Προς το περιεχόμενο

προγραμματα ανακτησης δεδομενων με σειρα


thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας φτιαξουμε μια λιστα με ολα τα προγραμματα τα οποια μπορουν να μας βοηθησουν για την ανακτηση των δεδομενων μας απο διαμορφωση ενος σκληρου δισκου με την σειρα. Πρωτα ας ξεκινουσουμε απο τα ποιο χρεισιμα που δουλευουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προγραμματα ανακτησης δεδομενων με σειρα

δεν υπαρχει κανενας λογος να μπουν σε σειρα, προγραμματα που λειτουργουν. Απο την στιγμη που κανει την δουλεια του, γιατι καποιο να ειναι στην θεση Νο1 και καποιο στο τελος ....???? ΜΕ ποιο δικαιωμα "καποιος" υποβιβαζει την δουλεια καθε προγραμματιστη / εταιρειας ? οσα εχουν προβλημα ΔΕΝ θα αναφερθουν.

το μεγαλο προβλημα ειναι η εμπειρια του χρηστη που προσπαθει να κανει ανακτηση, πχ σε HDD (τυχαια η περιγραφη), χωρις να γνωριζει το μεγεθος του προβληματος. Υπαρχουν περιπτωσεις που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η λειτουργια του αποθηκευτικου μεσου και η προσβαση σε αυτο με εφαρμογες, αφου κατι τετοιο θα ειναι η καταστροφη των αρχειων. Μονο με ειδικα εργαλεια μπορει να γινει δουλεια. Και τα εργαλεια αυτα και τις τεχνικες τα βρισκουμε σε ελαχιστες εταιρειες.

Οσο για τις γνωσεις του ενδιαφερομενου, εστω και στο πιο απλο, την χρηση της εφαρμογης σε απλες καταστασεις χαμενων αρχειων, παλι "θεμα" εχουμε. Οσοι γνωριζουν - δεν ψαχνουν, οσοι ΔΕΝ γνωριζουν > ψαχνουν

Κατα την προσωπικη μου αποψη, πρωτα πρεπει να γινει ενα θεμα / σεμιναριο "γνωσης χειρισμου και αντιμετωπισης" σε αυτα τα περιστατικα και μετα ολα τα αλλα

Στις 4/4/2023 στις 11:48 ΜΜ, thelos257 είπε

Πρωτα ας ξεκινουσουμε απο τα ποιο χρεισιμα που δουλευουν.

και μετα .... τι ? θα αναφερουμε και αυτα που ΔΕΝ δουλεουν ?

η μοναδικη κατηγοριοποιηση που μπορει να γινει ειναι ... δυο λιστες > 1. δωρεαν εφαρμογες και 2. επιπληρωμη εφαρμογες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...