Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω το Wii U στις αγγελίες, στο Marketplace, στο Ebay, στο Amazon και εκτός του ότι οριακά δεν υπάρχει, η μέση τιμή είναι τα 200€, όσο περίπου κάνει ένα μεταχειρισμένο switch δηλαδή. Επίσης οι περισσότερες αγγελίες είναι μισές, άλλες έχουν μόνο την κονσόλα, άλλες έχουν την κονσόλα αλλά δεν έχουν καλώδια, άλλες έχουν την κονσόλα και τα καλώδια αλλά δεν έχουν το gamepad, ένα κανονικό μπάχαλο δηλαδή. Προς τι λοιπόν η έλλειψη και οι υψηλές τιμές; Μιλάμε για μια κονσόλα που ήταν η ντροπή της Nintendo οπότε δε δικαιολογεί αυτήν την κατάσταση. Τη στιγμή που για το Wii βρίσκεις μια πληθώρα αγγελιών από 35-40€ κιόλας. Εμένα μου ‘κατσε τώρα να θυμηθώ λίγο τα παλιά και επειδή είναι μια περίπτωση 2-σε-1 (Wii/Wii U) με πολύ καλή homebrew σκηνή, τα περισσότερα emulators και τρομερά παιχνιδάκια (που έγιναν φίρμες στο Switch) όπως Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze, Zelda BoTW, NSMB, Mario 3D World, αλλά τελικά σκιάχτηκα με αυτά που είδα και το άφησα…

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.

Δεν είναι μονο 2 σε 1, με cfw ειναι ολα τα μηχανακια της νιντεντο απο το nes και έπειτα, με 1080p σε wii και GameCube. Η ακριβή τιμη ισως οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν πολλές κονσολες. Ακόμα την εχω συνδεδεμένη στην 50αρα τιβι κ η εικόνα ειναι αξιοπρεπέστατη 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, enlightened είπε

Προς τι λοιπόν η έλλειψη και οι υψηλές τιμές

H κονσολα σε θέμα πωλήσεων έπιασε πάτο. Μιλάμε για μόλις 13 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως.

Κοινώς, η αγορά μεταχειρισμένων είναι αυτή που βλέπεις. Πολύ λίγα κομμάτια, υψηλές τιμές κτλ.

Θα έλεγα πάντως μην ασχοληθείς ιδιαίτερα. Είτε πήγαινε σε ένα switch που βρίσκεις πιο εύκολα ή δες πχ άλλο τρόπο (πχ CEMU)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το wiiu δεν κανει emulation του wii και μεσω nintedont ουτε και του GameCube ΕΙΝΑΙ οι 3 ανωτέρω κονσολες σε μια, με άριστο αποτέλεσμα σε HD.

Επεξ/σία από pollop

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...