Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Πλέον ασχολούμαστε με αυτά παρά με το παιχνίδι. Και ας είναι σκουπίδι το παιχνίδι.

Αν οι περισσότεροι που παρακολουθούν τα θέματα κονσολών, δεν θέλουν να γράφουν για τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν/παίζουν ή θέλουν να βάζουν μόνο likes/emotes, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Ούτε βέβαι είδα πολλοί να σχολιάζουν το performance του Ghost .

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Malthador είπε

Απαράδεκτο, είναι από τους τίτλους που απαγορεύεται να πειραχθούν σε σενάριο και gameplay. Μια χαρά μου φάνηκε το remaster, κατά τ' άλλα ισχύουν τα γνωστά:

image.jpeg.e561cd41470ed4e1748d766b85acc71a.jpeg

Προσωπικά χάρηκα πολύ τις αλλαγές που έκανε η Bioware στο Legendary Edition του Mass Effect 1, το οποίο ανακοινώθηκε ως remaster αλλά είχε και ελαφριές πινελιές "αναβαθμίσεων".

Δημοσ.
Στις 29/9/2025 στις 12:36 ΠΜ, kundi είπε

έχουμε κάποιες αλλαγές 

Είναι το λεγόμενο shrinkflation. Γίνεται χρόνια τώρα σε πολλά προϊόντα. Με λίγα λόγια, για να κρατήσεις τις ίδιες τιμές με τα προηγούμενα έτη και για να δημιουργήσεις μία "ψευδή" οικονομία για την τσέπη του αγοραστή, μικραίνεις το ίδιο το προϊόν είτε σε ποσότητα, είτε σε ποιότητα, με σκοπό να μην το καταλάβει εύκολα και να τον ξεγελάσεις ότι κρατάς τις ίδιες τιμές με πέρυσι.

Δημοσ.

Μάλλον ΑΑ και θεωρώ πολύ καλύτερο να έχει αποσπώμενες μπαταριες.Δεν έχεις το άγχος χαλασε η μπαταρία άνοιξε το αγόρασε μπαταρια.Και τι μπαταρια θα αγοράσεις τρίτου κατασκευαστή γιατί αυθεντική δεν βρίσκεις για αγορά.

• Like 2
Δημοσ.

Να πω την αληθεια επειδη βαριεμαι να φορτιζω τις AA  πολλες φορες χωνω ενα power bank με ενα καλωδιακι στο xbox pad και το δουλευω ετσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikx είπε

Να πω την αληθεια επειδη βαριεμαι να φορτιζω τις AA  πολλες φορες χωνω ενα power bank με ενα καλωδιακι στο xbox pad και το δουλευω ετσι.

Τι να τις φορτίσεις φιλε μου..

0.20 cent η μια εχει. Πιο πολύ ρεύμα θα πληρώσεις αν τις φορτίσεις 

Δημοσ.

Κάνω κυρίως pc gaming σε δυνατό μηχάνημα και σκέφτομαι να αγοράσω και ένα PS5 να υπάρχει να παίζω κανά exclusive που και που  τύπου Returnal, AstroBot, Wolverine κτλπ. Εφόσων δεν έχω ήδη κονσόλα, σκέφτομαι την αγορά ενός PS5 Pro. Αυτήν την στιγμή έχω κάποιες δωροεπιταγές που μου επιτρέπουν να αγοράσω το PS5 Slim Digital Edition και ξεχωριστά το Disc Drive όλα μαζί 275€, ενώ από την άλλη το Pro με το Disc Drive μου βγαίνει στα 675€. 

Θα ήθελα να ακούσω καμία άποψη από εσάς μάγκες μου.

Δημοσ.

Δεν το είχα δει ποτέ το θέμα από οικονομική άποψη.

Επειδή πάνε ζευγάρι βάλε 40 με μισό ευρώ την φορά ανάλογα τις μπαταρίες ,πόσο κρατάνε σε κονσόλα οι κανονικές ΑΑ ,αν είναι όσο οι rechargeable 4 με 5 ωρες.

Δεν ξέρω δεν έχω βάλει ποτε μη επαναφορτιζόμενες σε κοντρόλ .

Anyway..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...