Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Lotof είπε

Εγώ ελπίζω στο remake re-remaster του Horizon που θα αναδειχθεί στο PS6. Ειδικά αν ισχύουν οι τελευταίες φήμες περί RT θα γίνει της αντανάκλασης το κάγκελο….. console master race ερχόμαστε.

Προσωπικά δεν θα ξανα αγορασω κονσολα, εχει φυγει το hype γενικα λογο χρονου και κακα τα ψεματα πολλα παιχνιδια ειναι λιγο πολυ τα ιδια, πανε εκει πανε εδω βρες αυτον τον αλλον και παει λεγοντας. Εχω κρατησει 4-5 παιχνιδια που απο ps4-ps5 που τερματιζω το ενα και ξανα πιανω αλλον απο την αρχη και αυτο ηταν για μενα.

• Like 2
  • Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 hours ago, Lotof said:

Μια χαρά τα λέει ο τύπος - η τεχνολογία που έχουμε τώρα στο gaming αρκεί για να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ανθρώπους με φαντασία και ταλέντο χρειαζόμαστε, για να φτιάξουν παιχνιδάρες. Το καλό gameplay λείπει, γι'αυτό παίζουμε ακόμα retro τίτλους - όχι να πετάξουμε ένα RT με DLSS σε ό,τι κινείται.

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Lotof said:

Εγώ ελπίζω στο remake re-remaster του Horizon που θα αναδειχθεί στο PS6. Ειδικά αν ισχύουν οι τελευταίες φήμες περί RT θα γίνει της αντανάκλασης το κάγκελο….. console master race ερχόμαστε.

Έλεος,οχι άλλο re re re re master...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...