Therempant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, prefuse είπε Το ρωτάω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος. Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα; Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy. Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank 5ευρα Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα Κάποια στιγμή που το είχα ψάξει να χρεώνει, νομίζω 3 η 4 ευρώ ανά συναλλαγή. Με είχαν ξενερώσει. 1
alxandros_gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 46 minutes ago, prefuse said: Το ρωτάω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος. Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα; Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy. Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank 5ευρα Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα 1
asdfnikos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 51 λεπτά πριν, prefuse είπε Το ρωτάω εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος. Αν μεταφέρω χρήματα από payzy σε Πειραιώς/eurobank/εθνική/alphabank, έχω κάποια χρέωση μετά από ένα ποσό και πάνω; Και αν ναι, γνωρίζετε ποιο είναι για κάθε τράπεζα; Αυτά που βρήκα είναι από revolut στις 4 συστημικές με μηδενική χρέωση, δεν γνωρίζω αν ισχύουν τα ίδια και για payzy. Οταν στέλνουμε στην Alpha Bank 5ευρα Οταν στέλνουμε στην Eurobank σε 20ευρα Οταν στέλνουμε στην Πειραιώς σε 15ευρα Οταν στέλνουμε στην Εθνική σε 15ευρα 0.50 Άνα έμβασμα απο την μερια της payzy και ότι έγραψες για της τράπεζες που αναφέρεις. Πάνω απο αυτά τα ποσά χρεώνουν 50 λεπτά. 1
Therempant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, asdfnikos είπε 0.50 Άνα έμβασμα απο την μερια της payzy και ότι έγραψες για της τράπεζες που αναφέρεις. Πάνω απο αυτά τα ποσά χρεώνουν 50 λεπτά. Αν είναι έτσι πάλι καλά που το διόρθωσαν.
prefuse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, Therempant said: Αν είναι έτσι πάλι καλά που το διόρθωσαν. Δεν το διόρθωσαν, στα περνούν αλλιώς από αναγκαστικές μηνιαίες συνδρομές... Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από prefuse 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα