_Petros_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kkatzos είπε TechPowerUp ΕΓΓΥΗΣΗ και o AtenRA εγγύηση που συνέχεια το επικαλείται 3070 8GB vs 3060Ti 8GB = 40% διαφορά (ενώ όλοι ξέρουν ότι η διαφορά είναι ~10-12%) 3070 8GB vs 5060Ti 8GB = 22% διαφορά 3070 8GB vs 4060Ti 8GB = 30% διαφορά τι καρτάρα είναι αυτή η 3070 ρε παιδιά 🤣🤩 καρταρα ητανε στην εποχη της. και τα benchmarks δινουν 23% διαφορα σε RASTER benchmark με την 3060ti, αρα περισσοτερο σε r/t επισης, οπως ειπα, ΣΗΜΕΡΑ, 5 χρονια μετα την κυκλοφορια της, η ποιοτητα εικονας της ειναι τωρινη, και κανει κατι 6800ΧΤ -και οχι μονο- με τα κρεμμυδακια. πραγματικα εχετε βαφτισει το κρεας->ψαρι μερικοι Επεξ/σία 25 Απριλίου από _Petros_ 2 2
charllestone Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, _Petros_ είπε καρταρα ητανε στην εποχη της. και τα benchmarks δινουν 23% διαφορα σε RASTER benchmark με την 3060ti, αρα περισσοτερο σε r/t επισης, οπως ειπα, ΣΗΜΕΡΑ, 5 χρονια μετα την κυκλοφορια της, η ποιοτητα εικονας της ειναι τωρινη, και κανει κατι 6800ΧΤ -και οχι μονο- με τα κρεμμυδακια. πραγματικα εχετε βαφτισει το κρεας->ψαρι μερικοι Έλα ενταξει ειπαμε να λέμε χοντράδες αλλα το παραχέσαμε. Είχα μέχρι πρόσφατα και τις 2 κάρτες ανθρωπέ μου. Δέν έχουν καμια σχέση τι άλλο να σου πω δηλαδή. Με την 6800ΧΤ δεν χρειάζεσαι upscaler σε ultrawide στα παιχνίδια που παίζω εγώ την παλέυεί άνετα. η 3070 δεν τραβούσε ούτε με DLSS πώς να το κάνουμε. Μέχρι και πρίν ενα μήνα εδώ τις είχα τις κάρτες. Ξέρω ακριβώς τί σου λέω. Οπότε ασε τα τσιτάτα σε εμένα δεν πιάνουν... Επεξ/σία 25 Απριλίου από charllestone 2
_Petros_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, charllestone είπε Έλα ενταξει ειπαμε να λέμε χοντράδες αλλα το παραχέσαμε. Είχα μέχρι πρόσφατα και τις 2 κάρτες ανθρωπέ μου. Δέν έχουν καμια σχέση τι άλλο να σου πω δηλαδή. Με την 6800ΧΤ δεν χρειάζεσαι upscaler σε ultrawide στα παιχνίδια που παίζω εγώ την παλέυεί άνετα. η 3070 δεν τραβούσε πώς να το κάνουμε. Μέχρι και πρίν ενα μήνα εδώ τις είχα τις κάρτες. Ξέρω ακριβώς τί σου λές. Οπότε ασε τα τσιτάτα σε εμένα δεν πιάνουν... μα και να ηθελες upscale "στα παιχνιδια που παιζεις εσυ" ή γενικα στα κανονικα παιχνιδια που παιζει ο κανονικος κοσμος, με την amd και το fsr2-3 καλυτερα να κατσεις τιμωρια ορθιος στο ενα ποδι. να μην μιλησουμε για θερμοκρασιες (100c) και καταναλωσεις (300w) κλπ κλπ ειπαμε παιδες, κανα reality check που και που καλο κανει σε ολους Επεξ/σία 25 Απριλίου από _Petros_ 1 2 1
charllestone Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, _Petros_ είπε μα και να ηθελες upscale "στα παιχνιδια που παιζεις εσυ" ή γενικα στα κανονικα παιχνιδια που παιζει ο κανονικος κοσμος, με την amd και το fsr2-3 καλυτερα να κατσεις τιμωρια ορθιος στο ενα ποδι. να μην μιλησουμε για θερμοκρασιες (100c) και καταναλωσεις (300w) κλπ κλπ ειπαμε παιδες, κανα reality check που και που καλο κανει σε ολους Παίδες επειδή γράφουμε σε δημόσιο φόρουμ δεν μπορούμε να λέμε ανακρίβειες και ότι νά'ναι.. οπότε προσοχή. Σε πληροφορώ ότι ειχα την 3070 gaming oc της gigabyte και μετα την XFX 6800XT, οι θερμοκρασίες της 3070 ήταν υψηλότερες, βάραγε 80αρια. Η 6800ΧΤ πάνω απο 72 δεν έχει πάει και την έχω σε silent mode, ούτε που ακούγεται. Δεν μιλάς σε άσχετο αυτή τη στιγμή για να λές τετοια πραγματα. Ούτε το dlss performance είναι καλύτερο απο native. γιατι για εκεί είναι τώρα η 3070... Επεξ/σία 25 Απριλίου από charllestone 2
kkatzos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, _Petros_ είπε καρταρα ητανε στην εποχη της. Ναι 36 λεπτά πριν, _Petros_ είπε και τα benchmarks δινουν 23% διαφορα σε RASTER benchmark με την 3060ti, αρα περισσοτερο σε r/t "23% σε raster η 3070 και άλλα 20% σε raster η 3070Τι και άλλα 124% η 3080" 🤣🤩🤩 (σύμφωνα με τυχαία βιντεάκια από το youtube 🤣🤣🤣 ) Όχι Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Γύρω στο 10% είναι, ανάλογα την υλοποίηση: Spoiler 2021 2023 "extra 12,5%" σε High RT στο Control λέει στο DF o Richard άντε να παίξεις με τον Bluray τώρα 36 λεπτά πριν, _Petros_ είπε πραγματικα εχετε βαφτισει το κρεας->ψαρι μερικοι Εγώ σίγουρα όχι Επεξ/σία 25 Απριλίου από kkatzos 1
_Petros_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 1 λεπτό πριν, charllestone είπε Παίδες επειδή γράφουμε σε δημόσιο φόρουμ δεν μπορούμε να λέμε ανακρίβειες κα ότι νάναι.. οπότε προσοχή. Σε πληροφορώ ότι ειχα την 3070 gamimg oc της gigabyte και μετα την XFX 6800XT, οι θερμοκρασίες της 3070 ήταν υψηλότερες, βάραγε 80αρια. Η 6800ΧΤ πάνω απο 72 δεν έχει πάει και την έχω σε silent mode, ούερ που ακούγεται. Δεν μιλάς σε άσχετο αυτή τη στιγμή για να λές τετοια πραγματα. ουτε εσυ μιλας με ασχετο, τα τελευταια χρονια εχω βαρεθει να λεω σε γνωστους μου με 6800-6900 που ολο τις καθαριζουν και τις περνάνε thermal paste οτι ειναι ...νορμαλ τα ψηλα 90αρια ακομα και για απλη χρηση και δεν χρειαζεται να τις κανουν undeclock κλπ κλπ. οσο για τη δικια σου, ....μαλλον θα ηταν διασταυρωση με πιγκουϊνο 1
charllestone Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, _Petros_ είπε ουτε εσυ μιλας με ασχετο, τα τελευταια χρονια εχω βαρεθει να λεω σε γνωστους μου με 6800-6900 που ολο τις καθαριζουν και τις περνάνε thermal paste οτι ειναι ...νορμαλ τα ψηλα 90αρια ακομα και για απλη χρηση και δεν χρειαζεται να τις κανουν undeclock κλπ κλπ. οσο για τη δικια σου, ....μαλλον θα ηταν διασταυρωση με πιγκουϊνο Για ψάξε στο ιντερνετ τώρα τί άλλα λένε για τις 6800 και πές μας. Και κάποιες 4080/4090/5080/5090 είχαν προβλήματα με θερμοκρασίες, είχαν θέματα με τους connectors και πολλά άλλα θέματα, δεν σημαίνει οτι όλες οι 4080/4090/5080/5090 είναι έτσι. Δεν συγκρίνονται οι κάρτες, αυτά που λές δεν στέκουν. Επεξ/σία 25 Απριλίου από charllestone
_Petros_ Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 6 λεπτά πριν, kkatzos είπε "23% σε raster η 3070 και άλλα 20% σε raster η 3070Τι και άλλα 124% η 3080" 🤣🤩🤩 Όχι Δε θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε. Γύρω στο 10% είναι, ανάλογα την υλοποίηση. το προβλημα που εχουμε ολοι για να μαθουμε κατι σωστο, ειναι οτι πρεπει πρωτα να ξε-μαθουμε το λαθος που νομιζαμε για σωστο. εβαλα benchmarks απο πανω, και 3d mark και cyberpunk 2 1
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 7 λεπτά πριν, rioener είπε Το Clair Obscur: Expedition 33 το έχει κάποιος να μας αναφέρει vram χρήση γιατί στο reddit γράφουν για 8gb σε low. 2
rioener Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τέλεια ευχαριστώ! 9-10 οπότε σε 4κ epic, μια χαρά!
korakios Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Φαίνεται τίμιο απο γραφικά/επιδόσεις . Εντύπωση μου κάνει που χρησιμοποιεί τόση "λίγη" ram , νόμιζα υποστήριζε dx directstorage , μάλλον οι devs ασχολήθηκαν με την UE5 engine ...
kkatzos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _Petros_ είπε το προβλημα που εχουμε ολοι για να μαθουμε κατι σωστο, ειναι οτι πρεπει πρωτα να ξε-μαθουμε το λαθος που νομιζαμε για σωστο. Κλαίω... 🤣 1 ώρα πριν, _Petros_ είπε εβαλα benchmarks απο πανω, και 3d mark και cyberpunk Πολύ έγκυρα κιόλας. Τα #1 ranks από το 3DMARK, με τη μοναδική 3070 στον κόσμο κατασκευασμένη στα 5nm της TSMC, αφού πιάνει σχεδόν 2400Mhz. Και screenshots από βιντεάκια στο youtube που συγκρίνουν Α ΧΑ ΧΧΑ ΧΑ. screenshots!!! Να και ένα από το βίντεο του Owen (3060Τι FE vs Asus 3070 Dual OC.) Spoiler ΩΩΩΩΩΩ 🤣 59 λεπτά πριν, _Petros_ είπε ΛΑΘΟΣ τα benchmarks του Owen Άλλο benchmarks, άλλο screenshots. "Σωστάααααα" είναι screenshots. Δες το παραπάνω screenshot που δεείχνει περισσότερα fps στην 3060Τι FE 59 λεπτά πριν, _Petros_ είπε ΛΑΘΟΣ οι μετρησεις του TechPowerUp Και αυτό "σωστό". 22% ταχύτερη η 3070 από την 5060Ti σύμφωνα με TPU. 🤣 Επεξ/σία 25 Απριλίου από kkatzos 2
Aten-Ra Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 6 hours ago, Tambas91 said: Ωραία άρα είναι ψιλό ανούσιο το 1440 native το θέμα είναι να δούμε τι διαφορά έχουν σε 1440p με dlssq… Εύλογη ερώτηση από τον παλιό σου κολλητό… πριν 150 σελίδες που έγραφες η 6800χτ με 16 είναι πιο future proof από 3070 με 8, και στο διάγραμμα είναι στα ίδια … καλά πήγε και αυτό Την 3060 12GB την βλέπεις ??? που είναι η 3070 8GB οεοοεεοοοο ???
Tambas91 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Την 3060 12GB την βλέπεις ??? που είναι η 3070 8GB οεοοεεοοοο ??? Ωραίος!! πόσταρες indiana jones να μας δείξεις ότι δε φτάνουν τα 8 gb το ξέρουμε το έχουμε πει χίλιες φορες, για την 3070 8gb με την 6800xt 16 gb έχεις να πεις κάτι? που λέγατε τότε ότι η μια είναι futureproof ενώ η άλλη όχι? (σύμφωνα πάντα με αυτό που πόσταρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα