manolis940 Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:40 μμ 1 λεπτό πριν, Ntinaras είπε Ναι, αλλά λόγω μεγέθους είναι λίγο εκνευριστική η τοποθέτηση της. https://www.aliexpress.com/item/1005007008591654.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.48.69e11802TEyilZ Την έχεις αγοράσει; Αφήνει τόσο κενό όσο δείχνει ένας στις αξιολογήσεις;
Red_Bear Δημοσ. Κυριακή στις 03:31 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:31 μμ (επεξεργασμένο) O YS Khong είναι Μαλαισιανός παλιός οδηγός Rally, 5 φορές Πρωταθλητής Rally Μαλαισίας. Τώρα έχει δικό του site και κανάλι στο YouTube και οδηγεί πάρα πολλά αυτοκίνητα. Πριν από 1 χρόνο είχε ανεβάσει βίντεο στο ΥΤ οδηγώντας το BYD Seal Excellence 2024 σε μια ασφάλτινη διαδρομή με γρήγορες στροφές και τώρα οδηγεί στην ίδια διαδομή τη νέα έκδοση του Seal Performance 530 HP που κυκλοφόρησε ήδη στη Μαλαισία (όχι εδώ, ακόμη) που έχει τη νέα εξελιγμένη ανάρτηση Disus-C της BYD, τις νέες (ομορφότερες) ζάντες με το κόκκινο καπάκι στα δισκόφρενα και την ηλεκτρική ηλιοροφή. Δεν έχει τη νέα γρήγορη φόρτιση 800 V που έχει το Κινέζικο Seal ούτε και το ανανεωμένο ταμπλό του. Το αυτοκίνητο το πάει αρκετά γρήγορα (αν κ στο ταχύμετρο τα km/h φαίνονται λίγα, θα μου φαινόταν λογικό να είναι miles αυτά που βλέπω αλλά είδα ότι η Μαλαισία χρησιμοποιεί km/h) και προσωπικά μου αρέσει αυτός ο γρήγορος (αλλά όχι εξωφρενικός ή αγωνιστικός) ρυθμός (μιλάμε πάντα για δρόμους κανονικής κυκλοφορίας και όχι κλειστα αγωνιστικά κομμάτια). Εντύπωση όμως μου έκανε (όπως και στον ίδιο) ότι μετά από 2 γρήγορες στροφές το αυτοκίνητο "επιβράδυνε" ή τουλάχιστον δεν άκουγε στο πατημένο γκάζι για λίγα δευτερόλεπτα (η 2η πιο χαρακτηριστική στιγμή είναι στο 13.55 του βίντεο μετά από μια γρήγορη δεξιά στροφή), ο ίδιος το απέδωσε στο traction control (??). Για να μας πει ο @pnea1973 (ή όποιος άλλος ξέρει) αν συμβαίνει κάτι τέτοιο στην "καθημερινή" γρήγορη οδήγηση. Επεξ/σία Κυριακή στις 03:37 μμ από Red_Bear
@pnea1973 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται υπερβολική τόση πολύ καθυστέρηση γιατί ήταν μετά την στροφή. Προσωπικά δεν το έχω πάει τόσο όσο .....Σβέλτα ναι....Γρήγορα όχι. ΥΓ στο προηγούμενο video δεν φαίνονται τα χιλ που πάει! Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από @pnea1973
JLEE Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μήπως είδε το όχημα που ήταν μπροστά και έκοψε? 1
@pnea1973 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 33 λεπτά πριν, JLEE είπε Μήπως είδε το όχημα που ήταν μπροστά και έκοψε? Δεν νομίζω, γιατί η απόσταση ήταν σχετικά μεγάλη. Επίσης για να φρενάρει θα πρέπει να έχεις το ACC on. Πάντως τέτοια καθυστέρηση δεν έχω δεί ποτέ!!! 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στις 11/9/2025 στις 4:40 ΜΜ, manolis940 είπε Την έχεις αγοράσει; Αφήνει τόσο κενό όσο δείχνει ένας στις αξιολογήσεις; Ναι. Αλλα δε ξέρω αν έχει νόημα να ψάξεις για μεγαλύτερη. Είναι ήδη τεράστια και η τοποθέτηση της είναι ζόρικη επειδή βρίσκει στα πάντα 😑 1
Red_Bear Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, JLEE είπε Μήπως είδε το όχημα που ήταν μπροστά και έκοψε? Οχι , δεν ειναι αυτό, επιβράδυνε ΑΦΟΥ ειχε παρει τη στροφη και οχημα μπροστα του δεν υπήρχε, παραμονο ενα πολυ μακρια μετα τη στροφή. Τον παραξενεψε κ τον ιδιο και το σχολίασε, που σημαινει οτι δεν έκοψε. Και τι και γιατί να κοψει, οδηγος αγωνων ηταν ο ανθρωπος, αν ηθελε το πήγαινε και πιο γρηγορα αλλά η μικρη θα το παθαινε το εμφραγμα, ηδη σε καποια σημεια τσίριζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα