Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy watch 5 ερωτηση


murcielago580

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους. Μια ερωτηση σχετικα με ενα samsung galaxy watch 5 θα ηθελα να κανω. Αγορασα ενα απο καποιον πριν απο 2 μηνες, το ρολοι ηταν σφραγισμενο καινουριο, ρωτησα για αποδειξη κ εγγυηση κ μου ειπε οτι μπορεις κ με το serial number. Δεν εδωσα σημασια καθοτι ηταν σφραγισμενο και δεν ζητησα ξανα αποδειξη. Χαζομαρα μου το ξερω...

Το ρολοι προοριζοταν για δωρο για την γυναικα μου, 2 μηνες τωρα ολα καλα δεν εχουμε κανενα θεμα με το ρολοι. Πριν μερικες μερες μας πηρε καποιος αγνωστος τηλ και μας ρωτησε στο τηλ στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το εν λογω ρολοι, αν το ρολοι μας το οποιο ειναι samsung ρολοι, ειναι κλεμμενο και αν εχουμε την αποδειξη για να αποδειξουμε οτι ειναι δικο μας κλπ. 

Το ερωτημα που τιθεται ειναι, εστω οτι οντως αυτος που μας πουλησε το ρολοι ηταν απατεωνας και το ειχε κλεψει! Μπορει καποιος να το βρει μεσω αποδειξης η μεσω serial number η με καποιον αλλο τροπο? ΠΩς βρηκε το νουμερο του τηλεφωνου στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το ρολοι? Να μιλησουμε με αστυνομια η κατι αλλο? Επισης αυτο που θελω να πω ειναι οτι επικοινωνησα με τον ανθρωπο που μου το πουλησε και μου ειπε πως ηταν αγορα μαζι με κινητο και θα ρωτησει αυριο δευτερα τον λογιστη για το τιμολογιο η αποδειξη. 

Τι μπορω να κανω εγω εκ μερους μου? Μην μπλεξουμε και πουθενα.... Αγοραζω και πουλαω διαφορα ανα καιρους για αρκετα χρονια και ποτε δεν ειχα προβληματα σαν κ αυτο. Χαζομαρα μου μεγαλη που πηρα κατι χωρις αποδειξη το ξερω αλλα τωρα τι γινεται? Και τι ισχυει?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων!

Επεξ/σία από murcielago580
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...