Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 20 ώρες πριν, dtk-386 είπε Κατά τα άλλα τα κινητά αποσπούν την προσοχή. 🤡 Το κινητό σου αποσπά τη προσοχή όταν μιλάς με το ένα χέρι ή γράφεις μήνυμα. Οχι όταν το έχεις με τη βεντούζα για gps. 1
dtk-386 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Το κινητό σου αποσπά τη προσοχή όταν μιλάς με το ένα χέρι ή γράφεις μήνυμα. Οχι όταν το έχεις με τη βεντούζα για gps. Έχω ανοικτή ακρόαση από το infotainment. Οι οθόνες όμως θέλουν την προσοχή σου για να αλλάξεις κάτι. Παθών. Μην εθελοτυφλουμε τώρα. 2
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Έχω ανοικτή ακρόαση από το infotainment. Οι οθόνες όμως θέλουν την προσοχή σου για να αλλάξεις κάτι. Παθών. Μην εθελοτυφλουμε τώρα. Αμα μιλάμε για λειτουργίες που πριν γίνονταν με κουμπιά και τώρα με touch, τότε ναι, συμφωνώ 100% Αλλά αν μιλάμε για πρόσθετες λειτουργίες που δεν χρειάζεται να τις κάνεις την ώρα που οδηγείς, τότε δε φταίει το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός.
dtk-386 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 21 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αμα μιλάμε για λειτουργίες που πριν γίνονταν με κουμπιά και τώρα με touch, τότε ναι, συμφωνώ 100% Αλλά αν μιλάμε για πρόσθετες λειτουργίες που δεν χρειάζεται να τις κάνεις την ώρα που οδηγείς, τότε δε φταίει το αυτοκίνητο αλλά ο οδηγός. Στο πρώτο αναφέρομαι.
basilis_k6 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε Έχω ανοικτή ακρόαση από το infotainment. Οι οθόνες όμως θέλουν την προσοχή σου για να αλλάξεις κάτι. Παθών. Μην εθελοτυφλουμε τώρα. Ενα προβλημα που λυνετε πολυ ευκολα βεβαια. Θα επρεπε να εχουν μια default οθόνη με το ραδιο και το κλιμα μόνο. Σε αυτη θα επρεπε να γυριζει αυτοματα το αυτοκινητο εφοσον κινηται με πανω απο 20χαω. Τις λειτουργιες του αυτοκινητου οπως πχ tc, drive modes κτλ θα επρεπε υποχρεωτικα να τις εχουν στην κεντρικη σαν εναλλακτικη, με τα χειριστήρια του τιμονιου. 2
fabiawrc Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Tι εγινε οδηγεις id3 και στο θιξαμε ?τοσο καημο εχεις γιαυτο το αμαξι?τι ζορια τραβας? EIΠΑΜΕ ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ. Διορθωσα την τιμη γιατι εχει 32.900 με την επιδοτηση και το More εχει 1500 ευρω παραπανω και οχι 1000. Επισης ναι ΦΥΣΙΚΑ και θα σχολιασω αμαξι των 35.900(χωρις επιδοτηση) να εχει σιδερινιες ζαντες.ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. Για το απλο χρωμα της ix1 δεν βλεπω να ειπες κατι ομως που κοστιζει 55.000 και δεν εχει στανταρ μεταλλικο. Και πολυ ασχοληθηκα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από fabiawrc 2 1
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου Ξέρουμε ποιά μοντέλα της BYD που διατίθενται στην Ελλάδα, έχουν λειτουργία pre-cooling στην καμπίνα, ώστε να μπορείς να το ανάψεις εξ' αποστάσεως πριν φτάσεις στο αυτοκίνητο;
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου 35 λεπτά πριν, QuantumWanderer είπε Ξέρουμε ποιά μοντέλα της BYD που διατίθενται στην Ελλάδα, έχουν λειτουργία pre-cooling στην καμπίνα, ώστε να μπορείς να το ανάψεις εξ' αποστάσεως πριν φτάσεις στο αυτοκίνητο; Θεωρητικά όλα. Το dolphin που έχω έχει σίγουρα, και είναι άψογο. Κάθε μέρα το βάζω και γίνεται πάγος η καμπίνα σε ένα 20λεπτο. Μια φορά το ξέχασα και είχα ξεχάσει και την ηλιοπροστασία και η θερμοκρασία καμπίνας είχε φτάσει 43... 2 1
QuantumWanderer Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου Ένα σημείο για όλους τους ενδιαφερόμενους αγοραστές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου στην παρούσα φάση είναι οι μόνες πόλεις που εμφανίζεται στον χάρτη να έχουν επίσημο Service. Οι πωλητές στις εκθέσεις/pop-up stores των υπόλοιπων πόλεων, κατόπιν σχετικής ερώτησης από τον υποψήφιο αγοραστή, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο θα εξυπηρετείται σε τεχνική υποστήριξη (Service, Εγγύηση, Βλάβες, κα) στα τοπικά σημεία κανονικά. Ωστόσο, αν κάνεις διατυπώσει επίσημη ερώτηση στα κεντρικά τί γίνεται για τις τοπικές τεχνικές υποστηρίξεις, ΔΕΝ λαμβάνει ΠΟΤΕ απάντηση, ενώ σε άλλα ερωτήματα εμπορικής φύσεως είναι λαλίστατοι και άμεσοι. Σημείο προσοχής για όλους εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. 2
ΓΙΩΡΓΟΣ-2 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Παιδιά μια ερώτηση. Πήρε ένας φίλος πέρσι το dolphin, όμως δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μήπως αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί;
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Παιδιά μια ερώτηση. Πήρε ένας φίλος πέρσι το dolphin, όμως δεν υποστηρίζει ελληνικά. Μήπως αυτό το πρόβλημα έχει λυθεί; Ελληνικά σε τι? Το μενού έχει κανονικά. Νομίζω μοόνο στις φωνητικές εντολές δεν έχει. 1
manolis940 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Έπιασα τα 10000χλμ με το dolhin(confort)* και λέω να κάνω ένα review να πω την εμπειρία μου όσον αφορά το αυτοκίνητο. Λέω βέβαια να αναφέρω περισσότερο τα σημεία που δεν βλέπουμε ποτέ στα review και έχω σκεφτεί μερικά από αυτά, σίγουρα κάποια βασικά όπως καταναλώσεις, το πως μου φαίνεται η οδήγηση κ.α. Αν έχει κάποιος κάποια ερώτηση ή κάτι που θέλει να συμπεριλάβω ας το αναφέρει και θα κάτσω το ΣΚ να σας πω δυο λόγια. 15 ώρες πριν, Ntinaras είπε Μια φορά το ξέχασα και είχα ξεχάσει και την ηλιοπροστασία και η θερμοκρασία καμπίνας είχε φτάσει 43... Την θερμοκρασία της καμπίνας την γράφει κάπου μέσα και δεν το έχω δει ή έχεις extra θερμόμετρο; 7 ώρες πριν, ΓΙΩΡΓΟΣ-2 είπε Πήρε ένας φίλος πέρσι το dolphin, όμως δεν υποστηρίζει ελληνικά. Το μεγάλο tablet έχει Ελληνικά σε ότι αφορά το Λειτουργικό. Δεν έχει Ελληνικά το Navigation όσον αφορά τις φωνητικές του οδηγίες και όπως είπε Ntianaras δεν υπάρχουν στα Ελληνικά οι φωνητικές εντολές. Με ένα android auto ωστόσο ή car play μπορείς να συνδέσεις ασύρματα το κινητό σου και να έχεις το gps της επιλογής σου. . Το κοντέρ - infotament στο menu του δεν έχει *Edit Επεξ/σία 3 Ιουλίου από manolis940 1
Black Demis Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 21 hours ago, Ntinaras said: Το κινητό σου αποσπά τη προσοχή όταν μιλάς με το ένα χέρι ή γράφεις μήνυμα. Οχι όταν το έχεις με τη βεντούζα για gps. Εδώ μεσα από bluetooth του αυτοκινιτου μηλαω και δεν ξέρω τι γίνεται, ξαφνικά αναρωτιέμαι πως βρέθηκα 30 χιλομετρα ποιο μακριά (όσο ήμουν στην κλήση ήμουν εξολοκλήρου εκεί η οδήγησή γινόταν καθαρά αυτόματα ) 1
newlynx Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 18 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έπιασα τα 10000χλμ και λέω να κάνω ένα review να πω την εμπειρία μου όσον αφορά το αυτοκίνητο. Λέω βέβαια να αναφέρω περισσότερο τα σημεία που δεν βλέπουμε ποτέ στα review και έχω σκεφτεί μερικά από αυτά, σίγουρα κάποια βασικά όπως καταναλώσεις, το πως μου φαίνεται η οδήγηση κ.α. Αν έχει κάποιος κάποια ερώτηση ή κάτι που θέλει να συμπεριλάβω ας το αναφέρει και θα κάτσω το ΣΚ να σας πω δυο λόγια. Το 3 ή το Dolphin έχεις;
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Την θερμοκρασία της καμπίνας την γράφει κάπου μέσα και δεν το έχω δει ή έχεις extra θερμόμετρο; Στην εφαρμογή στο κινητό, αφού ανάψω το ac 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα