Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα κινητό android xiaomi , όπου έχει σπασμένη οθόνη και δεν ανάβει η οθόνη. Το κινητό όταν το πατάω πμ κάνει δόνηση άρα δείχνει σαν να λειτουργεί . Αυτό που θέλω είναι να κάνω ανάκτηση τις φωτογραφίες απο μέσα. Το συνδέω με το pc με καλώδιο αλλά δεν το αναγνωρίζει. Υπάρχει κάποιος τρόπος; 

πηγα σε κατάστημα Γερμανός και μου ζήτησαν 100 ευρώ για να το κάνουν. 

Δημοσ.

Αλλαγη οθονης... Θα βγουν καποιοι εδω να σου πουν για adb ,otg ,usb debugging και αλλα τέτοια φαιδρα... Μην ασχολείσαι... Αλλαξε οθονη

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν αξίζει να αλλάξω οθόνη είναι πολύ παλιό και χάλια το κινητό απλά θέλω να τραβήξω τις φωτό απο μέσα αλλά δεν αναγνωρίζεται απο το pc. 

δεν υπάρχει μια απλή λύση ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ababapanos είπε

Δεν αξίζει να αλλάξω οθόνη είναι πολύ παλιό και χάλια το κινητό απλά θέλω να τραβήξω τις φωτό απο μέσα αλλά δεν αναγνωρίζεται απο το pc. 

δεν υπάρχει μια απλή λύση ;

100€ στον Γερμανό.

Πας σε τεχνικό που θα βάλει πρόχειρα μια οθόνη επάνω ίσα ισα για να τραβήξει τις φωτό.

Δημοσ.

Εαν πατάει η οθονη ισως με ενα ανταπτορακι usb-c σε hdmi (κανενα λιγο της προκοπης) να το βαλεις σε εξωτερικη οθονη κ να κανεις δουλειά. Αλλιώς η επομενη πιο προσιτή λυση ειναι σε κάποιο τεχνικο που κανει επισκευες να σου κουμπωσει μια οθονη απο τις δοκιμαστικές που εχει κ να σου κρατήσει τα αρχεια.

Δημοσ.

Δεν το γνωρίζει το pc είναι κάπως γενικό. Αν δεν το γνωρίζει ούτε σε fastboot ούτε σε recovery τότε δεν είναι απλά στην οθόνη το πρόβλημα. Αν όντως λειτουργεί βάλε εξωτερικό ποντίκι , τράβα τις ειδοποιήσεις και κάνε τυφλά τον υπολόγιστή (τικάροντας σε διάφορα δεξιά σημεία) να ψάξει για λογισμικό οδήγησης της συσκευής μέχρι να εμφανιστεί ο εσωτερικός χώρος στο explorer, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Στις 23/3/2023 στις 9:46 ΜΜ, Tsilitheo2 είπε

Αλλαγη οθονης... Θα βγουν καποιοι εδω να σου πουν για adb ,otg ,usb debugging και αλλα τέτοια φαιδρα... Μην ασχολείσαι... Αλλαξε οθονη

Μην ασχολείσαι, δεν θα πετύχεις έτσι τη Νιρβάνα, ξηλώσου...

Δημοσ.
Στις 8/4/2023 στις 5:17 ΜΜ, Gatilaras είπε

Εαν πατάει η οθονη ισως με ενα ανταπτορακι usb-c σε hdmi (κανενα λιγο της προκοπης) να το βαλεις σε εξωτερικη οθονη κ να κανεις δουλειά.

θα πρεπει να γνωριζετε οτι για να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, μονο σε συσκευες με USB 3. Αυτο ειναι το πρωτο βημα, μετα θα πρεπει η Χ εταιρεια να το υποστηριζει ως λειτουργια. Πρακτικα μονο ορισμενα flaghship το εχουν (sony, samsung, motorola, huawei, lg)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, KyrGR είπε

Μην ασχολείσαι, δεν θα πετύχεις έτσι τη Νιρβάνα, ξηλώσου...

Τι ακριβώς εννοείς γέροντα, γιατι μιλας με γριφους

Δημοσ.
13 ώρες πριν, lneam είπε

θα πρεπει να γνωριζετε οτι για να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα, μονο σε συσκευες με USB 3. Αυτο ειναι το πρωτο βημα, μετα θα πρεπει η Χ εταιρεια να το υποστηριζει ως λειτουργια. Πρακτικα μονο ορισμενα flaghship το εχουν (sony, samsung, motorola, huawei, lg)

Μα γι'αυτο κ λεω ΙΣΩΣ να δουλεψει ετσι. Ισως τo Xiaomακι να το υπαστηριζει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Μα γι'αυτο κ λεω ΙΣΩΣ να δουλεψει ετσι. Ισως τo Xiaomακι να το υπαστηριζει.

αν βρεις φιλε μου ενα xiaomi που να εχει usb 3 πες μου να το αγορασω. Να ξερες ποσα χρονια το ψαχνω .....

πηγη gsmarena

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε

Τι ακριβώς εννοείς γέροντα, γιατι μιλας με γριφους

Εννοώ ότι δεν βοηθάει το να προτείνεις να μην ασχοληθεί, είναι επιζήμια αυτή η φιλοσοφία ( τουλάχιστον οικονομικά) και επιπλέον ενθαρρύνει την εκμετάλλευση από κάποιους τεχνικούς. Το αστείο περί Νιρβάνα αφορά τη νοοτροπία που αντιπροσωπεύεις, δεν είναι προσωπικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KyrGR είπε

Εννοώ ότι δεν βοηθάει το να προτείνεις να μην ασχοληθεί, είναι επιζήμια αυτή η φιλοσοφία ( τουλάχιστον οικονομικά) και επιπλέον ενθαρρύνει την εκμετάλλευση από κάποιους τεχνικούς. Το αστείο περί Νιρβάνα αφορά τη νοοτροπία που αντιπροσωπεύεις, δεν είναι προσωπικό.

Μα δεν υπάρχει όμως τζάμπα τρόπος να κάνει αυτό που θέλει. Χρειάζεται να μπει προσωρινά οθόνη, για να μπουν OTG συσκευές σε κάποια κινητά πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από τις ρυθμίσεις. Είναι η περίπτωση του TS αυτή; Υποστηρίζει OTG το κινητό; Η μόνη ρεαλιστική λύση, εφόσον πραγματικά επιθυμεί τις φωτογραφίες, να το πάει σε κατάστημα να του κάνουν τη δουλειά του. Μπορεί να πάει σε διάφορα για να πάρει την καλύτερη τιμή αφού δεν σκέφτεται για επισκευή.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KyrGR είπε

Ισως δεν το καταλαβες ,μαλλον λογω ασχετοσυνης ,αλλα τα γιατροσοφια που μοιραζουν καποιοι αφειδως εδω ,ΔΕΝ λειτουργουν πλεον ,και ειδικα σε κλειδωμενο με κωδικο ή αποτυπωμα κινητο... Τωρα ,τις ασυναρτησίες που γραφεις πιο πανω με ποντικι σε τυφλα σημεια να κατεβασει ντραιβερ ο υπολογιστής να δει στον εξπλορερ τον εσωτερικο χωρο αποθηκευσης ,απλα δεν θα ασχοληθώ... Οσο για την νιρβανα που αναφερεις οτι αφορα την νοοτροπία που αντιπροσωπευω ,θα σε ρωτησω : ειμαστε φιλοι παιδικοι;;; Ξερεις εσυ τι ειδους νοοτροπιες κουβαλω;;; Εισαι ψυχολογος;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...