αλλά εντυπωσιάζομαι που υπάρχει site για να κάνει κανείς μια διαίρεση...

Και ομως οι πιο πολλοι δεν το ξερουν.
Τσεκαρισμενο σε γνωστους μου παλαιοτερα.
Ολοι παιδευονταν με calculator και μειον το % κλπ.

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος.

Θελω να ξεκινησω την τριλογια batman arkham και θελω να ρωτησω αν οι collection που εχουν βγει (ειτε το return to arkham που εχει τα δυο πρωτα, ειτε το arkham collection) αν τα δυο πρωτα παιχνιδια της σειρας ερχονται με αναβαθμισμενα γραφικα ή ειναι οπως τα αρχικα οταν ειχαν πρωτο βγει.

Δημοσ.

Καλησπέρα... γρήγορη ερώτηση:

PS5 slim bundle με 2ο χειριστήριο: 509€

PS5 slim + 2ο χειριστήριο: 449+55=504€

Υπάρχει κάποια διαφορά; Και γιατί το bundle βγαίνει πιο ακριβό;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γιατι το ps5 ειναι σε προσφορα, οχι ομως το Bundle

και το Bundle σε προσφορα ειναι αφου μονο το ps5 κανει 550Ε απλα μαλλον ειναι λογιστικο το θεμα και βγαινει το Bundle παραδόξως λιγο πιο ακριβό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Votritis είπε

και το Bundle σε προσφορα ειναι αφου μονο το ps5 κανει 550Ε απλα μαλλον ειναι λογιστικο το θεμα και βγαινει το Bundle παραδόξως λιγο πιο ακριβό 

Βασικα, το bundle ειναι προιον προσφορας, ενω η κονσολα και το χειριστηριο εχουν εκπτωση μιας και εχει εκπτωτικη περιοδο η Σονι. Το προιον προσφορας θα το βρισκεις σε αυτην την τιμη μεχρι εξαντλησεως αποθεματων. Τα προιοντα σε εκπτωση μεχρι 11 (?) Ιουνιου. Δεν ειναι θεμα λογιστικο. 

Δημοσ.

Καλημερα..Ξέρει κανείς μέχρι πότε διαρκούν οι εκπτώσεις που έχουν τώρα?

Σκέφτομαι ν αγοράσω σ αυτή την τιμή το 5..Επειδή είμαι καιρό offline , υπάρχουν παιχνίδια πλέον που δε χρειάζονται plus συνδρομή ή έχει γίνει απαραίτητη?Επειδή ο χρόνος είναι λίγος,θα παίζω αραιά κ που οπότε η συνδρομή μου είναι άχρηστη με τόσα λεφτά..

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βασικα, το bundle ειναι προιον προσφορας, ενω η κονσολα και το χειριστηριο εχουν εκπτωση μιας και εχει εκπτωτικη περιοδο η Σονι. Το προιον προσφορας θα το βρισκεις σε αυτην την τιμη μεχρι εξαντλησεως αποθεματων. Τα προιοντα σε εκπτωση μεχρι 11 (?) Ιουνιου. Δεν ειναι θεμα λογιστικο. 

Ναι αλλά στο πλαίσιο και το bundle το αναφέρει ως -100€

image.png.112fafe0057dbefc20f807ba92d9ea9d.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλημερα..Ξέρει κανείς μέχρι πότε διαρκούν οι εκπτώσεις που έχουν τώρα?

Σκέφτομαι ν αγοράσω σ αυτή την τιμή το 5..Επειδή είμαι καιρό offline , υπάρχουν παιχνίδια πλέον που δε χρειάζονται plus συνδρομή ή έχει γίνει απαραίτητη?Επειδή ο χρόνος είναι λίγος,θα παίζω αραιά κ που οπότε η συνδρομή μου είναι άχρηστη με τόσα λεφτά..

gamingnation

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...