Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι ένα βήμα πριν τα αγοράσω αλλά επειδή η μουσική είναι προσωπικό θέμα και το πόσο καλά ακούγονται έχει διαφορά από αυτί σε αυτί, υπάρχει κάποιο κατάστημα έστω Θεσσαλονίκη που να μπορώ να τα δοκιμάσω σε 3~4 τραγούδια πριν τα πάρω; Εγώ Σέρρες μένω αλλά στις Σέρρες σίγουρα δεν έχει.

Εντάξει με skroutz αν δεν σου αρέσουν τα επιστρέφεις αλλά δεν θεωρώ σωστό να αγοράσω ακουστικά, να τα φορέσω και μετά να τα επιστρέψω επειδή δεν μου άρεσαν (χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα δηλαδή). Είναι σαν να εκμεταλλεύεσαι το return policy και να χρεώνεις το site ή το κατάστημα με ταλαιπωρία και μεταφορικά που θα τα χρεωθούν αυτοί (αφού έχει 100% refund).

https://tinyurl.com/yzsp6wrt

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που μπορείς να επιστρέψεις ακουστικά εφόσον  ανοίξεις την συσκευασία τους.

Εκτός αν είναι χαλασμένα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Είμαι ένα βήμα πριν τα αγοράσω αλλά επειδή η μουσική είναι προσωπικό θέμα και το πόσο καλά ακούγονται έχει διαφορά από αυτί σε αυτί, υπάρχει κάποιο κατάστημα έστω Θεσσαλονίκη που να μπορώ να τα δοκιμάσω σε 3~4 τραγούδια πριν τα πάρω; Εγώ Σέρρες μένω αλλά στις Σέρρες σίγουρα δεν έχει.

Εντάξει με skroutz αν δεν σου αρέσουν τα επιστρέφεις αλλά δεν θεωρώ σωστό να αγοράσω ακουστικά, να τα φορέσω και μετά να τα επιστρέψω επειδή δεν μου άρεσαν (χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα δηλαδή). Είναι σαν να εκμεταλλεύεσαι το return policy και να χρεώνεις το site ή το κατάστημα με ταλαιπωρία και μεταφορικά που θα τα χρεωθούν αυτοί (αφού έχει 100% refund).

Είναι από τα καλύτερα φθηνά ακουστικά. Αυτά, και τα 990.
Φρόντισε μόνο να είναι υψηλής αντίστασης, γιατί υπάρχουν τρία τουλάχιστον μοντέλα:
32, 120 και 600ωμ. Ισως και 250ωμ. Επίσης, να έχουν το μαλακό σπιράλ καλώδιο, όχι το ίσιο γιατί αν δεν το έχεις συνηθίσει, θα το κόψεις ή θα παραμορφώσεις την γέφυρα.
Φυσικά, όπως σε κάθε καινούργια ακουστικά και ηχεία, θέλουν στρώσιμο (αρκετές ώρες) μέχρι να αρχίσουν να παίζουν σωστά τα μπάσα.

ΣΗΜ:
1. τα 600ωμ θέλουν "γκάζια" για να έχεις καλή ένταση. Αν παίζουν σε κονσόλα ή μίκτη, όλα καλά. Σε ενισχυτή όμως ενδέχεται να παίζουν χαμηλά. Είναι πάντως τα πιο ισορροπημένα.
2. φρόντισε να πάρεις από τώρα ανταλλακτικά μαξιλαράκια. Κρατάνε πολύ καιρό, όταν όμως χαλάσουν, τα ακουστικά γίνονται άχρηστα. Εκ πείρας...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Diavolos666 είπε

Έχω τα DT 770 pro 250 Ohm. Κατ' αρχάς θέλουν ενισχυτή τουλάχιστον 4 Vrms για καλή ένταση. Έχουν πολύ καθαρές μεσαίες συχνότητες, αρκετά κοντά σε open-back μοντέλα. Βαθύ μπάσο που φτάνει μέχρι όσο ακούνε τα αυτιά σου. Λίγο πεσμένο mid-bass με θετικό το να μην μπουκώνει ο ήχος από τα μπάσα σε υψηλές εντάσεις. Επίσης, καλό soundstage και δυναμικά. Αρνητικό και κυρίως σε μουσική είναι τα δυνατά και λίγο σκληρά πρίμα.

Άψογα για games(ειδικά με virtual surround που προσθέτει αντήχηση) ακόμα και στοκ. Στη μουσική θέλουν EQ για να μην σε ενοχλούν τα πρίμα. Με εξαίρεση το τελευταίο έχουν αρκετά υψηλή αληθοφάνεια και συνεπώς ποιοτικό ήχο. Για άνεση δεν το συζητάμε. Σφίγγουν μόνο στην αρχή. Δύσκολα βρίσκεις εκεί κοντά καλύτερο closed back στο σύνολο.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σκέφτομαι τα 80ohm γιατί λένε πως είναι overall τα πιο καλά για ακρόαση μουσικής.

17 ώρες πριν, TEOKOS είπε

Δεν νομίζω να υπάρχει κατάστημα που μπορείς να επιστρέψεις ακουστικά εφόσον  ανοίξεις την συσκευασία τους.

Εκτός αν είναι χαλασμένα.

Έχω ήδη επιστρέψει δύο ακουστικά στο παρελθόν από skroutz γιατί δεν ακούγονταν καλά, το ένα γιατί δεν ήταν over-ear ενώ έτσι το διαφήμιζαν και το άλλο γιατί δεν είχε καλό ήχο. Προφανώς και ανοίχτηκαν και δοκιμάστηκαν και τα πήραν πίσω ασυζητητί.

16 ώρες πριν, snbblp είπε

Είναι από τα καλύτερα φθηνά ακουστικά. Αυτά, και τα 990.
Φρόντισε μόνο να είναι υψηλής αντίστασης, γιατί υπάρχουν τρία τουλάχιστον μοντέλα:
32, 120 και 600ωμ. Ισως και 250ωμ. Επίσης, να έχουν το μαλακό σπιράλ καλώδιο, όχι το ίσιο γιατί αν δεν το έχεις συνηθίσει, θα το κόψεις ή θα παραμορφώσεις την γέφυρα.
Φυσικά, όπως σε κάθε καινούργια ακουστικά και ηχεία, θέλουν στρώσιμο (αρκετές ώρες) μέχρι να αρχίσουν να παίζουν σωστά τα μπάσα.

ΣΗΜ:
1. τα 600ωμ θέλουν "γκάζια" για να έχεις καλή ένταση. Αν παίζουν σε κονσόλα ή μίκτη, όλα καλά. Σε ενισχυτή όμως ενδέχεται να παίζουν χαμηλά. Είναι πάντως τα πιο ισορροπημένα.
2. φρόντισε να πάρεις από τώρα ανταλλακτικά μαξιλαράκια. Κρατάνε πολύ καιρό, όταν όμως χαλάσουν, τα ακουστικά γίνονται άχρηστα. Εκ πείρας...

Για τα 990 θα λες λογικά, τα 770 pro έχουν 32, 80 και 250 ohm. Τα 32 είναι για φορητές συσκευές από ότι διάβασα (κινητά κτλ), τα 250 θέλουν οπωσδήποτε ενισχυτή και τα 80 είναι τα πιο balanced με καλά μπάσα από ότι διάβασα.

Επίσης είδα βίντεο πως μοντάρουν τα ακουστικά για να έχουν καλώδιο που βγαίνει ώστε να μπορείς να το αλλάζεις όποτε χρειαστεί. Για τα μαξιλαράκια άκουσα πως το velour είναι το πιο καλό ενώ ο αφρός τους δεν είναι αφρός μνήμης διάβασα σε κάποια site πως κάποιοι έκαναν pads από αφρό μνήμης στο σχήμα των αυθεντικών και τα αντικατέστησαν. Αυτό γιατί αν φοράς γυαλιά θα σε πατάνε πολύ αν δεν είναι αφρός μνήμης.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Necroposting, τα αγόρασα τελικά μέσω insomnia advert και τα πήρα στα 90€ από κάποιον που τα είχε μόνο 2 μήνες (μαζί και η απόδειξη) σε άριστη κατάσταση. Περίμενα να περάσει λίγος καιρός να τα δοκιμάσω και έκανα την καλύτερη επιλογή τελικά.

Ίσως να χρειαστώ εξωτερική κάρτα ήχου, όχι ότι δεν είναι δυνατά ίσα ίσα μπορούν να με κουφάνουν αν τα αυξήσω αρκετά, αλλά ίσως βγάζουν καλύτερο ήχο από ότι με την μητρική μου.

BeyerDynamic DT 770 Pro 80 Ohms

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, piercingpussface said:

Αν ανοίξεις το περιτύλιγμα στα ακουστικά, δεν νομίζω ότι υπάρχει κατάστημα που να τα πάρεις πίσω.

Έχω επιστρέψει ακουστικά δύο φορές, μία γιατί ήταν ελαττωματικά και μία γιατί ενώ τα διαφήμισαν ως over ear τελικά ήταν on ear, και τις δύο φορές τα είχα ανοίξει αλλιώς πως θα έβλεπα τι γίνεται.

Τέλος πάντων αυτά τα ακουστικά είναι τούμπανα.

Επεξ/σία από Diavolos666

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...