djcockney Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Καλησπέρα έχω ένα pixel 7 και έχω παρατηρήσει ότι όταν μου στέλνουν ένα link από μία σελίδα του internet στο whatsapp και στο viber το κινητό δεν μπορεί να την ανοίξει, όταν πατάω πάνω μου γράφει "μη υποστηριζομενη μορφή αρχείου". Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω από το τηλέφωνο;; Κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω από τις εφαρμογές;; Αν υπάρχει κάποιος κάποια που μπορεί να βοηθήσει ;;;
Finn Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 15 ώρες πριν, djcockney είπε Καλησπέρα έχω ένα pixel 7 και έχω παρατηρήσει ότι όταν μου στέλνουν ένα link από μία σελίδα του internet στο whatsapp και στο viber το κινητό δεν μπορεί να την ανοίξει, όταν πατάω πάνω μου γράφει "μη υποστηριζομενη μορφή αρχείου". Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω από το τηλέφωνο;; Κάποια ρύθμιση που πρέπει να αλλάξω από τις εφαρμογές;; Αν υπάρχει κάποιος κάποια που μπορεί να βοηθήσει ;;; Ποιον browser έχεις εγκατεστημένο; Chrome? Firefox? Opera?
djcockney Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Το έκανα να ανοίγει με το Chrome και έφτιαξε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα