Red_Bear Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ Δημοσ. χθες στις 05:49 μμ . Η BYD πάει «τρένο» – Ξεπέρασε την Tesla στην Ευρώπη ! . Ήταν βέβαιο ότι ήταν απλά θέμα χρόνου !! .
greg4 Δημοσ. χθες στις 06:24 μμ Δημοσ. χθες στις 06:24 μμ Ξέρουμε καθόλου αν θα βγει νέο atto 3? Το atto 2 μου άρεσε πάρα πολύ μέσα αλλά το πορτ-παγκάζ δεν μου κάνει. Και το atto 3 στο εσωτερικό δεν...
basilis_k6 Δημοσ. χθες στις 09:41 μμ Δημοσ. χθες στις 09:41 μμ 3 ώρες πριν, greg4 είπε Ξέρουμε καθόλου αν θα βγει νέο atto 3? Το atto 2 μου άρεσε πάρα πολύ μέσα αλλά το πορτ-παγκάζ δεν μου κάνει. Και το atto 3 στο εσωτερικό δεν... εγινε ηδη fl το αττο 3 και κρατησε το ίδιο εσωτερικο 🙄 1 1 1
Ntinaras Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Στις 22/5/2025 στις 10:18 ΜΜ, h3342 είπε εμένα ο κολλητός μου έχει αγοράσει το atto3 και γουστάρω πολύ το εσωτερικό του πάντως!πρέπει να το δεις από κοντά,εντυπωσιακό. Το ειχα τσεκαρει κι εγω πριν παω στο Dolphin, μου αρεσε το εσωτερικο παρα πολυ, αλλα οδηγικα μου φανηκε τελειως βαρκα και το απερριψα.
h3342 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 1 hour ago, Ntinaras said: Το ειχα τσεκαρει κι εγω πριν παω στο Dolphin, μου αρεσε το εσωτερικο παρα πολυ, αλλα οδηγικα μου φανηκε τελειως βαρκα και το απερριψα. οδηγικα δεν ξέρω, αυτό που παρατήρησα ήταν ότι ήταν πολύ σταθερό στον δρόμο και άνετο στις λακκούβες, και ξαναλέω το εσωτερικό εκτός από τις πόρτες αυτήν την μλκια με τις χορδές, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ.Τωρα οκ στις στροφές κτλπ δεν το δοκίμασα και επειδή το έχω ακούσει κ από άλλους να το λένε μπορεί και να ισχύει οκ. 17 hours ago, greg4 said: Ξέρουμε καθόλου αν θα βγει νέο atto 3? Το atto 2 μου άρεσε πάρα πολύ μέσα αλλά το πορτ-παγκάζ δεν μου κάνει. Και το atto 3 στο εσωτερικό δεν... γιατί να δώσεις 30 χιλιάρικα και ναπας στο atto2 με την 42αρα μπαταρία και να μην δώσεις 26500 και να πας στο dolphin με την 60αρα? μεγάλη ευκαιρία το dolphin σε αυτά τα λεφτά και χωρίς την επιδοτηση πραγματικά...πόσο μάλλον όσοι πήραν και τα 6 χιλιάρικα από το κινουμε ηλεκτρικά...έπαιρνες αυτό το αμάξι με 19.900 ευρώ.. 1
@pnea1973 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Οντως. Το πρόλαβε φίλος μου με 20.000 (με την επιδότηση). Πραγματικά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο. Και στα 26.000 είναι φοβερό! 1
malakudi Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Το Dolphin λογικά θα ανέβει η τιμή του στα 31-33 χιλιάρικα, όσο έχει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δε γίνεται να έχει 25900 το Dolphin Surf Comfort και 26600 το Dolphin Comfort. 1
@pnea1973 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 5 λεπτά πριν, malakudi είπε Το Dolphin λογικά θα ανέβει η τιμή του στα 31-33 χιλιάρικα, όσο έχει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δε γίνεται να έχει 25900 το Dolphin Surf Comfort και 26600 το Dolphin Comfort. Ναι.. Λογικά κάπως έτσι θα πάει το πράγμα.. 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 23 λεπτά πριν, malakudi είπε Το Dolphin λογικά θα ανέβει η τιμή του στα 31-33 χιλιάρικα, όσο έχει και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δε γίνεται να έχει 25900 το Dolphin Surf Comfort και 26600 το Dolphin Comfort. δεν νομιζω να το πανε τοσο ψηλα. δεν θα εχει νοημα για την ελλαδα.
malakudi Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν νομιζω να το πανε τοσο ψηλα. δεν θα εχει νοημα για την ελλαδα. Τόσο έχει παντού στη ζώνη του ευρώ. Δανία (εκτός ευρώ) έχει 25500 το Surf Comfort ενώ 31500 το Dolphin Comfort. Μόνο στην Ελλάδα έπαιξε τόσο φθηνά το Dolphin. Στην γειτονική Ιταλία το Dolphin έχει 33800 αλλά με Promo το δίνουν 28600, ενώ το Surf Comfort από 25900 το δίνουν 21900. Η εδώ αντιπροσωπεία προς το παρόν δεν δίνει κάποια έκπτωση - promo και στο Surf, θεωρώ πως είτε θα δώσει κι εκεί κάποια έκπτωση είτε θα ακυρώσει μέρος της έκπτωσης για το Dolphin. Μακροπρόθεσμα πάντως δε γίνεται αυτά τα δύο μοντέλα να έχουν διαφορά 700 ευρώ. Η πραγματική τους διαφορά είναι στα 6-7 χιλιάρικα. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από malakudi 1
basilis_k6 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 λεπτά πριν, malakudi είπε Τόσο έχει παντού στη ζώνη του ευρώ. Δανία (εκτός ευρώ) έχει 25500 το Surf Comfort ενώ 31500 το Dolphin Comfort. Μόνο στην Ελλάδα έπαιξε τόσο φθηνά το Dolphin. Στην γειτονική Ιταλία το Dolphin έχει 33800 αλλά με Promo το δίνουν 28600, ενώ το Surf Comfort από 25900 το δίνουν 21900. Η εδώ αντιπροσωπεία προς το παρόν δεν δίνει κάποια έκπτωση - promo και στο Surf, θεωρώ πως είτε θα δώσει κι εκεί κάποια έκπτωση είτε θα ακυρώσει μέρος της έκπτωσης για το Dolphin. Μακροπρόθεσμα πάντως δε γίνεται αυτά τα δύο μοντέλα να έχουν διαφορά 700 ευρώ. Η πραγματική τους διαφορά είναι στα 6-7 χιλιάρικα. το dolphin πουλαει, το μικρο ερχετε αρκετα πισω απο τον ανταγωνισμο και αν αυξηθει η τιμη του dolphin σε επιπεδα ευρωπης θα θελεις και μισθους ευρωπης για να κανει πωλησεις. δεν λεω οτι δεν θα αυξηθει, αλλα οχι εκει πανω. βεβαια μπορει να αλλαξει μοντελο. τελικα ηρθε το dolphin με την μικρη μπαταρια? γιατι αν φερει 44αρα με 26900 δεν το λες και αυξηση τιμης αλλα μειωση μπαταριας. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα