Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, Tambas91 said:

Ωραίος!! πόσταρες indiana jones να μας δείξεις ότι δε φτάνουν τα 8 gb το ξέρουμε το έχουμε πει χίλιες φορες, 

Ξέρεις που γράφεις ??? στο topic για Vram  . Ξέρεις στο topic που λέμε ότι δεν φτάνουν τα 8GB πλέον για AAA παιχνίδια 😉.  Δεν κάνω vs, για αυτό συγκρίνω NVIDIA vs NVIDIA και ιδιαίτερα ίδιες κάρτες με διαφορετικά Vram (8GB vs 16GB) όπως οι 7600/7600XT και 4060Ti/5060Ti

30 minutes ago, Tambas91 said:

για την 3070 8gb με την 6800xt 16 gb έχεις να πεις κάτι? 

Αν θέλεις απάντηση στο ερώτημα σου , σύμφωνα με το topic και την Vram,  στο Indiana η 6800ΧΤ  16GB είναι στα 64fps ενώ η 3070 των 8GB είναι στο 0, Zero, Nada  και όλα αυτά λόγο Vram. 

Επεξ/σία από Aten-Ra
  • Like 2
  • Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς καμμία λογική εξήγηση πως γίνεται να του κρασαρε η 3080 με τα 10gb αλλά η 7600 με τα 8gb  να μην έχει θεμα?image.png.45ff37f0346df330846f5b83973ed46a.png

Επεξ/σία από niko13
  • Haha 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, niko13 είπε

Έχει κανείς καμμία λογική εξήγηση πως γίνεται να του κρασαρε η 3080 με τα 10gb αλλά η 7600 με τα 8gb  να μην έχει θεμα?image.png.45ff37f0346df330846f5b83973ed46a.png

μάλλον θέμα driver όταν έκανε το τεστ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Ξέρεις που γράφεις ??? στο topic για Vram  . Ξέρεις στο topic που λέμε ότι δεν φτάνουν τα 8GB πλέον για AAA παιχνίδια 😉.  Δεν κάνω vs, για αυτό συγκρίνω NVIDIA vs NVIDIA και ιδιαίτερα ίδιες κάρτες με διαφορετικά Vram (8GB vs 16GB) όπως οι 7600/7600XT και 4060Ti/5060Ti

Για vram έγινε η αρχική ερώτηση 

20 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Αν θέλεις απάντηση στο ερώτημα σου , σύμφωνα με το topic και την Vram,  στο Indiana η 6800ΧΤ  16GB είναι στα 64fps ενώ η 3070 των 8GB είναι στο 0, Zero, Nada  και όλα αυτά λόγο Vram. 

Δεν είναι δικιά μου η ερώτηση εγώ απλά τη μετέφερα… εγώ να σου πω την αλήθεια την απάντηση δε την κατάλαβα μπορεί να την καταλάβει ο πρώην αδερφός σου … εγώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω όσοι γράφατε τότε για doa 3070 περιμένατε να βγει 5 χρόνια μετά 1, ένα,uno, παιχνίδι που δεν παίζει καλά για να υποστηρίξετε το επιχείρημα σας … 

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Tambas91 said:

εγώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω όσοι γράφατε τότε για doa 3070 περιμένατε να βγει 5 χρόνια μετά 1, ένα,uno, παιχνίδι που δεν παίζει καλά για να υποστηρίξετε το επιχείρημα σας … 

Ρε ση μην γράφεις τέτοια εδώ μέσα, από τότε που άνοιξε το Topic πριν δυο χρόνια έχει πρόβλημα η 3070 σε παιχνίδια με τα 8GB,  απλά σήμερα υπάρχει πλέον ΚΑΙ παιχνίδι που δεν παίζει ούτε σε 1080p με RT με 8GB Vram.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

εγώ από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω όσοι γράφατε τότε για doa 3070 περιμένατε να βγει 5 χρόνια μετά 1, ένα,uno, παιχνίδι που δεν παίζει καλά για να υποστηρίξετε το επιχείρημα σας … 

Δεν ξέρω ποια τα λέγανε αλλά σου έχω ξαναπεί

Το Forza Horizon 5 του 2021 σε 8άρες αν βάλεις Extreme preset + RT τρώνε ήττα. Και πτώση fps σε κάποια σημεία (π.χ. στο Hot Wheels DLC) και αυτόματη (χωρίς ενημέρωση του χρήστη) μείωση ανάλυσης των textures. Οπότε μια 3070 άνετα θα το έπαιζε ~100 fps αλλά παίρνει @@ λόγω VRAM.

Το ίδιο ισχύει και για Forza Motorsport και για Halo Infinite. Είχα 3070Ti και ξέρω

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε

Ρε ση μην γράφεις τέτοια εδώ μέσα, από τότε που άνοιξε το Topic πριν δυο χρόνια έχει πρόβλημα η 3070 σε παιχνίδια με τα 8GB,  απλά σήμερα υπάρχει πλέον ΚΑΙ παιχνίδι που δεν παίζει ούτε σε 1080p με RT με 8GB Vram.

’Aρα αφού αυτό το παιχνίδι δε το τρέχουν καλά οι 12αρες doa, εγώ με 5080 16gb δε μπορώ να τα βάλω όλα δεξιά γιατί δε φτάνει η vram doa και αυτή και η 9070xt φαντάζομαι συμφωνείς? doa... μονο 4090, 5090 γιατί δε παίζει καλά το indiana, οι άλλες doa οποτε κάρτα από AMD δεν αγοράζεις ούτε με σφαίρες γιατί με τι λογική σου δε παίζουν το indiana, και από nvidia δινεις 1500+ και είσαι jet 

40 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Δεν ξέρω ποια τα λέγανε αλλά σου έχω ξαναπεί

Έλα ρε συ αφού το παρακολουθείς το forum

41 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Το Forza Horizon 5 του 2021 σε 8άρες αν βάλεις Extreme preset + RT τρώνε ήττα. Και πτώση fps σε κάποια σημεία (π.χ. στο Hot Wheels DLC) και αυτόματη (χωρίς ενημέρωση του χρήστη) μείωση ανάλυσης των textures. Οπότε μια 3070 άνετα θα το έπαιζε ~100 fps αλλά παίρνει @@ λόγω VRAM.

Το ίδιο ισχύει και για Forza Motorsport και για Halo Infinite. Είχα 3070Ti και ξέρω

Εγώ συμφωνώ ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει κάρτα εν έτη 2025 με 8gb ram εκτος από καμια 5050... κατά τα αλλα αυτό που περιγράφεις με το forza λύνεται πολύ εύκολα είτε βάζοντας ένα preset κάτω τα textures είτε βάζοντας dlss

κατά τα αλλα και την 4080 πέρσι doa τη βγάζαν βεβαια τώρα η 9070xt είναι καρταρα με τα όλα της και η 5070 doa γιατί δε τα παίζει όλα δεξιά στο indiana γενικά το θέατρο του παραλογου

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε

πέρσι doa τη βγάζαν βεβαια τώρα η 9070xt είναι καρταρα με τα όλα της και η 5070 doa γιατί δε τα παίζει όλα δεξιά στο indiana γενικά το θέατρο του παραλογου

Tamba αδερφέ μου, αν δεν μπορείς να τα βάλεις όλα δεξιά και να έχεις 100+ fps η κάρτα είναι άχρηστη δεν το ήξερες αυτό;B)

Δημοσ.
1 hour ago, Tambas91 said:

’Aρα αφού αυτό το παιχνίδι δε το τρέχουν καλά οι 12αρες doa, εγώ με 5080 16gb δε μπορώ να τα βάλω όλα δεξιά γιατί δε φτάνει η vram doa και αυτή και η 9070xt φαντάζομαι συμφωνείς? doa... μονο 4090, 5090 γιατί δε παίζει καλά το indiana, οι άλλες doa οποτε κάρτα από AMD δεν αγοράζεις ούτε με σφαίρες γιατί με τι λογική σου δε παίζουν το indiana, και από nvidia δινεις 1500+ και είσαι jet 

Από τα 8GB της 3070 πως πήγαμε στα 12GB της 5070 ??

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Tambas91 είπε

’Aρα αφού αυτό το παιχνίδι δε το τρέχουν καλά οι 12αρες doa, εγώ με 5080 16gb δε μπορώ να τα βάλω όλα δεξιά γιατί δε φτάνει η vram doa και αυτή και η 9070xt φαντάζομαι συμφωνείς?

ότι να'ναι παραλογισμός , λες και δεν καταλαβαίνεις ....

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Παίζει απλά πρέπει να βάλεις το texture size pool στο low η medium,στο Ινδιάνα και στο ultra να βάλεις πάλι τα textures είναι τα ίδια σκ@τα 

Δημοσ.

Ε σόρρυ κιόλας, αλλά κάρτα που βάζει τα textures στο low για να τρέξει κάτι ημι-ανθρώπινα σου φαίνεται ότι τραβάει ακόμα?

Επίσης το έχουμε πει τόσες φορές, αν ένα setting δεν θες να ρίξεις, αυτό είναι τα textures.

Τουλάχιστον για τώρα σε αρκετά παιχνίδια φαίνεται ότι απλά ρίχνοντας textures στα high (αντί για ultra), συνήθως λύνει το πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Aten-Ra είπε

Από τα 8GB της 3070 πως πήγαμε στα 12GB της 5070 ??

Και αυτή doa την βγάλατε όταν παρουσιάστηκε επειδή δεν τρέχει το indiana 

8 ώρες πριν, korakios είπε

ότι να'ναι παραλογισμός , λες και δεν καταλαβαίνεις ....

Ναι εγώ είμαι ο παράλογος εσύ που θες να πάρεις 5060τι και να τα βάλεις όλα δεξιά χωρίς upascaling και χωρίς να ρήξεις ρυθμίσεις είσαι λογικός... όταν μερικοί καταλάβετε ότι ακόμα και 5090 να έχεις θέλεις "fake frames και upscaling για να παίξεις και ίσως να ρήξεις και ρυθμίσεις κάπου τα λέμε... τώρα πως έγινε η νόρμα να θες 5060τι και να τα έχεις όλα δεξιά άβυσσος η ψυχή ορισμένων...

16 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Tamba αδερφέ μου, αν δεν μπορείς να τα βάλεις όλα δεξιά και να έχεις 100+ fps η κάρτα είναι άχρηστη δεν το ήξερες αυτό;B)

Το ξέρω γι αυτό πούλησα 4090 έδωσα 2k και έπρεπε να ρίχνω ρυθμίσεις, να βάζω fake frames, ψεύτικο 4k upscaling με dlss ενώ ήθελα όλα δεξιά native μεθανιώτικα :P 

Επεξ/σία από Tambas91
Δημοσ.
17 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Το πρόβλημα δεν είναι αν θα τα βάλεις όλα δεξιά ή όχι. Το πρόβλημα είναι αν ο πυρήνας μπορεί αλλά πρέπει να ρίξεις settings λόγω vram επειδή ο πέτσινος θέλει να σε πηγαίνει σε όλο και ακριβότερα skus και δεν βάζει λίγο vram παράπανω η οποία κοστίζει cents στην μαζική παραγωγή. 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...