Προς το περιεχόμενο

Payzy by Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Το ρωτάω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος.

Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα;

Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy.

Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank 5ευρα

Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα

Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα

Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα

Κάποια στιγμή που το είχα ψάξει να χρεώνει, νομίζω 3 η 4 ευρώ ανά συναλλαγή. Με είχαν ξενερώσει. 

• Like 1
  • Απαντ. 507
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 minutes ago, prefuse said:

Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα;

Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy.

Screenshot_2025-09-21-14-44-24-285_com.brave.browser.jpg.d0d34838602a90ea39c6824e03d4a025.jpg

• Like 2
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, prefuse είπε

0.50 Άνα έμβασμα απο την μερια της payzy και ότι έγραψες για της τράπεζες που αναφέρεις. Πάνω απο αυτά τα ποσά χρεώνουν 50 λεπτά.

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

0.50 Άνα έμβασμα απο την μερια της payzy και ότι έγραψες για της τράπεζες που αναφέρεις. Πάνω απο αυτά τα ποσά χρεώνουν 50 λεπτά.

Αν είναι έτσι πάλι καλά που το διόρθωσαν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Therempant said:

Αν είναι έτσι πάλι καλά που το διόρθωσαν. 

Δεν το διόρθωσαν, στα περνούν αλλιώς από αναγκαστικές μηνιαίες συνδρομές...

Επεξ/σία από prefuse
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ και μια βδομάδα περίπου δεν λειτουργούν σωστά τα push notifications στην εφαρμογή της payzy.

Σε αγορές από skroutz, shopflix ή και τρίτο διαδικτυακό κατάστημα, στην φάση της έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας για να προχωρήσει η συναλλαγή, δεν χτυπάει ποτέ η εφαρμογή της payzy για να εγκρίνω.

Αυτό συμβαίνει είτε από το κινητό (με WiFi και δεδομένα) είτε από τον υπολογιστή. 

Δουλεύει μόνο από το tablet και δουλεύει άψογα. 

Για αγορές από 15€ μέχρι 220€.

Το support μου λέει την κασέτα δυσλειτουργίας push notifications, απεγκατάσταση εφαρμογής και εγκατάσταση της ξανά, έλεγχος των permissions της εφαρμογής κλπ, χωρίς να δίνουν σημασία στο ότι τα push notifications δουλεύουν αλλά μόνο όταν είναι αγορά από το tablet.

Συμβαίνει σε άλλον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά με μία Εκκαθάριση δεδομένων θα στρώσει.

Spoiler

Payzy > παρατεταμένο πάτημα > Πληροφορίες εφαρμογής > Χώρος αποθήκευσης 

Screenshot_20251004_085935_Settings.jpg.148c3291fac419118e8def6e560a26c9.jpg

Πολλές φορές η απλή Κατάργηση εγκατάστασης, αφήνει πίσω της, απομεινάρια. 

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekkli είπε

Εδώ και μια βδομάδα περίπου δεν λειτουργούν σωστά τα push notifications στην εφαρμογή της payzy.

Σε αγορές από skroutz, shopflix ή και τρίτο διαδικτυακό κατάστημα, στην φάση της έγκρισης από τον εκδότη της κάρτας για να προχωρήσει η συναλλαγή, δεν χτυπάει ποτέ η εφαρμογή της payzy για να εγκρίνω.

Αυτό συμβαίνει είτε από το κινητό (με WiFi και δεδομένα) είτε από τον υπολογιστή. 

Το support μου λέει την κασέτα δυσλειτουργίας push notifications, απεγκατάσταση εφαρμογής και εγκατάσταση της ξανά, έλεγχος των permissions της εφαρμογής κλπ, χωρίς να δίνουν σημασία στο ότι τα push notifications δουλεύουν αλλά μόνο όταν είναι αγορά από το tablet.

Συμβαίνει σε άλλον;

Ναι συμβαίνει και σε εμένα 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ekkli είπε

Συμβαίνει σε άλλον;

Ειμαι με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης σε android και λειτουργει μια χαρα. Δοκιμασε την εκκαθαριση δεδομενων οπως σου ειπαν και ξανασεταρε το.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

Επειδή και σε μένα γίνεται αυτό τελευταία, η εκκαθάριση θα σβήσει και το ιστορικό των συναλλαγών;

Όχι. Διαγράφονται μόνο τα τοπικά δεδομένα, που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dhmak είπε

Λογικά με μία Εκκαθάριση δεδομένων θα στρώσει.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Payzy > παρατεταμένο πάτημα > Πληροφορίες εφαρμογής > Χώρος αποθήκευσης 

Screenshot_20251004_085935_Settings.jpg.148c3291fac419118e8def6e560a26c9.jpg

Πολλές φορές η απλή Κατάργηση εγκατάστασης, αφήνει πίσω της, απομεινάρια. 

5 ώρες πριν, runner69 είπε

Ειμαι με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης σε android και λειτουργει μια χαρα. Δοκιμασε την εκκαθαριση δεδομενων οπως σου ειπαν και ξανασεταρε το.

Δεν ξέρω αν διαβάσατε όλη την ανάρτηση μου, όταν κάνω την αγορά από tablet, τα push notifications στο κινητό -που είναι το paired device της payzy- δουλεύουν κανονικά. 

Να κάνω εκκαθάριση δεδομένων αν δεν δουλεύουν καθόλου όμως.

Ξεκάθαρα είναι θέμα από την μεριά τους, από το backend.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/10/2025 στις 10:09 ΜΜ, ekkli είπε

Δεν ξέρω αν διαβάσατε όλη την ανάρτηση μου, όταν κάνω την αγορά από tablet, τα push notifications στο κινητό -που είναι το paired device της payzy- δουλεύουν κανονικά. 

Να κάνω εκκαθάριση δεδομένων αν δεν δουλεύουν καθόλου όμως.

Ξεκάθαρα είναι θέμα από την μεριά τους, από το backend.

Ελεγξε οτι η εφαρμογη δεν μπαινει αδρανοποιηση. Στα samsung στις κεντρικες ρυθμισεις>μπαταρια>οριο χρησης στο παρασκηνιο εχει ειδικη κατηγορια εφαρμογων να μην μπαινουν ποτε σε αδρανοποιηση.

Επισης επιβεβαιωσε οτι ειναι τσεκαρισμενο απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης payzy>απόρρητο >οτι επιτρεπονται οι ειδοποιησεις και ολα τα συναφη (κατηγοριες ειδοποιησεων κλπ αναλογα το κινητο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...