Aten-Ra Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 51 minutes ago, Tambas91 said: Ναι εγώ είμαι ο παράλογος εσύ που θες να πάρεις 5060τι και να τα βάλεις όλα δεξιά χωρίς upascaling και χωρίς να ρήξεις ρυθμίσεις είσαι λογικός... Εσύ είσαι ο παράλογος, 65 fps βγάζει η 5060ti 16GB με RT στα 1440p , η 8GB στα ίδια settings κρασάρει. Μας έχετε κάνει τσουρέκια τα @@ρια με το FSR και ότι πονάνε τα μάτια σας αλλά το να ρίξετε τα Textures στο Medium δεν σας πειράζει αρκεί να μην πούμε κάτι κακό για κάρτα τις NVIDIA. 23 minutes ago, just_a_dude said: Το πρόβλημα δεν είναι αν θα τα βάλεις όλα δεξιά ή όχι. Το πρόβλημα είναι αν ο πυρήνας μπορεί αλλά πρέπει να ρίξεις settings λόγω vram επειδή ο πέτσινος θέλει να σε πηγαίνει σε όλο και ακριβότερα skus και δεν βάζει λίγο vram παράπανω η οποία κοστίζει cents στην μαζική παραγωγή. Είναι ξεφτιλίκι να βγάζει 50fps με RT η 3060 12GB στα 1080p και η 3070 8GB με τα ίδια settings να κρασάρει λόγο Vram ενώ λόγο πυρήνα θα έβγαζε παραπάνω από την 3060. 6
Tambas91 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 21 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Το πρόβλημα δεν είναι αν θα τα βάλεις όλα δεξιά ή όχι. Το πρόβλημα είναι αν ο πυρήνας μπορεί αλλά πρέπει να ρίξεις settings λόγω vram επειδή ο πέτσινος θέλει να σε πηγαίνει σε όλο και ακριβότερα skus και δεν βάζει λίγο vram παράπανω η οποία κοστίζει cents στην μαζική παραγωγή. Μαζί σου το θέμα όμως είναι να δούμε που υπάρχει όντως πρόβλημα και δεν παίζουν οι κάρτες και που απλά το λύνεις βάζοντας dlss ή ρίχνεις κάτω μια τα textures και παίζεις.. Από τα παραδείγματα μέχρι τώρα στο μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει όντως πρόβλημα και αντέχει ο πυρήνας αλλα σε κρεμάει η vram είναι το indiana, όλα τα υπόλοιπα άμα δεις σου τα βάζουν όλα δεξιά χωρίς dlss όπως στο rachet και σου λέει δε φτάνει η vram... ε άμα θες να είσαι μίζερος κάτσε και κλαίγε ότι δε φτάνει η vram άμα θες να παίξεις βάλε dlssq και παίξε... 13 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Εσύ είσαι ο παράλογος, 65 fps βγάζει η 5060ti 16GB με RT στα 1440p , η 8GB στα ίδια settings κρασάρει. Μας έχετε κάνει τσουρέκια τα @@ρια με το FSR και ότι πονάνε τα μάτια σας αλλά το να ρίξετε τα Textures στο Medium δεν σας πειράζει αρκεί να μην πούμε κάτι κακό για κάρτα τις NVIDIA. ΑΝ είχες το παιχνίδι θα ήξερες ότι αυτό που ποστάρεις δεν είναι με δεξιά τα textures γιατί ΔΕ ΦΤAΝΟΥΝ ΣΤΟ INDIANA ΟΎΤΕ ΜΕ 12 GB, πιθανότατα είναι με 2 σκάλες κάτω αλλα τι σου λέω τώρα εκεί σου έχει κολλήσει η βελόνα τώρα που το βρήκες 2
Aten-Ra Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 20 minutes ago, Tambas91 said: ΑΝ είχες το παιχνίδι θα ήξερες ότι αυτό που ποστάρεις δεν είναι με δεξιά τα textures γιατί ΔΕ ΦΤAΝΟΥΝ ΣΤΟ INDIANA ΟΎΤΕ ΜΕ 12 GB, πιθανότατα είναι με 2 σκάλες κάτω αλλα τι σου λέω τώρα εκεί σου έχει κολλήσει η βελόνα τώρα που το βρήκες Είσαι τελείως σε denial mode, με τα ίδια settings ότι και να είναι , η άλλη κάρτα με τα 8GB ΚΡΑΣΑΡΕΙ, γκεγκε ??? Ο πυρήνας της 3070 θα έβγαζε παραπάνω αλλά με τα ίδια settings η 3070 8GB ΚΡΑΣΑΡΕΙ λόγο Vram ενώ η 3060 12GB βγάζει 50fps, αλλά εσύ προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για το ότι δεν είναι όλα δεξιά κλπ.
Tambas91 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 2 ώρες πριν, Aten-Ra είπε Είσαι τελείως σε denial mode, με τα ίδια settings ότι και να είναι , η άλλη κάρτα με τα 8GB ΚΡΑΣΑΡΕΙ, γκεγκε ??? Ο πυρήνας της 3070 θα έβγαζε παραπάνω αλλά με τα ίδια settings η 3070 8GB ΚΡΑΣΑΡΕΙ λόγο Vram ενώ η 3060 12GB βγάζει 50fps, αλλά εσύ προσπαθείς να βρεις δικαιολογίες για το ότι δεν είναι όλα δεξιά κλπ. Πριν λίγα λεπτά έγραψες αυτό : Μας έχετε κάνει τσουρέκια τα @@ρια με το FSR και ότι πονάνε τα μάτια σας αλλά το να ρίξετε τα Textures στο Medium δεν σας πειράζει αρκεί να μην πούμε κάτι κακό για κάρτα τις NVIDIA. υπονοώντας ότι κάνει τζιζ να ρήξεις τα textures γιατί θα σου χαλάσει όλη η εμπειρία... μετά γραφεις ότι : με τα ίδια settings ότι και να είναι μπορείς να διαλέξεις άμα σε νοιάζει να ρήξεις τα textures ναι ή όχι? και σου λέω ότι σε αυτό το διάγραμμα τα έχει όλα medium γιατί οι 12αρες δε τρέχουν ούτε σε 1080p το παιχνίδι με dlss άμα βάλεις pt... επικαλείσαι ένα παιχνίδι που δε ξέρεις καν πως το τρέχουν στα πινακάκια που βάζεις και έχει πρόβλημα optimization αφού δε λες να το καταλάβεις βαριέμαι να συνεχίσω
korakios Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 4 ώρες πριν, Tambas91 είπε Ναι εγώ είμαι ο παράλογος εσύ που θες να πάρεις 5060τι και να τα βάλεις όλα δεξιά χωρίς upascaling και χωρίς να ρήξεις ρυθμίσεις είσαι λογικός.. ότι να'ναι 2η φορά . Δεν κατάλαβες δλδ οτι η ίδια κάρτα τρέχει κανονικά με περισσότερη vram . Ενώ με λιγότερη είτε κρασάρει ή έχει stutters ή δε φορτώνει τα textures . Το αποκλείω να μην το κατάλαβες , ελπίζω απλά να τρολάρεις 2 1
Aten-Ra Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 7 hours ago, Tambas91 said: Πριν λίγα λεπτά έγραψες αυτό : Μας έχετε κάνει τσουρέκια τα @@ρια με το FSR και ότι πονάνε τα μάτια σας αλλά το να ρίξετε τα Textures στο Medium δεν σας πειράζει αρκεί να μην πούμε κάτι κακό για κάρτα τις NVIDIA. υπονοώντας ότι κάνει τζιζ να ρήξεις τα textures γιατί θα σου χαλάσει όλη η εμπειρία... μετά γραφεις ότι : με τα ίδια settings ότι και να είναι μπορείς να διαλέξεις άμα σε νοιάζει να ρήξεις τα textures ναι ή όχι? και σου λέω ότι σε αυτό το διάγραμμα τα έχει όλα medium γιατί οι 12αρες δε τρέχουν ούτε σε 1080p το παιχνίδι με dlss άμα βάλεις pt... επικαλείσαι ένα παιχνίδι που δε ξέρεις καν πως το τρέχουν στα πινακάκια που βάζεις και έχει πρόβλημα optimization αφού δε λες να το καταλάβεις βαριέμαι να συνεχίσω Λες και μιλάω σε 5 χρονών παιδάκι, η μια κάρτα με X Textures βγάζει 50 fps ενώ η άλλη με X Textures κρασάρει και για να παίξει το παιχνίδι χρειάζεται να ρίξεις σε Y Textures γκεγκε ?? Επίσης, το γράφημα είναι με RT και ΟΧΙ PT , δεν είναι με Medium settings. 2
niko13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 6 hours ago, Aten-Ra said: Λες και μιλάω σε 5 χρονών παιδάκι, η μια κάρτα με X Textures βγάζει 50 fps ενώ η άλλη με X Textures κρασάρει και για να παίξει το παιχνίδι χρειάζεται να ρίξεις σε Y Textures γκεγκε ?? Επίσης, το γράφημα είναι με RT και ΟΧΙ PT , δεν είναι με Medium settings. Αδερφέ μου ,άμα σου σήκωνα εγώ πινακακι για να επιχειρηματολογήσω και η μόνη 8gb κάρτα που κρασαρε ήταν η 7600,ενώ όλες οι πράσινες με 8gb δεν είχαν θέμα ,ακόμα και σε 4k ,θα το επερνες σοβαρά σαν επιχείρημα?Αυτό μας ζητάς να καταπιουμε..Πως η 3080 με τα 10gb κρασαρει αλλά η 7600 αλφάδι(πράγμα που από μόνο του καταριπτει τον ισχυρισμό σου για τα 8gb).Πιο ορισμό του cherry picking δεν θα μπορούσες να κανεις,κουρασατε. 1 1 1
Tambas91 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 7 λεπτά πριν, niko13 είπε Αδερφέ άμα σου σήκωνα εγώ πινακακι για να επιχειρηματολογήσω και η μόνη 8gb κάρτα που κρασαρε ήταν η 7600,ενώ όλες οι πράσινες με 8gb δεν είχαν θέμα θα το επερνες σοβαρά σαν επιχείρημα?Αυτό μας ζητάς να καταπιουμε..Πως η 3080 με τα 10gb κρασαρει αλλά η 7600 αλφάδι(πράγμα που από μόνο του καταριπτει τον ισχυρισμό σου για τα 8gb).Πιο ορισμό του cherry picking δεν θα μπορούσες να κανεις,κουρασατε. Πραγματικά έχει κουράσει όμως... τους εξηγείς ότι είναι παιχνίδι που και 16 gb να έχεις δε τρέχει καλά εκεί το χαβά τους... αν κάποιος θέλει ας το ζωγραφίσει μήπως το καταλάβουν έτσι, όλες οι κάρτες DOA γιατί δε παίζουν indiana 1 1 1
akoinonitos Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πραγματικά έχει κουράσει όμως... τους εξηγείς ότι είναι παιχνίδι που και 16 gb να έχεις δε τρέχει καλά εκεί το χαβά τους... αν κάποιος θέλει ας το ζωγραφίσει μήπως το καταλάβουν έτσι, όλες οι κάρτες DOA γιατί δε παίζουν indiana Αντι να πας να φτιαξεις το κουτι καθεσαι και τσακωνεσαι εδωμεσα? 2
Tambas91 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 11 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Αντι να πας να φτιαξεις το κουτι καθεσαι και τσακωνεσαι εδωμεσα? Κάτσε Χρήστο γιατί άμα ξανά διαβάσω ότι δε φτάνουν τα GB στο indiana δε θα το φτιάξω θα το χαλάσω από τις κουτουλιές 1
niko13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Πραγματικά έχει κουράσει όμως... τους εξηγείς ότι είναι παιχνίδι που και 16 gb να έχεις δε τρέχει καλά εκεί το χαβά τους... αν κάποιος θέλει ας το ζωγραφίσει μήπως το καταλάβουν έτσι, όλες οι κάρτες DOA γιατί δε παίζουν indiana Στο πυρήνα του ζητήματος δεν διαφωνώ,δεν θα έπρεπε να βγαίνουν κάρτες με 8gb σήμερα.Ιδιαιτερα στο ίδιο sku ,είναι προκλητικό το σπρώξιμο να χαλάσεις παραπάνω χρήματα.Αλλα δεν παίρνουν όλοι κάρτες για να παίζουν τα πάντα δεξιά σε AAA games με rt.Για αυτό το γενικο doa που φοριέται πολύ δεν με βρίσκει συμφωνο.Εμενα από τον κύκλο μου μόνο εγώ έχω το κόλλημα με τα γραφικά,όλοι οι άλλοι γνωστοί μου δεν έχουν θέμα να ρίξουν settings στα γραφικά για να πιάσουν τα frames που θέλουν. 1 1
Aten-Ra Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου 40 minutes ago, niko13 said: Αδερφέ μου ,άμα σου σήκωνα εγώ πινακακι για να επιχειρηματολογήσω και η μόνη 8gb κάρτα που κρασαρε ήταν η 7600,ενώ όλες οι πράσινες με 8gb δεν είχαν θέμα ,ακόμα και σε 4k ,θα το επερνες σοβαρά σαν επιχείρημα?Αυτό μας ζητάς να καταπιουμε..Πως η 3080 με τα 10gb κρασαρει αλλά η 7600 αλφάδι(πράγμα που από μόνο του καταριπτει τον ισχυρισμό σου για τα 8gb).Πιο ορισμό του cherry picking δεν θα μπορούσες να κανεις,κουρασατε. Σε όλο το Review έχει αρκετά παιχνίδια που φαίνεται η διαφορά από την 5060Τι 8GB σε σχέση με την 5060Ti 16GB, το Indiana το ανέβασα γιατί είναι μεγαλύτερες οι διαφορές, δεν είναι το μόνο παράδειγμα που έχουν τραγικές επιπτώσεις τα 8GB σε παιχνίδια. Και μην ξεχνάμε τα παιχνίδια που οι επιδόσεις καρτών 8GB είναι στα ίδια επίπεδα με τις 12/16GB κάρτες αλλά τα Textures απλά δεν φορτώνουν. https://www.techspot.com/review/2980-nvidia-geforce-rtx-5060-ti-8gb/#Indiana_Jones_and_the 3
niko13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Aten-Ra είπε Σε όλο το Review έχει αρκετά παιχνίδια που φαίνεται η διαφορά από την 5060Τι 8GB σε σχέση με την 5060Ti 16GB, το Indiana το ανέβασα γιατί είναι μεγαλύτερες οι διαφορές, δεν είναι το μόνο παράδειγμα που έχουν τραγικές επιπτώσεις τα 8GB σε παιχνίδια. Και μην ξεχνάμε τα παιχνίδια που οι επιδόσεις καρτών 8GB είναι στα ίδια επίπεδα με τις 12/16GB κάρτες αλλά τα Textures απλά δεν φορτώνουν. https://www.techspot.com/review/2980-nvidia-geforce-rtx-5060-ti-8gb/#Indiana_Jones_and_the Ρε συ δεν πάμε να σε βγάλουμε τρελό πως δεν έχουν καμμία διαφορά οι δύο κάρτες γενικα σε κανένα σεναριο.Αλλα είναι το χαμηλότερο sku της πράσινης.Δεν είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις για τίποτα πάνω από 1080p σε Aaa.Καλη ώρα το space marine που έβαλες από πάνω...Πήρε δηλαδή κάποιος 5060ti για να τρέξει 4κ μόνιτορ?Είναι ρεαλιστικό σενάριο αυτό?Πιο πολλούς παντως θα βρεις να μην ασχολούνται με τελευταίους ΑΑΑ τίτλους ή να μην έχουν το ταμπού του να ρίξουν γραφικά μια σκαλα για να κάνουν τη δουλειά τους.Γι αυτούς η κάθε 5060ti μόνο doa δεν είναι.Γι αυτό και το βρίσκω ακραίο να το λέμε. Επεξ/σία 27 Απριλίου από niko13
korakios Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, niko13 είπε Δεν είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις για τίποτα πάνω από 1080p σε Aaa (και) για 1080p λέμε όπου τα 8G έχουν θέμα πλέον , εκεί κυρίως είναι το πρόβλημα edit @Tambas91 δες το παρακάτω ποστ Επεξ/σία 27 Απριλίου από korakios 1
niko13 Δημοσ. 27 Απριλίου Δημοσ. 27 Απριλίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, korakios είπε (και) για 1080p λέμε όπου τα 8G έχουν θέμα πλέον , εκεί κυρίως είναι το πρόβλημα Δεν έχω διαβάσει κ όλα τα pοst να ξέρω πόσα και ποια games είναι αυτά.Εγω απλά είδα ένα συμπέρασμα να βγαίνει στις τελευταίες σελίδες από ένα πινακακι που δεν βγάζει κανένα νόημα σε ενα ουδέτερο μάτι.Αυτο το λέω γιατί ήδη υπάρχει στον πίνακα κάρτα (7600) με 8gb που δεν κρασαρει ακόμα και σε 4κ.Αναγκαστικα αν δεν φτάνουν τα 8gb ρίχνεις γραφικά ή αν ισχύουν όσα λέγανε χθες οι hardware unboxed σε κάρτες με fsr4 και dlls4 ανοίγεις πλέον upscale και σε 1080p.Τι να πει δηλαδή ο άλλος που πήρε 5090 και βαζει upscale στα θεοβαρα games σε 4κ.. Επεξ/σία 27 Απριλίου από niko13 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα