Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα την open beta του BF6. Το τελευταιο αγορασμενο game FPS ηταν το CoD MW του 2019. Οσο επαιζα την beta του BF6 ειχα αισθηση οτι επαιζα το MW με καλυτερα γραφικα.

• Like 1
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το απλό ps5 με τι ρυθμό ανανέωσης παιζει?

Το ερώτημα μου είναι το εξής..Αξίζει να πάρω τηλεόραση με ρυθμο ανανέωσης 100-120 Hz πχ ή η διαφορά με μια κλασική με 60 Hz θα είναι απειροελάχιστη??

Δημοσ.

Το απλό PS5 μπορεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια να σου δώσει 120fps. Για να μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό, θα πρέπει να έχεις μία τηλεόραση με ρυθμό ανανέωσης 120hz. Αν δεν σε απασχολεί αυτό και θα ήσουν ικανοποιημένος και με 60fps τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις τηλεόραση 120hz (αν την θες μόνο για gaming).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Το απλό ps5 με τι ρυθμό ανανέωσης παιζει?

Το ερώτημα μου είναι το εξής..Αξίζει να πάρω τηλεόραση με ρυθμο ανανέωσης 100-120 Hz πχ ή η διαφορά με μια κλασική με 60 Hz θα είναι απειροελάχιστη??

Προσφατα εχω παρει μια lg oled στα 120hz  και σε single player παιχνίδια δεν μπορω να πω οτι εχει νοημα γιατι λογικα ριχνει και την ανάλυση για να πιάσει 120fps , μονο σε multiplayer εχει αισθητή διαφορα αλλα δεν πολυ παιζω . Αλλα επειδή tv δεν παιρνει καποιος καθε 1-2 χρονια εγω θα πρότεινα για future proof να ειναι 120hz εκτος αν το budget ειναι στενό. 

Και κατι αλλο που μου ετυχε τωρα και δεν το ειχα παρατηρήσει σε αλλο παιχνιδι ειναι οτι στο lies of p που εχει τωρα στο Πλας , επειδη ειχα στο ps5 την επιλογή για 120hz εκανε  forced το παιχνιδι στα 120fps και ειχε πολυ stuttering και ειχα απογοητευτεί απο το ποσο κακα έτρεχε , ευτυχώς το καταλαβα και το απενεργοποίησα και τωρα τρεχει πολυ καλα στα 60.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το θεμα, καλα τα 120, αλλα αν τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν/η ειναι καλυτερα να παιζουν στα 60, τοτε πρακτικα ειναι υπερβολη τα 120, η τεσπα, θεμα τσεπης του καθενος.

Εχει κανεις εμπειρια σε ποια παιχνιδια εχει απολαυσει τα 120? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fagoura είπε

Αυτο ειναι το θεμα, καλα τα 120, αλλα αν τα περισσοτερα παιχνιδια παιζουν/η ειναι καλυτερα να παιζουν στα 60, τοτε πρακτικα ειναι υπερβολη τα 120, η τεσπα, θεμα τσεπης του καθενος.

Εχει κανεις εμπειρια σε ποια παιχνιδια εχει απολαυσει τα 120? 

Στο Gran Turismo 7 είδα μεγάλη διαφορά όταν πέρασαν τα 120hz modes. Τώρα στα υπόλοιπα, μόνο στα FPS (CoD, κλπ) νομίζω ότι έχω δει πολύ αισθητή διαφορά από 60 σε 120.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, bushidocougar είπε

Το απλό PS5 μπορεί σε συγκεκριμένα παιχνίδια να σου δώσει 120fps. Για να μπορείς να το εκμεταλλευτείς αυτό, θα πρέπει να έχεις μία τηλεόραση με ρυθμό ανανέωσης 120hz. Αν δεν σε απασχολεί αυτό και θα ήσουν ικανοποιημένος και με 60fps τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις τηλεόραση 120hz (αν την θες μόνο για gaming).

Σκέφτομαι να πάω σε tcl ή Hisense που είναι πιο κάτω σε τιμές σε σχέση με τις samsung/Lg..Δεν θα δώσω δηλαδή 1000€  για τηλεόραση με 120 Hz επειδή δεν είναι κάτι που με καίει..

Την τηλεόραση τη θέλω για ταινίες κ gaming..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Σκέφτομαι να πάω σε tcl ή Hisense που είναι πιο κάτω σε τιμές σε σχέση με τις samsung/Lg..Δεν θα δώσω δηλαδή 1000€  για τηλεόραση με 120 Hz επειδή δεν είναι κάτι που με καίει..

Την τηλεόραση τη θέλω για ταινίες κ gaming..

Δεν ξέρω πόσο κάτω από 1000 σε ενδιαφέρει να δώσεις αλλά πολύ καλή πρόταση για 55αρα με όλα τα gaming-ταινίες χαρακτηριστικά είναι η samsung s90d . Εχει 899 μείον 180€ επιστροφή σε πόντους εθνικής αν διαθέτεις σε μεγάλο κατάστημα.

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.

Παίδες, εκείνο που αξίζει πραγματικά σε tvs με 120 hz είναι το vrr (οπότε να προσέξετε να υποστηρίζει τη συγκεκριμένη λειτουργία) κάνει μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια .

• Like 1
Δημοσ.

Πρόσφατα, από μια προσφορά του Κώτσου αγοράσαμε αρκετοί την συγκεκριμένη. Σε προσφορά στα 550 ευρώ.

Δηλώνω υπερευχαριστημένος σε ταινίες και PS5. Θεωρώ ότι καλύπτει τα κουτάκια που έχεις θέσει ακόμα και στην τωρινή της τιμή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Πρόσφατα, από μια προσφορά του Κώτσου αγοράσαμε αρκετοί την συγκεκριμένη. Σε προσφορά στα 550 ευρώ.

Δηλώνω υπερευχαριστημένος σε ταινίες και PS5. Θεωρώ ότι καλύπτει τα κουτάκια που έχεις θέσει ακόμα και στην τωρινή της τιμή.

Local Dimming με freesync! Δυνατή! Αν έχει και αρκετά υψηλή φωτεινότητα για να παίζει σωστά το hdr τότε μιλάμε για το απόλυτο vfm.

Επεξ/σία από p07apo
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, -WISE- είπε

Δεν υποστηρίζει vrr η συγκεκριμένη αλλά είναι πολύ τούμπανο απ ότι βλέπω..Απλά τη βρήκα στις 55 ιντσες μέσω skroutz γιατί το σαλόνι είναι πολύ μικρό για 65..Ακόμα κ οι 55 μπορεί να είναι πολλες φαντάσου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που έχει freesync και hdmi 2.1 τότε θα πρέπει να δουλεύει το vrr στην κονσόλα κανονικά. Βλέπω πάντως χαμηλά nits, οπότε για το hdr ανησυχώ λίγο.

Επεξ/σία από p07apo
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Δεν υποστηρίζει vrr η συγκεκριμένη αλλά είναι πολύ τούμπανο απ ότι βλέπω..Απλά τη βρήκα στις 55 ιντσες μέσω skroutz γιατί το σαλόνι είναι πολύ μικρό για 65..Ακόμα κ οι 55 μπορεί να είναι πολλες φαντάσου!

εγω βλεπω απο τις προδιαγραφές οτι υποστηρίζει vrr αλλα στην tcl c805 που σκεφτόμουν να παρω λεγανε τα ριβιου οτι δεν δούλευε σωστα το vrr και αυτος ηταν και ο λογος που τη απέρριψα , τα νεα μοντελα νομιζω δεν εχουν θεμα . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...