Προς το περιεχόμενο

Προσθήκη oem αισθητήρων παρκαρίσματος ή/και κάμερας


biohazard7720

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Τον τελευταίο χρόνο ήμουν στο ψάξιμο καινούργιου αυτοκινήτου, και από σπόντα βρήκα ένα Opel Crossland από προσφάτως ακυρωμένη παραγγελία που είχε κρατημένη την προηγούμενη τιμή και όχι την τωρινή του. Είχε την κινητήρα που ήθελα, είχε μέχρι και το χρώμα που ήθελα. Και βλέποντας και το χάλι στην υπόλοιπη αγορά, το τσίμπησα. Πέρασαν και λίγες μέρες και ήρθε το αμάξι. Όλα τέλεια. Αλλά επειδή δεν είχα την ευκαιρία να το διαμορφώσω όπως θα ήθελα, λείπουν κάποια πραγματάκια που θα ήθελα. Με κυριότερο απ' όλα οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει και με αισθητήρες και με κάμερα σε άλλες εκδόσεις. Αλλά στην δική μου δεν τα έχει.

Οπότε πάμε στο ερώτημα. Στην βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη και τριγύρω) υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να περάσει τους oem αισθητήρες/κάμερα? Επιμένω στο oem, θέλω να δένει με την οθόνη στο αμάξι όχι να φαίνεται aftermarket, κρίμα είναι 1 μήνα αμάξι να φαίνεται κατι ξέχωρο.

Έχει ξανακάνει κανείς σας κάτι τέτοιο στο παρελθόν, έχετε να προτείνετε κάποιο συνεργείο?

Επεξ/σία από biohazard7720
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αποι την στηγμη που μπορουν να μπουν μαμά...... δεν υπάρχει καποιο πακέτο να πληρώσεις να σου βάλουν να τελειώνει το θέμα? γιατι αν βάλεις και oem όχι ότι θα φας ένα σορό άχρηστα καλώδια δεν ξέρεις καν αν ειναι συμβατή η οθονη με oem camera κλπ και θα φορτωθείς οθονη δεύτερη και πολλά άλλα + παιζει να ακυρώνεις την εγγύηση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στην αντιπροσωπεία ρώτησες? Λογικά αν πας σε γνήσια από αντιπροσωπεία θα μπαίνουν κ αισθητήρες κ η κάμερα. Απλά σαν κόστος, θα είναι πιο ακριβά σε σχέση με αν το είχε παραγγείλει κάποιος ετσι εξαρχης. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πιο εύκολα μπαίνει η γνήσια κάμερα. Οι αισθητήρες ακόμα και οεμ κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει με σιγουριά αν θα σου δίνουν ενδείξεις στην οθόνη (από προσωπική πείρα στο λέω αυτό με vag που είναι ακόμα πιο εύκολα στο retrofit)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...