Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ο κάθε πόντος σε πόσα ευρώ αντιστοιχεί στην εξαργύρωση;

πρεπει να ειναι 10 ευρω = 5000 ποντοι, και πχ στα 500 ευρω κερδιζεις 50κ, και αρα 100 ευρω. Υποψιν υπαρχουν συνεργατες που ισως συμφερει πιο πολυ να εξαργυρωσεις για εκπτωσεις ή εισιτηρια, αντι για εξαργυρωση για απευθειας ευρω

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κανείς παιχνίδι με ποντίκι;

Είδα το age of empires και λέω να το δοκιμάσω αλλά με το χειριστήριο δεν τα πήγα και ιδιαίτερα καλά σε τέτοια παιχνίδια ποτέ. 

Θέλει συγκεκριμένο ποντίκι?

Δημοσ.
On 30/05/2025 at 07:52, Πανος999 said:

Καλημερα..Ξέρει κανείς μέχρι πότε διαρκούν οι εκπτώσεις που έχουν τώρα?

Σκέφτομαι ν αγοράσω σ αυτή την τιμή το 5..Επειδή είμαι καιρό offline , υπάρχουν παιχνίδια πλέον που δε χρειάζονται plus συνδρομή ή έχει γίνει απαραίτητη?Επειδή ο χρόνος είναι λίγος,θα παίζω αραιά κ που οπότε η συνδρομή μου είναι άχρηστη με τόσα λεφτά..

Μόνο για online multiplayer παιχνίδια χρειάζεσαι συνδρομή για να παίξεις. Και κάποια ούτε αυτήν (πχ Marvel rivals παίζεις online χωρίς Pc plus). Σε όλα τα άλλα δεν χρειάζεται. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, SabotazNic said:

Επειδη καθε καταστημα δινει διαφορετικη εξαργυρωση, 1€ = 500 ποντοι. Απο εκει και περα, υπαρχουν και καποιες αλλες προσφορες. 

Η πιο καλή αναλογία που παίζει συχνά (πέρα από εισιτήρια Aegean και περιόδους εξαργύρωσεις με μισούς πόντους) είναι η αγορά κουπονιού για BP (έχει κάμποσα διαθέσιμα κάθε μήνα). Είναι 10 ευρώ έκπτωση για 4000 πόντους (0.25 λεπτά του ευρώ ο πόντος... ή αλλιώς 1€=400 πόντοι, σε σχέση με 0.20 λεπτά του ευρώ που έχει ο Κοτσόβολος... 25% καλύτερη αναλογία)

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, Betman13 είπε

Έχει δοκιμάσει κανείς παιχνίδι με ποντίκι;

Είδα το age of empires και λέω να το δοκιμάσω αλλά με το χειριστήριο δεν τα πήγα και ιδιαίτερα καλά σε τέτοια παιχνίδια ποτέ. 

Θέλει συγκεκριμένο ποντίκι?

Cod MW III και ένα άλλο δωρεάν που είναι Warframe έχω δοκιμάσει με πληκτρολόγιο ποντίκι παίζουν μια χαρά μόνο τα πλαϊνά κουμπιά του mouse δεν υποστηρίζονται (έχω ένα Logitech g102 wired και keyboard ένα wired turbo-x μηχανικό).

Το Age of Empires θα μ'ενδιέφερε κι εμένα αν υποστηρίζει ποντίκι

Επεξ/σία από Eluminator_91
Δημοσ.

Υπεκυψα στη πιεση και πηρα ps5 pro με disk, για να ειμαι ετοιμος για τη μεγαλη αφιξη death 2 στο τελος του μηνα.

Το παλιο ps5 τωρα σκεφτομαι να το πουλησω, γιατι δεν εχω plus συνδρομη επειδη παιζω μονο offline και μου ειναι αχρηστο χωρις να μπορω να μεταφερω τα save ωστε πχ να παιζω λιγο στο εξοχικο με το παλιο και λιγο στο κυριως σπιτι με το pro.

Επειδη βλεπω ο μονος τροπος να μεταφερεις save ειναι οπως εκανα και τωρα με πληρες backup/restore. Εχει μεν επιλογη αν θες να μεταφερει μονο save και οχι settings Και Games, αλλα και παλι πρεπει να μεταφερεις ολη τη λιστα...

ΠΧ αν στο PRO εχω τη λιστα με ολα μου τα save, και επειτα ατο παλιο εχω μονο τα save απο το ενα παιχνιδι που παιζω, και παω να κανω restore Πισω στο PRO, τοτε θα μου σβησει ολα τα αλλα και θα μου κρατησει μονο αυτο που θα επαιζα στη παλια κονσολα.

Ειναι ετσι οπως τα λεω ρε μαγκες, η καπου εχω μπερδευτει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, therock είπε

Υπεκυψα στη πιεση και πηρα ps5 pro με disk, για να ειμαι ετοιμος για τη μεγαλη αφιξη death 2 στο τελος του μηνα.

Το παλιο ps5 τωρα σκεφτομαι να το πουλησω, γιατι δεν εχω plus συνδρομη επειδη παιζω μονο offline και μου ειναι αχρηστο χωρις να μπορω να μεταφερω τα save ωστε πχ να παιζω λιγο στο εξοχικο με το παλιο και λιγο στο κυριως σπιτι με το pro.

Επειδη βλεπω ο μονος τροπος να μεταφερεις save ειναι οπως εκανα και τωρα με πληρες backup/restore. Εχει μεν επιλογη αν θες να μεταφερει μονο save και οχι settings Και Games, αλλα και παλι πρεπει να μεταφερεις ολη τη λιστα...

ΠΧ αν στο PRO εχω τη λιστα με ολα μου τα save, και επειτα ατο παλιο εχω μονο τα save απο το ενα παιχνιδι που παιζω, και παω να κανω restore Πισω στο PRO, τοτε θα μου σβησει ολα τα αλλα και θα μου κρατησει μονο αυτο που θα επαιζα στη παλια κονσολα.

Ειναι ετσι οπως τα λεω ρε μαγκες, η καπου εχω μπερδευτει.

ετσι ειναι

• Sad 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, therock είπε

Οπότε έφυγε για πούλημα λες ε

Αν δεν σε νοιάζει τι έχεις στο pro, κάνεις επαναφορά από το απλό. Νομίζω είναι πιο εύκολο να βάλεις συνδρομή για 1 μήνα, να γίνουν τα cloud backup και να τα κατεβάσεις στο προ 

Δημοσ.

Όχι έχω κάνει την μεταφορά, και τα έχω ήδη περάσει όλα. Απλά ήθελα να έχω τη δυνατότητα χωρίς συνδρομή να χρησιμοποιώ και τις 2 κονσόλες. Πχ πριν είχα ps5 και PS4 pro στο εξοχικό. Και απλά νταραβεριζα τα save. Ε ήθελα τώρα να κάνω κάτι αντίστοιχο απλά τώρα θέλω backup/restore όλα τα save κάθε φορά οπότε δεν είναι πρακτικο. 

Με λίγα λόγια η πουλάω ps5 η αγοράζω συνδρομή αν θέλω να συγχρονιζω τα save και να παίζω και από τις 2 κονσόλες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...