Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΙΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ?

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 610055 είπε

ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΑ ΜΕΣΑ Β ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΠΟ ΙΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ?

Γιατί δεν τους ρωτάς;Ντρέπεσαι;

Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω.

Επισκέπτης
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, 610055 είπε

τι λες; είναι δυνατόν να φύγεις και να απαιτήσουν  πληρωμή για μαθήματα που δεν θα κάνεις; και αν το απαιτήσουν εσύ χέστηκες δεν δίνεις φράγκο 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, 610055 είπε

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ (και ανθρώπινα παντα) ΘΑ πληρώσεις τα δίδακτρα που αντιστοιχούν στα μαθήματα που έχεις ήδη κάνει

Αλλά για σίγουρες απαντήσεις μιλάς στο ΙΕΚ σου

Δημοσ.

ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 610055 είπε

ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ.

ωραία. πήγαινε πες τους ότι στο insomnia σου είπαν να μην πληρώσεις και φύγε!

Δημοσ.
Just now, 610055 said:

ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΕΚ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΕΞΑΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

(θα στα έγραφα με πεζά αλλά φοβάμαι οτι δε θα τα καταφέρεις με τους τόνους)

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην δώσεις φράγκο δεν γίνονται αυτά, δεν υπέγραψες καμιά σύμβαση ότι θα τους πληρώσεις χωρίς να φοιτήσεις, δεν θα σου κάνουν τίποτε. Μην τους ξαναπάρεις τηλέφωνο μην ξαναπάς και τέλος. Άστους να λένε ότι θέλουν

Υ.Γ.

αντίστοιχη περιπέτεια πριν χρόνια με εμένα τους προπλήρωσα σεμινάρια, στο δεύτερο δεν θέλησα να συνεχίσω, σταμάτησα και απαίτησα τα λεφτά μου πίσω, αφού αρνήθηκαν απευθύνθηκα στο Υπουργείο εμπορίου στη Κάνιγγος είναι και μου επέστρεψαν σχεδόν τα μισά αφου το ΦΠΑ δεν μπορουσε να πιστωθει

Επεξ/σία από antonis35
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...