Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν παίζει καμιά προσφορά σε dualsense;

Βλέπω λόγω days of plays παιζει στα 55€ τα οποία θεωρώ οριακά αποδεκτά.

Υπάρχει κάποια καλύτερη ή συνδυαστική προσφορά για να χτυπήσουμε ένα;

Spoiler

Σήμερα παρέλαβα τα switches για τα analog και δεν πήγε τρομερά η επισκευή, είχα 50% επιτυχία :(

Δυστυχώς το ένα σχεδόν εγκατέλειψε, θα το κρατήσω απλά ως 3ο ή για ανταλλακτικά

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω εδώ, για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

Θέλω να πάρω κάποια PS4 δισκάκια μεταχειρισμένα. Έχω βρεί το ίδιο παιχνίδι με την ελληνική σημαία στο εξώφυλλο (ότι έχει ελληνικό μενού και υπότιτλους) και κάποιο χωρίς. Να υποθέσω ότι και τα 2 έχουν ελληνικό μενού κτλ και απλά αυτό με την ελληνική σημαία είναι για την ελληνική αγορά;
Επίσης, αν σε αυτό το παιχνίδι ο πρώτος κάτοχος έχει κάνει την αναβάθμιση σε PS5 έκδοση (με τα 10 ευρώ), θα μπορώ να την κάνω κι εγώ ή με κάποιον τρόπο κλειδώνει στο δισκάκι κ τον λογαριασμό του πρώτου κατόχου;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Snip είπε

Να ρωτήσω εδώ, για να μην ανοίγω άλλο θέμα.

Θέλω να πάρω κάποια PS4 δισκάκια μεταχειρισμένα. Έχω βρεί το ίδιο παιχνίδι με την ελληνική σημαία στο εξώφυλλο (ότι έχει ελληνικό μενού και υπότιτλους) και κάποιο χωρίς. Να υποθέσω ότι και τα 2 έχουν ελληνικό μενού κτλ και απλά αυτό με την ελληνική σημαία είναι για την ελληνική αγορά;
Επίσης, αν σε αυτό το παιχνίδι ο πρώτος κάτοχος έχει κάνει την αναβάθμιση σε PS5 έκδοση (με τα 10 ευρώ), θα μπορώ να την κάνω κι εγώ ή με κάποιον τρόπο κλειδώνει στο δισκάκι κ τον λογαριασμό του πρώτου κατόχου;

Μπορείς να κάνεις κανονικά αναβάθμιση γιατί συνεχίζεις να χρειάζεσαι και τον δίσκο για να παίξεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 χρόνια πριν..... μια iconic στιγμή του gaming και της E3. Μια ND με όλα τους τα σημαντικά στελέχη firing in all cylinders δημιούργησαν κάτι τόσο τεχνικά μπροστά και αγνά διασκεδαστικό. Πόσες φορές σταματήσαμε στο 2 και στο 3 για να χαζεψουμε το περιβάλλον..... τι blockbuster sequence δημιούργησαν οι τύποι:

Spoiler

ορθόδοξοι naughty GODS :P

Επεξ/σία από Lotof
  • Like 10
Δημοσ.
1 hour ago, Lotof said:

10 χρόνια πριν..... μια iconic στιγμή του gaming και της E3. Μια ND με όλα τους τα σημαντικά στελέχη firing in all cylinders δημιούργησαν κάτι τόσο τεχνικά μπροστά και αγνά διασκεδαστικό. Πόσες φορές σταματήσαμε στο 2 και στο 3 για να χαζεψουμε το περιβάλλον..... τι blockbuster sequence δημιούργησαν οι τύποι:

To 4 δεν το έχω παίξει ακόμα γιατί δεν είχα πρόσβαση σε PS4.
Έχω παίξει όμως και αγαπήσει τα 1,2,3. Ειδικά στο 3 σε σκηνές όπως του τρένου (που νομίζω τότε ήταν ακόμα πρωτότυπη, μετα αντιγράφτηκε ακόμα και από το Mission Impossible), ένοιωθα πραγματικά ότι είμαι πρωταγωνιστής σε κινηματογραφική υπερπαραγωγή, το οποίο είναι και ακριβώς το συναίσθημα στο οποίο αποσκοπούν οι εταιρίες να βάζουν τον παίκτη.
Naughty Dog σαφέστατα μετρ στο είδος τους, κατάφεραν να αφήσουν στο διηνεκές το στίγμα τους στις gaming παραγωγές. 

• Like 2
Δημοσ.

Όλα τα uncharted ήταν πολύ καλα.Και το the lost legacy πολύ καλό.Και του βιτα το golden abyss αρκετά καλό.Και κάποια στιγμή καλό είναι η σονυ να κάνει ένα ρεμαστερ για το πσ5 το golden abyss να το παίξουν και αυτοί που δεν είχαν βιτα.

• Like 4
Δημοσ.

Είχα κάνει στο απλό ps5 full system backup σε ένα usb stick για να κρατήσω τα save παιχνιδιών. Αν αγοράσω το ps5 pro, συνδέω απλά το stick όταν το ανοίξω και κάνει restore τα data?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rouxlas86 είπε

Είχα κάνει στο απλό ps5 full system backup σε ένα usb stick για να κρατήσω τα save παιχνιδιών. Αν αγοράσω το ps5 pro, συνδέω απλά το stick όταν το ανοίξω και κάνει restore τα data?

Κανονικά μπορείς αφού δεν αλλάζει κάτι. Ό,τι είχες επιλέξεις από όταν έκανε το backup, αυτά θα επαναφέρει.

Απλά έχε υπόψιν ότι αν έχεις αρχεία όπως save κτλ στο pro, να ξέρεις ότι θα τα σβήσει και θα είναι σαν να κάνει ξανά φορμάτ.

Διαφορετικά, όλα αυτά τα γλιτώνεις με το να ανεβάσεις τα saves στο plus αλλά αυτό μόνο όσοι έχουν συνδρομή.

Δημοσ.

Παιδια ειμαστε ετοιμοι, εγω λεω να το παρω πρωτη μερα. Γιατι τα σκρουτζομαγαζα ομως λενε 23 Ιουλιου, ενω κυκλοφορει 26 Ιουνη

8 hours ago, SabotazNic said:

Δεν εχει spoilers για το 2 αυτο ετσι? Θελω να το δω να φρεσκαρω λιγο το ζουμι απο το παλιο αλλα δε θελω να δω gamepley και εξελιξεις απο το 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...