Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5/Pro Topic v4

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC ή με smartphones, στον βαθμό του εφικτού, καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια απο τα ιδια, κατοχος πανω απο δεκα χρονια διαφορων πλαυστασιο, ποτε δεν ειχα ουτε θα αποκτησω πσ πλας, δεν το εχω καμια αναγκη, απολαμβανω μια χαρα ολα τα παιχνιδια μου.

• Απαντ. 5,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω ειχα ps plus παντα και ο λογος ηταν οτι ετσι επαιξα πολυ καλα παιχνιδια που αν δεν ηταν στη συνδρομη δεν θα τα ειχα αγορασει ποτε  , πχ θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ειχα βαλει αρχικα plus στο ps3  ειχα παιξει το catherine το οποιο δεν θα αγοραζα ποτε "τσοντοπαιχνιδο" αλλα ηταν τελικα ενα πολυ ωραιο puzzle game που το αδικει το εξώφυλλο του. 

20150731170716_catherine_ps3.jpeg

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, koproli8os είπε

μια απο τα ιδια, κατοχος πανω απο δεκα χρονια διαφορων πλαυστασιο, ποτε δεν ειχα ουτε θα αποκτησω πσ πλας, δεν το εχω καμια αναγκη, απολαμβανω μια χαρα ολα τα παιχνιδια μου.

Εξαρτάτε τι games παίζει ο καθένας. Αν εσυ δεν θέλεις να παίζεις online και δεν θέλεις καποια free games, κανεις δεν θα σου βάλει το μαχαιρι στο λαιμο για να βάλεις PS+. Εγω που εχω plus απο τότε που βγήκε και θέλω να εχω τα μηνιαία games και να παίζω online βάζω. Απλα πράγματα.

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.

Με 72 ευρώ τον χρόνο, παίρνεις αρκετά καλά παιχνίδια. Δηλαδή το Alan wake 2 του Οκτωβρίου, δεν αξίζει ήδη τα μισα+ χρήματα της ετήσιας? 

72 ευρώ τα οποία γίνονται 60 σε περίοδο εκπτώσεων, τα οποία γίνονται 50-55 με top up wallet 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...