Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα !

Ειχα την ευχάριστη ευκαιρία να παίξω πρόσφατα ένα μηχάνημα φλιπερ με θέμα το Jurassic Park και μου φάνηκε καταπληκτικό! Πολύ πιο ενδιαφέρον και γενικώς ευχάριστο. 

ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε που μπορώ να αγοράσω ένα σε κάποια σχετικά νορμαλ τιμή (500-900€) ή αν έχετε ασχοληθεί ποτέ με την κατασκευή του.

Γενικως φαντάζομαι ότι η αγορά τους (ιδίως μεταχειρισμένων) είναι περιορισμένη καθώς δεν είναι και κάτι με μεγάλο κοινό.

Βλέπω ότι είναι πολύ ιδιαίτερο σαν μηχάνημα και σχετικά αναλογικός ο τρόπος που δουλεύει. 

Σας ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω πολλά από Pinball (απλά αγαπω το Monster Bash και μετα Medieval Madness) πιστευω πως με 500-900 Ευρώ ΔΕΝ βρίσκεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο της προκοπής. Παλαιότερα υπηρχε κοντα στην Ακρόπολη ένα υπόγειο που είχε πολλά μηανήματα τα οποία τα είχε φτιάξει και έπαιζες με ενα φιξ ποσό όση ώρα ήθελες...Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Χωρίς να ξέρω πολλά από Pinball (απλά αγαπω το Monster Bash και μετα Medieval Madness) πιστευω πως με 500-900 Ευρώ ΔΕΝ βρίσκεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο της προκοπής. Παλαιότερα υπηρχε κοντα στην Ακρόπολη ένα υπόγειο που είχε πολλά μηανήματα τα οποία τα είχε φτιάξει και έπαιζες με ενα φιξ ποσό όση ώρα ήθελες...Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

Πολύ ενδιαφέρον!

Φυσικά στην τιμή που αναφέρω δεν θα ήθελα πλήρως λειτουργικό μηχάνημα αλλά κάτι που θέλει ανακατασκευή - είναι σε κακή κατάσταση (με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό). 

Καινουργια από Κίνα βλέπω ξεκινάνε από 2Κ και αγγελίες σε marketplace υπάρχουν με 1.5Κ για κάποια κομμάτια που φαίνονται σε πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια μετά το θέμα είναι η μετακίνηση: βλέπω ότι τα περισσότερα τραπέζια είναι στα 100 κιλά! 

επισης, δύσκολο να φτιάξεις ένα εντελώς δικό σου γιατί κάποια κομμάτια φαίνονται εντελώς μοναδικά προς τα τραπέζια (bumpers κλπ). Εκτός αν βρεις έναν donor που θα πάρεις από εκεί τα κομμάτια και τα χρησιμοποιήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτό το πλαίσιο τιμών, ρίξτε και μια ματιά εδώ, μπορεί να σας ενδιαφέρει το θέμα. 👍

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Dante80 είπε

Σε αυτό το πλαίσιο τιμών, ρίξτε και μια ματιά εδώ, μπορεί να σας ενδιαφέρει το θέμα. 👍

Ήθελα να το αποφύγω το ψηφιακό καθώς δεν με τραβάει τόσο πολύ. Η αλήθεια να λέγεται ότι από εξωτερικό μπορείς να βρεις καμπίνες σε αυτές τις τιμές που έχουν και παιχνίδια pinball μέσα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Παλαιότερα υπηρχε κοντα στην Ακρόπολη ένα υπόγειο που είχε πολλά μηανήματα τα οποία τα είχε φτιάξει και έπαιζες με ενα φιξ ποσό όση ώρα ήθελες...Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.

δυστυχώς έκλεισε το 2019

Δημοσ.

Φλίπερ από αυτά τα μεγάλα επιτραπέζια που είχαμε το 80-90, βρίσκεις μεταχειρισμένα από 800 ως και 5k ευρώ. Το θέμα είναι σε τι κατάσταση βρίσκονται κι αν χρειάζονται συντήρηση η επισκευη η οποία είναι άγνωστο πόσο θα κοστίσει και αν / ποιοι άνθρωποι - μάστορες υπάρχουν για να την κάνουν. 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν κάποιος έχει , πουλάει η γνωρίζει κάποιον που να πουλάει από τα μεγάλα παλιά Φλιπερ της δεκαετίας του 90 ενδιαφερομαι. Ας μου στείλει μήνυμα BA11100F-E354-44D2-B3F4-D972CFDB870F.jpeg.d2c307177ac3fdc15335ca6b72c2e88f.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
5 hours ago, ababapanos said:

Αν κάποιος έχει , πουλάει η γνωρίζει κάποιον που να πουλάει από τα μεγάλα παλιά Φλιπερ της δεκαετίας του 90 ενδιαφερομαι. Ας μου στείλει μήνυμα BA11100F-E354-44D2-B3F4-D972CFDB870F.jpeg.d2c307177ac3fdc15335ca6b72c2e88f.jpeg

Να είχαμε ενα Monster Bash να ρίχναμε τρεις παιξιές ωραία θα ήταν!!!

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...